2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
özge cnm sen yenı barıstın esınle
bızde dun aksam kusustuk
bugun dogru duzgun aramadı
butun gun nerdeyse agladım,agladım
cok alıngan oldum
kendımı kılolu hıssedıyorum
olur olmadık yerde kalbını kırdım dun gece
esım de artık bunaldı
sımdı ıyı gıbıyız ama bılmem
a

takma canım kafana gittikçe günlük hayatımız zorlaşıyo böyle hissetmemiz çok normal allahtan geçici bi dönem kocişler de idare edicekler artık napalım

maşallah cnm az kalmış seninde...dikkat et kendine..:nazar:

evt cn m az kaldı allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah :Saruboceq:

bocuk
Normal dogumda randevu verilemez.Sat ina göre tahmini tarih verilir.Ama o günü gecer yada erken gelir bebege kalmis. Ben tam o gün kalktim hastaneye gittim zannediyorumki günü geldi dogracagim :)))) Doktorda güldü eve yolladi bizi isaret gelince gelin dedi.Esim cok bozuldu ikincide giderken bak bu sefer kesin dimi rezil olmayalim yoksada dogur sen artik 1 hafta gecti zaten diye söyleniyordu arabada :))) Benim hic dogracak gibi bi halim yoktu arabaya binerken elimde su sisesi gezmeye gider gibi bindim gittim. Ebe bakarbakmaz bebek geliyor dedi saat sabah 11 di makineye bagladilar vs vs ama doktor aksam 6 gibi gelir bebek dedi.Yani sakin olmak lazim .Simdi anliyorum ben genede acele etmisim azicik kan görmüstüm isaret geldi diye yaygarayi kopartmistim :)) Bu sefer su gelmeden kipirdamamayi düsünüyorum. En azindan dogumda gececek süre evde gecsin.
canım sen anlattıkca bende kara aldım olabildigin ce gec gidicem
güle güle kullansın oğlusun bocuk
teşekürler canım
gülegüle kullanın böcükk
teşekürler canım
Güle güle kullaninaldiklarinizi. Simdi sen aldiklarina bakip bakip durursun ben öyle yapiyorum :CüvCüv:
teşekür ediyorum canım aynen söyledigin gibi bakıp bakıp duruyorum
bocuk güle güle kullanın cicilerinizi
resimleri bekliyoruz
yarın ekliyicem canım saol
selam kızlar biz doktor amcamızdan geldik kızımla bugün...
kızım bugün itibariyle 2072 gr.... karnımdaki sertlik ve aşağıdaki baskı nedeniyle bol bol istirahat etmemi söyledi eğer bu şekilde devam ederse hastaneye yatırmam gerekir dedi çünkü bebek doğum pozisyonunda ve kafasını bayağı aşağı kadar indirmiş... hatta okadar aşağıdaki ultrasonla yüzünü doğru düzgün göremedik bile... yani nerdeyse pantolonumu malum bölgeye kadar indirmem gerekecekti:kedi:
onun dışında yaramaz bir durum yok midem için şurup yazdı...
bizden şimdilik bu kadar yerimseniben
:nazar:bebişe buda ona çok iyi bakan anneyea.s.
slm kızlar dün doktora gittik eşimle buğlem kızım 2237 g olmuş koca kız oldu artık :))doğum tarihimizde belli oldu Allah herhangi bir engel vermezse 18 ocak pazartesi...dönmüş pıtırcık...doğum pozisyonunu almış haftaya işi bırakıyorum 1 ay boyunca tatildeyiz:))Allah tüm doğum yapacak annişleri bir solukta kurtarsın...
maşallah bebişe:nazar: amin canım senide
Slm kızlar biz geldik. ya ne güzel herkes birileriyle yemek yemek için planlar yapmış oysa ben uzun bir süredir tek başıma yiyorum yemeklerimi. Zaten sırf bu yüzden oğlumu polis yapmayacağım,iş güç derken biz oğluşla yapayalnız kalıyoruz evde. Yakına isyan bayrağını çekicem kötükedihüso
kızzzzzzzzzzz ben varken sana düşmez o bayragı cekmek hadini bilmafoldumben
biz geldik kızlar bugün kontrolümüz vardı 36 haftamız bitti bugün kızım 2850 gr 48 cm olmuş elleri yüzünde hep yine bize yüzünü tam göstermedi sıpa :emir_bebek:
:nazar: ellerine kurban olsunlar yaaaaaaa

kızlar ben geldim ogluma birsürü ciciler aldım yarın fotograflarını ceker eklerim
bocuk nereye gittin kız tek başınamı çıktın
neler aldın merak ettim
güle güle kullanın inşallah

