• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

anladım canım geçmiş olsun havalar malum burun akıntısı var oğlumda korkutuyor kustu yine 1 kere yarın gözdibine bakıtırıcaz inşallah bişey yoktur kızımda yürümeyi bıraktı emeklemeye başladı sinirlerim bayağı bozuldu anlayacağın...allah hast. Düşürmesin çok zor koşturmaca...

oğluna geçmiş olsun inşallah sorun çıkmaz.kızınıda zorlama üstüne gitme canınıda sıkma herşey olucagına varr yakın zamanda tekrar yürür inşalah belki bişeyden etkilenmiştir.dediğin allah düşürmesin canım çok zor ama napalım çekilcek çile olunca yapıcak bişey yok halimize şükür allah daha beterini vermesin

Merhaba ciciş anneler.Bi bakayım dedim napıyosunuz? Hayat çok yoğun geçiyo.Eskisi gibi uğrayamıyorum.Öptüm hepiciğinizi.

ARKADAŞLAR HERKESİN GEÇMİŞ BAYRAMI KUTLU OLSUN..

bizim ikizler 29 aylıklar..ikiside erkek..ve felaket kavga ediyorlar..sürekli ama..sürekli..

çok kıskanıyorlar birbirlerini ..beni en çok bu yoruyor nasıl davranacağımı ne yapacağımı şaşırdım artık...

Oooo maşallah te 5. Ayda yazılarımız kalmış hatunlar. Ben facedeyim yüzlerce ikiz annesi var. Daha aktif. Onun için buraya bakamıyorum. Umarım herkes iyidir. Büyük delikanlı adamlar olduk biz.
Sizler nasılsınız.??

iyiz şükür bi face alabilsem bende oraya takılıcam ama.....
Oooo maşallah te 5. Ayda yazılarımız kalmış hatunlar. Ben facedeyim yüzlerce ikiz annesi var. Daha aktif. Onun için buraya bakamıyorum. Umarım herkes iyidir. Büyük delikanlı adamlar olduk biz.
Sizler nasılsınız.??

herkese merhaba kızlar kimseler yazmaz oldu ufaklıklar nasıl kış geldi hastalıklar başladı:(((
biz 23 aylık olduk az kaldı 2 yaşa kızım bayağa kelimeleri söylüyor ama henüz cümle yok oğlumda bazı kelimeleri söylüyor öyle çok net konuşamıyor maalesef

burdayım canım iyiz şükür sünnet olduk ptesi iyi atlattık oynuyo yürüyo....
herkese merhaba kızlar kimseler yazmaz oldu ufaklıklar nasıl kış geldi hastalıklar başladı:(((
biz 23 aylık olduk az kaldı 2 yaşa kızım bayağa kelimeleri söylüyor ama henüz cümle yok oğlumda bazı kelimeleri söylüyor öyle çok net konuşamıyor maalesef

bizde 10 gün sonra 2 yaş oluyoruz :) büyüyorlar inanmıyorum.
kızım ve oğlum yan yana ancak 2 kelime anne gel,anne süt, ben düştüm gibi
oğlum daha net konuşuyor.ve felaket yaramaz şımarmaya çok müsait ben pek şımartmamaya çalışıyorum ama ortamını bulsa abartıyor. ve sürekli benim kavgası yapıyorlar. birbirlerine iki ismi ile hitap ediyorlar. çift isimliler ama biz tek kullanıyoruz her 2 isimlerini de onlar birleştiriyor.

burdayım canım iyiz şükür sünnet olduk ptesi iyi atlattık oynuyo yürüyo....

ohh ne güzel darısı başımıza.anlaşıyorlar mı seninkiler moontrnet?

moontorrent geçmiş olsun darısı bizimde başımıza inşallah.iyi olmanıza sevindim.

bizimkiler kendi isimlerini söyleyemiyolar ya adın ne diye sorunca birisi kız oğlanın adını oğlanda kızın adını söylüyor:)))

kız evde sakin dışarıda çok şımarıyo oğlanda tam tersi evde çok şımarık dışarıda sakin birbirlerini tamamlıyorlar:))
kızım bana ve kardeşine çok düşkün ikimizin yakasından düşmüyor hiç:)) oğlanın umrunda değil annesi babası hiç farketmiyo yeterki birisi baksın ona yabancıda olsa önemli değil :)),

büyüdüklerce daha iyi anlaşmaya başladık sizdede ölemi artık birlikte vakit geçirmekten çok keyif alıyoruz eskiden dışaıya çıkmaya korkuyoduk

moontorrent geçmiş olsun darısı bizimde başımıza inşallah.iyi olmanıza sevindim.

bizimkiler kendi isimlerini söyleyemiyolar ya adın ne diye sorunca birisi kız oğlanın adını oğlanda kızın adını söylüyor:)))

kız evde sakin dışarıda çok şımarıyo oğlanda tam tersi evde çok şımarık dışarıda sakin birbirlerini tamamlıyorlar:))
kızım bana ve kardeşine çok düşkün ikimizin yakasından düşmüyor hiç:)) oğlanın umrunda değil annesi babası hiç farketmiyo yeterki birisi baksın ona yabancıda olsa önemli değil :)),

büyüdüklerce daha iyi anlaşmaya başladık sizdede ölemi artık birlikte vakit geçirmekten çok keyif alıyoruz eskiden dışaıya çıkmaya korkuyoduk
büyüdükçe evet daha iyi oldu beraber bir şeyler yapmak çok keyifli çocuklarla, en çok da acıkınca söylemeleri uykularını isteklerini belirtmeleri hoşuma gidiyor.biz de sürekli dışardayız çoğu zaman tek çıkartıyorum. ben 2 sini dışarda idare ediyorum ama yanımızda babaları olunca azıtıyorlar,
dün rujumu bulup birbirini boyamışlar, erkek kaçıyor kız kovalıyor daha da sürmek için. görünce şok oldum ama napim eğlenceye vurup sonra banyoya soktum.
vicks sürdüm gece rahat uyudu,öksürük sayısı azaldı en azından,teşekkürler.

