vereliniortak evet canım :) şişeleri alıp buluşalım bigün :):içelim:sdsmt canım çok sevindim
doğum kanalına girdiyse kolay kolay dönemez diye biliyorum ama
iyi işte şurubu da almışsın
sen de bizim gibi şişeci oldun:içelim:
kızlar ya benim karnımın üstü hep taş gibi
bikaç gün önce
arada yumuşuyodu şimdi yumuşak zamanını hatırlamıyom
artık yalancı sancılarda olmaya başladı son ayda daha fazla olur dikkat et kendine doktorunada bence gecikmeden söyle... bizim ocak bebekleri aceleci çıktı biliyorsun :) tedbirli olmakta fayda var...
hepsi inşallah vaktinde sağlıkla gelirler ama bizim yaramazlara güven olmaz :)
maşallah kızınaslm kızlar dün doktora gittik eşimle buğlem kızım 2237 g olmuş koca kız oldu artık :))doğum tarihimizde belli oldu Allah herhangi bir engel vermezse 18 ocak pazartesi...dönmüş pıtırcık...doğum pozisyonunu almış haftaya işi bırakıyorum 1 ay boyunca tatildeyiz:))Allah tüm doğum yapacak annişleri bir solukta kurtarsın...
doğum tarihinizde hayırlı olsun
sağol canım...oh maşallah kızına canımbenim de karnım sert bu aralar.Allah hayıra çıkarsın.mağnezyum içiyorum 3 gündür....
benim de öyle valla patlıycam sanki...gerçi arada yumuşuyo ama daha çok sert..dr a sordun mu hiç sebebini?
*
sertleşme bebeğin dayanmasındanda kaynaklı oluyor ama mesela bi yerde toplanıyorsa karnın ve çok sert oluyorsa bu kasılmaymış...benim bugün öyleydi ortada toplandı karnım yanlar boş gibiydi.
maşallahbiz geldik kızlar bugün kontrolümüz vardı 36 haftamız bitti bugün kızım 2850 gr 48 cm olmuş elleri yüzünde hep yine bize yüzünü tam göstermedi sıpa
bizimkide göstermiyor genelde :bbo:
bebişe buda ona çok iyi bakan anneyea.s.
ayyy canım benim sağol ne güzel şımarttın beni :asigim: çok hoşuma gitti valla :)
hayır canım döndü ankara ya ocak başı gibi gelecek benneyaptımkicanım annen yanında demi
bol bol dinlen tamammı
maşallah kızına maşallahh
sağol meltem ablacım...sdsmt
Sanada bi masallah kizinla beraber.Cumada benim kontrolüm var insallah bende iyi haberle gelirim. Sen pantolonu malum bölgeye indirmekten bahsediyorsun ben her kontrolde komple cikariyorum ya
eminim güzel haberlerle geleceksin...
:1shok:ama anlamadığım nasıl tamamen çıkarıyorsun:sm_confused: yani aynı doğuma falan girer gibi önlük falanmı giyiyorsun CADIARZU