az önce geldik hast. uyuttum nörolog çok az etkilenmiş oda yürümesini geçiktirmiş dedi kasları çok iyi yürüyecek elbet ama ALLAH bilir ne zaman olcağını diye söyledi zaten adımları var bağımsız dedim ama seri şekilde değil odadan odaya geçmiyor mesela oğlum yapıyor bunu....
sorma çok moralim bozuldu saçlarının kesilmesine hemde okadar şekilsiz kesmişlerki önünü kahkul kesmiş ama arka saçları ile birlikte bilmem anladınmı ne toplamaya nede açık bırakmaya gelmedi bende lastik tokalarla çeke çeke topladım azda olsa düzeldi..küpe konusunda hiçbir sorun yaşamadım cici deyince kulaklarını gösteriyor..oğlumda öle bir girişimde olmadı....ayrıca kayınv. kızı yok ilk torunda erkek o yüzden çok meraklıymış bahanesi bu yni..benimde küpelerim var belkide oğlum gördüğü için benden değişik gelmiyordur ama çocuk işte ne zaman ne yapacakları belli olmuyor ki...
sorma çok moralim bozuldu saçlarının kesilmesine hemde okadar şekilsiz kesmişlerki önünü kahkul kesmiş ama arka saçları ile birlikte bilmem anladınmı ne toplamaya nede açık bırakmaya gelmedi bende lastik tokalarla çeke çeke topladım azda olsa düzeldi..küpe konusunda hiçbir sorun yaşamadım cici deyince kulaklarını gösteriyor..oğlumda öle bir girişimde olmadı....ayrıca kayınv. kızı yok ilk torunda erkek o yüzden çok meraklıymış bahanesi bu yni..benimde küpelerim var belkide oğlum gördüğü için benden değişik gelmiyordur ama çocuk işte ne zaman ne yapacakları belli olmuyor ki...
evet erkek çocuklarda renk acaip koyulaşıyor kestirince bizde 2 kez kestirdik lüle lüle saçlar gitti ve renk koyu kumral oldu. sağlıklı olsunlarda kökü onlarda diyorum .. kızın saçları yatagında her sabah 10 tane abartısız dökülen gördüyordum ama kestirmedim sadece önleri göze giriyordu boyunu kısalttım.zaten pek de saçı var sayılmaz.kulak deldirmeye cesaret edemedim. elini atar yada oğlan çeker kulağını zarar verir diye.sen bu durumu yaşadın mı?
büyüklerimiz nedense pek meraklı saç kestirmeye kulak deldirmeye...sanki onların bebesi..
bakalım bugun norolog ne diyecek?
inşallah iyi haberlerle gelirsin canım..