selam kızlar biz doktor amcamızdan geldik kızımla bugün...
kızım bugün itibariyle 2072 gr.... karnımdaki sertlik ve aşağıdaki baskı nedeniyle bol bol istirahat etmemi söyledi eğer bu şekilde devam ederse hastaneye yatırmam gerekir dedi çünkü bebek doğum pozisyonunda ve kafasını bayağı aşağı kadar indirmiş... hatta okadar aşağıdaki ultrasonla yüzünü doğru düzgün göremedik bile... yani nerdeyse pantolonumu malum bölgeye kadar indirmem gerekecekti:kedi:
onun dışında yaramaz bir durum yok midem için şurup yazdı...
bizden şimdilik bu kadar yerimseniben
canım annen yanında demi
bol bol dinlen tamammı
maşallah kızına maşallahh

içinizde ben gibi hiç kalkmadan tüm gün uyuyan bir insanoğlu var mı acaba?????
iyi etmişssin canım acısını şimdiden çıkar
yalnız bebiş aç kalmıştır ayol

slm kızlar dün doktora gittik eşimle buğlem kızım 2237 g olmuş koca kız oldu artık :))doğum tarihimizde belli oldu Allah herhangi bir engel vermezse 18 ocak pazartesi...dönmüş pıtırcık...doğum pozisyonunu almış haftaya işi bırakıyorum 1 ay boyunca tatildeyiz:))Allah tüm doğum yapacak annişleri bir solukta kurtarsın...
canım maşallah size

biz geldik kızlar bugün kontrolümüz vardı 36 haftamız bitti bugün kızım 2850 gr 48 cm olmuş elleri yüzünde hep yine bize yüzünü tam göstermedi sıpa :emir_bebek:

ay canım benim 41 kere maşallah güzel kızına
seninki baştan beri utangaç şekerim

bocuk hastanenin lohusa bölümü nedir
ve nasılı anlat bi şekerim

maşallah canım:nazar:....az kalmış senin doğumuna da.....
özge cnm sen yenı barıstın esınle
bızde dun aksam kusustuk
bugun dogru duzgun aramadı
butun gun nerdeyse agladım,agladım
cok alıngan oldum
kendımı kılolu hıssedıyorum
olur olmadık yerde kalbını kırdım dun gece
esım de artık bunaldı
sımdı ıyı gıbıyız ama bılmem
hepimiz hassaslaştık canım sıkalım dişimizi....

kadus cum
AY BN BI ACAYIP OLDUM
ONCEDEN KISKANMADIKLARIMI KISKANIP ADAMA DUNYAYI ZEHIR EDIYORUM
NORMALDE KENDIMLE COK BARISIK BIRIYIM,AMA BU ARALAR
KOMPLEKSLIYIM AGRESIFIM
AZ KALDI BIRAZ DAHA
SABIR YARABBIM

maşallah
Ah ahhh... Ne olacak bizim bu halimiz. Az kaldı kalmasına ama bzide de psikoloji kalmadı galiba. Neyse sen ben gibi uzatma sakın tamam mıyerimseniben Biz de dün adam akıllı sakin sakin konuştuk. Ben neden bana yardımcı olmuyorsun falan dedim. Çünkü eve bi geliyordum yatak olduğu gibi duruyor kıyafetlerini dağıtmış... Ben de dedim artık kaldıramıyorum. Bugün işten bi geldim heryeri toplamışopuyorumnanaktan
ben didim
özge didim erkekler odundur nazdan anlamaz didim
alacan karşına konuşacan güzelce:mymeka: didim
gördün mü konuşunca yola geliyo

bocuk nereye gittin kız tek başınamı çıktın
neler aldın merak ettim
güle güle kullanın inşallah

canım biryere gitmedim santral diye bir magaza var ordan aldım
bocuk hastanenin lohusa bölümü nedir
ve nasılı anlat bi şekerim

canım yeni dogum yapanların kaldıgı bölümü katı diyorum 5 6 kişi aynı odada ziyaretci zamanı haldır haldır herkez odalara domuz gıribi hakgetire özel odalarda iki kişilik bana hiç hiçyenikve konforlu gelmedi

Poseıdon anne olmakıstıyorum
nasılsınız
bocuk allah sabır versın
hasretlık zor ıŞ

poliçende annelik teminatın düşüktür belki onun için böle bir sınırlama konmuştur cnım benimde bebek doğar doğmaz sigortası bşlıcak senelik ne kadar ödüyosun sigortaya[/Q

biz ücret ödemiyoruz canım eşimin işyeri sigortaladı bizi sen ne kadar ödüyosun

canım benim poliçem en yükseğinden o yüzden ödememde yüksek 2008-2009 da 3950 TL ödedim
bu sene yani 2009-2010da hasarsızlıktan dolayı 3000 TL ye düştü

Askitom üzülme erkekler böyledir simdi karisinin ve bebeginin yaninda olamadigi icin o da ayri stresslidir, ama gurur yapip stresini caktirmiyordur sana. caktirmiyim derken seni daha da üzer iste ama farketmez.

Poseıdon barıstık gıbı ama tam bellı degıl
ona cok kırgınım
ama dusununce kotu bır nıyetı yok
bebegımıze zarar gelsın ıstemıyor
tek endısesı bu
dusununce anladım

Evet hoya
bebegımıze zarar gelır
dedı
cok anlayıssızsın dedı
bıdahamı tovbe
cok uzuldum bugun