2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

teşekkür ederim. 2 çcuklu olunca iyiyim demeye gelmiyor bi biri diğer gün biri hasta oluyor, uff biz yine iğneye başladık boğaz ve idrar yolu enfeksiyonu oldu oğlum. sünnet de yaptırmadık daha.siz sünnet için ne yaptınız?

bizim yaptırmamız gerekli sünneti zaten doğuştan peygamber sünneti var vede 2.bir delik ama sıra gelmiyor vallahi çok şükür bi tek idrar yolu enf. olmadık şimdiye kadar bir o eksik kaldı :))))))

tren hiç aklıma gelmemişti sağol vallahi oğlum düşmesin diye korumaya çalışıyoruz ama yürümeye başlayınca kız elimi istiyor başka yöne çekiyor beni bilinçli yapıyor sanırım gel kardeşin düşmesin deyince ağlıyor ozamanda benim sinirlerim alt üst işte kızım içinde demediğim şey kalmıyor ama fayda yok dışarda bile çömelik oynasa benim elimi tutmak istiyor bırakınca başlıyor yine ağlamaya hep bırakıp gitiğimiz için böyle old. düşünüyorum gece bile yanıma yatmak için kalkıyor...

Son düzenleme:
O Masum yüzünüzde acı ve hüzün hiç olmasın,gözlerinizde mutluluğun en parlak yıldızı parlasın,dost elleri elinizi hiç bırakmasın.Hayatı yenecek kadar güçlü,hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu,umudunu yitirmeyecek kadar inançlı,mutlu ve sevgi dolu yıllar ikinizin olsunMutlu Yıllar Moonternet ve kuzuları,,,

Canım 2 yaş da geride kaldı. Nice nice sağlıklı huzurlu yıllar ailenizle olsun..

geçmiş olsun allah şifa versin canım
OFF allahım bu hastalıklar bizde sürekli idrar yolu bogaz enfeksiyonu geçiyoruz biraz mızmızlandıklarında tamam diyorum hasta oluyoruz(sünnet bizimde olmamız gerekiyor daha önce doktora gittik yaptırın dediler fakat tam o sırada annemi kaybettim oyüzden hiç mecalım kalmadı sünnetle ugrışıcak şimdi eylülde izne çıkıcam onu bekliyorum tekrar doktora götürücem bakalım.ben bu yaşda olsun diyorum büyüyünce daha zor olur diye düşünüyorum bkalım doktor ne dicek.birde doktor konusunda kararsızım bi genel cerrahlar bide cocuk doktorları yapıyomuş sünneti ama hangiisi daha iyi olur ona karar veremedik

moontorrent cım kuzucukların doğumgünüymüş bugün maşallah büyüdüler artık:))

sağlıklı mutlu huzurlu nice mutlu senelere inşallah.

ALLAH razı olsun canım güzel dileklerin için ............

inşallah canım sağol çok..büyüdük artık çok şükür...hastanelerde geçen koskoca 2 yıl..

ayrıca sünneti çocuk cerrahlarının yapması daha iyiymiş bizim çocuk cerrahımız doruk çekirgede tamer bey bezden kurtuluncaya kadar yaptırın dedi işte bizim sıra gelmiyorki...ALLAH beterinden korusun yinede...
moontorrent cım kuzucukların doğumgünüymüş bugün maşallah büyüdüler artık:))

sağlıklı mutlu huzurlu nice mutlu senelere inşallah.

kizlar gerileri okuymamdim ama galiba bebekleri hasta olanlar olmus gecmis olsun
bizde 3 hafta tatildeydik tr de
kizlar tuvalet egitimine baslyan oldumu ben baslama k istiyorumda 20 aylik oldular artik bi zahmet tuvalete yapsinlar
ama nasil basliycam bielemiyorum
int de biraz baktim ama korkuyorum sanirim baslamaya heryer pislik olcak:26:

MRB BEN BU SENE HİÇ DÜŞÜNMÜYORUM YANİ ŞU DURUMDA EVİ ZOR TEMİZLİYORUM OYÜZDEN HİÇ KALKIŞMICAM SENEYE YAZA ARTIK OZAMAN HEM BİRaz DAHA LAFTANDA ANLARLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

benimkilerde söylemeye başladılar, çiişşş diye diye tutuyoların , wc lerinin yolunu , ikisine aynı anda daha iyi olur sanırım .ama işte bende sabır yok önümüz kış zor olur seneye mayıs ayından itibaren başlarım kısmetse.
kızım sabahın 5 in de uyanmış çişşş diyo ikna emeye çalıştım uyu sonra yaparız yada bezine yap ,yok ille tutturdu wc ye götür diye,götürdüm uyku sersemi ben ve büyük tuvaletini yaptı tabi bezi ile oturtmuştum.
kardelen Tr tatilin nasıl geçti hangi ile geldin ?
Kardelen 20 aylık
bandag 21 aylık
rudi 22 aylık
montornet 24 aylık
kızlar hepimizin bebeleri peş peşe...

canım oğluşumun gözleri iltihap kapmış kızlarya kuzum gözlerini kaşımaya çalışıyo sürekli bide beyaz tenli kıpkırmızı oldu göz çevresi ilaç verdi doktor kullanıyoruz bakalım(

geçmiş olsun canım tamda zamanı zaten mevsim değişiminde gözleri etkilenmiş demek...
canım oğluşumun gözleri iltihap kapmış kızlarya kuzum gözlerini kaşımaya çalışıyo sürekli bide beyaz tenli kıpkırmızı oldu göz çevresi ilaç verdi doktor kullanıyoruz bakalım(

saol canım sanırım ama mafoldu bebişim ellerini çekiyoruz gözlerinde bizim üstümüze sürüyo kaşımak için((

canım geçmiş olsun, benim oğlumda 2 ay önce gözleri uykudan uyanınca çapaklandı ve sonrasında kızarıklık sürekli kaşıma durumu,
2 farklı göz dr na gittik damla verdi ama çocuk durmuyor zar zor kullandık günde 3 kez di biz ancak bir kez gözünün içine damlatabildik,
sonra tekrar etti baktık kronikleşecek ve bir alerji uzmanına gittik.
alerjikmiş durumu ve burun damlası verdi içten çözeceğim durumu dedi,dıştan çözümler geçici olur dedi ve 10 gündür damlayı kullanmaktayız burun daha kolay damlatabiliyoruz.
inşallah sizinki bizim gibi değildir.çabukça atlatırsınız.

Son düzenleme:

saol canım inşallah geçicidir durum şimdilik 3 kişi tutup damlatıyoruz gün geçtikçe alışıyo ama şimdi yat oğlum damlanı damlatalım diyince yatıp bekliyo kuzucum:))

günaydın kızlar

rudi çocuklar nasıl oldu?

merhaba canım,
daha iyiler tam geçmedi hastalık ama antibiyotik kullanmıyoruz bugunden itibaren,
havalar biraz serinledi de rahat ettik nemden bunalmıştı bende çocuklarda.
kızın a kocaman bir maşallah
oğlun da heves eder kızı öyle görünce bak o zaman hangisinin peşinden koşacaksın dışarıda,daha da zorlaşıyor.kendi başlarına bir şey yapmanın verdiği haz ile ordan oraya koşuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…