• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
özgecim
Sen yalnizmi yedin yemegini kiyamam bende yalniz yedim bilem gel derdim :))) Komsumun interneti bozulmus esim bi gitti gidis o gidis yardim etmeye gitti ama adam yok oldu.Bende gec yemek yemeyi sevmem oturdum yedim kendikendime .

Hoya
Canim ben yalanci sancilari doguma 2 gece kala cektim daha önce hic olmadi .Simdide sürekli sancim var ne neyin sancisi hic anlayamaz oldum.Seninkiler yalanci sancimi emin misin?Gerci 3 haftan kalmis normaldir ya Artik haftada bir kontrole gitmen gerekmiyor mu doktoruna? Bide dogum yapacagin hastanede kontrollerin baslamis olmasi lazim.Bende gecen hafta karnim asagida diyordum ama pazar günü gelen misafir ben dogum yaptin sandim ama daha karnin inmemis senin dedi bana.Demekki yukardan bakinca inmis gördüm karnimi :))))

ne bileyim yaa benim oluyordu doktora sordum normal dedi
ama bugün mesela karnım daha bi sert
bebek de hem sağı hem solu kapladı şişiriyor artık
belki onun acısını sancı olarak algılıyorumdur
benim hamileliğim çok şükür sorunsuz olduğu için 2 haftada bir gidiyorum
haftaya da gideceğim
sonra zaten doğuma gelirsin dedi doktor
kontrollerim zaten hastanede yapılıyor
sağlık ocağına da ayda bi gidiyorum kilo tansiyon
aşı gibi şeyler için
ebe iyi ilgileniyor sağolsun
o yüzden gideyim bi danışayım
ebeye muayene ol dediler doğuma gitmeden önce tek doktorla olmaz dediler

sdsmt
Sanada bi masallah kizinla beraber.Cumada benim kontrolüm var insallah bende iyi haberle gelirim. Sen pantolonu malum bölgeye indirmekten bahsediyorsun ben her kontrolde komple cikariyorum ya :(

Hoya
Ebeler bu isin uzmani canim tecrübeliler bide.Arada kafana takilan bisi olursa git göster kendini.Dogumu bile ebeyle yapabilsen daha kolay olur.

krizlit
Benim yerimede uyu canim. Toplam 24 saatin 8 saati uyucam diye geciriyorumdur ama uyudugum zamanlari toplasan 4 saat eder belki bölük pörcük :(((

Hoya
Ebeler bu isin uzmani canim tecrübeliler bide.Arada kafana takilan bisi olursa git göster kendini.Dogumu bile ebeyle yapabilsen daha kolay olur.

evet meltem abla
hele ki türkiyede bazı doktorlar sen de biliyorsun sezeryan yanlısı
o yüzden ebelere danışmak lazım
yoksa doktor allem kallem edip sezeryana alıveriyor

gebelik orgdan baktım bu haftada ağırlaşmam karnımın aşağı inmesi ve bebek hareketlerinin ağırlaşması normalmiş
bebek her gün 25 30 gr. alığı için çabuk büyüyormuş ve hareket alanı daraldığı için hareketlerini farklı algılıyormuşuz
ben de diyom neden karnım dörtgen oluya diyekaydirigubbakcemile3

kızlar yaprak dökümünü izlemiyor musunuz?
fikret doğum yaptı çok duygulandım yaa:gitme:

FEYZAE
Uzat ayaklarini dinlen canim ama tv ac karsisina gec diyemicem cunki tv programlari berbat hele haberlere bakma ben dün fenalastim haberlere bakarken bu gün hic acmadim.

bocuk
Güle güle kullanin canim hic bisi yok derken bitirdin valla eksikleri afferin.Ben durdum artik icimden gelmiyor biseye bakmak.Dogumdan önceki hafta bakarim.Bide kilo vermis olurum kendime bisiler alicam artik ya yeter valla.

mehlikasu
Ben dizi izlemiyorum canim demek ondan kimseler yok cit cikmiyor burda.Sen reklam arasimi verdin :)))

Hoya
Masallah masallah de :))))) Son hafta iyice toparliyor kendini bebis.O yüzden sezeryanla 2 hafta önce aldirmak ne kadar dogru bilemiyorum ama olanlardada bi sorun görünmüyor.

mehlikasu
Ben dizi izlemiyorum canim demek ondan kimseler yok cit cikmiyor burda.Sen reklam arasimi verdin :)))

evet reklam arası cnm,birazdan dizi bitecek,bitmesini bekliyorum yatağa uçacam daa,uykum geldi,
fikretin bebeği çok tatlıı 7 aylık doğdu,çok duygulandım..

Hoya
Masallah masallah de :))))) Son hafta iyice toparliyor kendini bebis.O yüzden sezeryanla 2 hafta önce aldirmak ne kadar dogru bilemiyorum ama olanlardada bi sorun görünmüyor.

maşallah
ben normal yapacam meltem abla hiç istemiyorum sezeryanı
sen beni sezeryan olacağım diye algıladın sanırsam

neyse dizi bitti ben kaçarkaydirigubbakcemile4
dra gidenler var sanırım yarın okurum geçmişi,uyku saatim geldi de geçti bilee,
size iyi sohbetler gece kuşlarıı:a015:

Jjuliett
Bebek uyurken gizli kacmak hic iyi degil canim.Bilincalti oluyor cocukta.Hatta burda 3 yasinda yuvaya veriyoruz cocuklari o zamanda diyorlar birakip kacmayin oturun konusun neden burda neden anne gidiyor aciklayin.Bebekte olsa aciklamak gerekiyor anne gidecek gelecek diyip geldigini görünce bebekte olsa güveni oluyor.Bende aman cocuk diyip gecmeyin herseyi konusun lafindan yola cikip oglani adam yerine koydum simdi bana ne laflarla cevap veriyor hayret edersiniz.Fazlasida zarar yani abartmayin.Hergün neden okula almaya geliyorsun ben yolu biliyorum zaten iki adimlik yer diyor :((

Slm kızlar herkeze iyi geceler..Size bişey sorucam hani bi ara aramızdab biri netten sipariş vermişti..Bebek tulumunun üstüne yazı yazılıyor ve eve yolluyolarmış..O stenin adresini çok acil rica ediyorum..Bilen varsa bana yazsın yada özelden mesaj atsın lütfen..Yada bu yazdığımı sabah okuyan arkadaşlar varsa onlardanda yardım bekliyorum..çok aradım ama bitürlü bulamadım netten...Keşke ozaman spariş verseydim bak şimdi bi türlü hatırlayamıyorum oooooooffffffffffff...

biz de bakıyorduk ama eşim maça daldırdı
adamlar ne oynuyo bee

ay benimkide maça daldı hemde bodoslama hiç sormuyoda izliyonmu değiştirebilirmiyim kanalı diye sanki televizyon kendisinin hy allahım ya şu erkek milleti kazma gelmiş kazma gidecekler bu dünyadan ya.laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Back