- 5 Haziran 2010
- 1.728
- 9
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim. 2 çcuklu olunca iyiyim demeye gelmiyor bi biri diğer gün biri hasta oluyor, uff biz yine iğneye başladık boğaz ve idrar yolu enfeksiyonu oldu oğlum. sünnet de yaptırmadık daha.siz sünnet için ne yaptınız?
ilaçismi için sağol canım,araştırayım .
evet kistin ismi öyle yazıyor.moonternet senden kaçmaz,
canım oğlun ve kızınla yürümenin en kolay yolu tren olmak peşpeşe tutup yürümeyi deneyin.böylece hepiniz aynı yöne ve ikiside yürümüş olur.biz bir süre öyle yaptık.zaten evi onlara göre düzenlemişssindir.kız ı bırak kendi kendine yürümeye çabalasın düşse de yerde halı var,oğlanın düşmesi tehlikeli olur sanırım dimi.? daha fazla oğlanın yanında olup kızı tek başına bir şeyler yapmaya teşvik et, aferin kızıma ,abla falan de. ben çoğu zaman ikisine yetemediğim zaman deniyorum.iyi oluyor..
teşekkür ederim. 2 çcuklu olunca iyiyim demeye gelmiyor bi biri diğer gün biri hasta oluyor, uff biz yine iğneye başladık boğaz ve idrar yolu enfeksiyonu oldu oğlum. sünnet de yaptırmadık daha.siz sünnet için ne yaptınız?
O Masum yüzünüzde acı ve hüzün hiç olmasın,gözlerinizde mutluluğun en parlak yıldızı parlasın,dost elleri elinizi hiç bırakmasın.Hayatı yenecek kadar güçlü,hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu,umudunu yitirmeyecek kadar inançlı,mutlu ve sevgi dolu yıllar ikinizin olsunMutlu Yıllar Moonternet ve kuzuları,,,
Canım 2 yaş da geride kaldı. Nice nice sağlıklı huzurlu yıllar ailenizle olsun..
moontorrent cım kuzucukların doğumgünüymüş bugün maşallah büyüdüler artık:))
sağlıklı mutlu huzurlu nice mutlu senelere inşallah.
kizlar gerileri okuymamdim ama galiba bebekleri hasta olanlar olmus gecmis olsun
bizde 3 hafta tatildeydik tr de
kizlar tuvalet egitimine baslyan oldumu ben baslama k istiyorumda 20 aylik oldular artik bi zahmet tuvalete yapsinlar
ama nasil basliycam bielemiyorum
int de biraz baktim ama korkuyorum sanirim baslamaya heryer pislik olcak:26:
MRB BEN BU SENE HİÇ DÜŞÜNMÜYORUM YANİ ŞU DURUMDA EVİ ZOR TEMİZLİYORUM OYÜZDEN HİÇ KALKIŞMICAM SENEYE YAZA ARTIK OZAMAN HEM BİRaz DAHA LAFTANDA ANLARLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
seninkiler kac ayliklar canim?
Bide tek tek ogretmeyimi dusunuyosun yoksa ikisinide ayni andami?
canım oğluşumun gözleri iltihap kapmış kızlarya kuzum gözlerini kaşımaya çalışıyo sürekli bide beyaz tenli kıpkırmızı oldu göz çevresi ilaç verdi doktor kullanıyoruz bakalım(
geçmiş olsun canım tamda zamanı zaten mevsim değişiminde gözleri etkilenmiş demek...
saol canım sanırım ama mafoldu bebişim ellerini çekiyoruz gözlerinde bizim üstümüze sürüyo kaşımak için((
canım geçmiş olsun, benim oğlumda 2 ay önce gözleri uykudan uyanınca çapaklandı ve sonrasında kızarıklık sürekli kaşıma durumu,
2 farklı göz dr na gittik damla verdi ama çocuk durmuyor zar zor kullandık günde 3 kez di biz ancak bir kez gözünün içine damlatabildik,
sonra tekrar etti baktık kronikleşecek ve bir alerji uzmanına gittik.
alerjikmiş durumu ve burun damlası verdi içten çözeceğim durumu dedi,dıştan çözümler geçici olur dedi ve 10 gündür damlayı kullanmaktayız burun daha kolay damlatabiliyoruz.
inşallah sizinki bizim gibi değildir.çabukça atlatırsınız.
günaydın kızlar
rudi çocuklar nasıl oldu?