bizdede durum aynı gibi anlaşma iyi öyle çok şımarık değiller bana karşı ama iş baba olunca herşeyi baba yapacak alt alma üst değiştirme pc açma süt verme yemek yedirme bende kahvemi alıyorum izliyorum onları baba olunca benle işleri yok ikisininde saklambaç oynuyorlar kızım konuşmada oğlumu geçti herşeyini söylüyor ne desek yani oğlum iyidi ama kız baya geçti...annem bizi bulamaz ....diye saklanıyor...ne istesek getiriyor biliyorsunuz 2 ay yürümedi bırakmıştı çok korktum gerçekten 2 haftadır başladı....çok şükür bu günleri geçte olsa gördüm ne diyeyim çok zor oldu yürümeleri bakımları ALLAH acılarını göstermesin...

rudicim vıcks sürmeye devam et bikaç akşam inşallah tamamen kesilir öksürük ben çok faydasını gördüm..

bizde uyku ve yemek saatleri standart pek dışına çıkmıyoruz yalnız bu ara beşikten kendileri inmeye başladılar gecenin bi yarısı gelip yorganın altından aramıza giriyolar.:)) biri gelince hemen ötekide anlıyo oda geliyor .

moontorrent çok sevindim tekrar yürümesine kızın sen gerçekten çok zorlanmışsın canım büyütürken inşallah bundan sonra herşey çok güzel olur dediğin gibi allah acılarını göstermesin

selam rudi nasılsın balık veriyorsun dimi çocuklara bende veriyorum ama babaannesi yapıyor alabalık bizim verdiğimiz bende sorayım dedim ne çeşit veriyorsun ve nasıl yaptığını haftada 2 kez vermek istiyorum ama insan bekleyemem dimi yapıp getirsin diye...ayrıca şu balıktan sonra süt ve ürünleri tüketilmesin deniyor sen ne biliyorsun bu konuda.....yardımcı oursan sevinirim...

selam rudi nasılsın balık veriyorsun dimi çocuklara bende veriyorum ama babaannesi yapıyor alabalık bizim verdiğimiz bende sorayım dedim ne çeşit veriyorsun ve nasıl yaptığını haftada 2 kez vermek istiyorum ama insan bekleyemem dimi yapıp getirsin diye...ayrıca şu balıktan sonra süt ve ürünleri tüketilmesin deniyor sen ne biliyorsun bu konuda.....yardımcı oursan sevinirim...
merhaba canım,
ben balık haftada 2 vermek istiyorum ama pek de mümkün olmuyor hep unutuyoruz. ortalama 5 günde 1 kez veriyorum.
palamut doğrayıp yağda kızartıyorum çok hoşlarına gidiyor.
bazen de istavrit yapıyoruz anneanneye gittiğimizde mangal da daha güzel.
sen neden yapmıyorsun evde?

yapmadım canım daha önce balık hep büyükler yaptı altlı üstlü oturuyoruzya bende vermek istiyorum evime yakın pek satan yer yok...ayrıntılı yazarmısın palamutu nasıl yaptığını zahmet olmazsa...teşekkürler...
merhaba canım,
ben balık haftada 2 vermek istiyorum ama pek de mümkün olmuyor hep unutuyoruz. ortalama 5 günde 1 kez veriyorum.
palamut doğrayıp yağda kızartıyorum çok hoşlarına gidiyor.
bazen de istavrit yapıyoruz anneanneye gittiğimizde mangal da daha güzel.
sen neden yapmıyorsun evde?

yapmadım canım daha önce balık hep büyükler yaptı altlı üstlü oturuyoruzya bende vermek istiyorum evime yakın pek satan yer yok...ayrıntılı yazarmısın palamutu nasıl yaptığını zahmet olmazsa...teşekkürler...

canım satan yer yoksa tabi nasıl olacak. haftada 2-3 tane at buzluğa bir çıktığında alsan. ben aldığım yere temizletiyorum.yıkayıp una buladıktan sonra kısık ateşte kızartıyorum.
yani en basit yemekden kolay. sadece çocuğa verirken iyice yokluyorum kılçık kalmasın diye.
palamut tava fileto | KLASİK TATLAR

sağol canım eşim işten gelirken alabilir ancak market alışverişi falan ben gitmiyorum pek eşim alıyor neyse..zaten benim yemek yapmakla aram pek iyi değil eşimde ısrarcı olmadı çocuklar olana kadar ancak çocuklar için yaptıklarımı eşim der hep bana yapmadın diye : ))))ben özellikle sordum nasıl yaptığını...teşekkürler
canım satan yer yoksa tabi nasıl olacak. haftada 2-3 tane at buzluğa bir çıktığında alsan. ben aldığım yere temizletiyorum.yıkayıp una buladıktan sonra kısık ateşte kızartıyorum.
yani en basit yemekden kolay. sadece çocuğa verirken iyice yokluyorum kılçık kalmasın diye.
palamut tava fileto | KLASİK TATLAR

selam rudi nasılsın doğum günü hazırlıklarıylamı uğraşıyorsun....

oğlum durup dururken kustu şuan genel durumunu takip ediyoruz...tedirgin günler başladı yine...:9:

Back