• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

eva0108 eva0108 kuzum güzel dualarin dileklerin icin teşekkür ederim.. bende her duamda sizlere yer veriyorum. Allahım gözümüzü yolda birakmaz insallah... insallah en kisa zamanda nasip olur hepimize hayallerimizdeki güzel saglikli bebisler...

Depremle ilgili yasadiklarinizi olurken gözyaşlarımı tutamadim.. biz uzaktayken ne kadar üzüldük çırpındık en ufak faydamiz dokunabilir mi diye sizler neler ne acılar yaşadınız. Allahım korumuz sizleri.. böyle felaketler yasatmasin Allahım bir daha kimselere... cok gecmis olsun tekrar.. dünden beri zaten o günün videolari hep karsima cikiyor aglaya aglaya bi hal oldum...

Cok iyi karar vermişsin bende bugün bu kararı aldım boşa zamanımı burda harcadıgımı anladım halbuki bunun yerine kendimize ailemize duamıza namazımıza yönelmek en dogrusu bnde ara ara sadece boş zamnlarımda girip bakacagım 🙏🏻 bugün kendimi cok sorguladım dünya boş gercekten bugun arkadadımın ve dua sohbetlerinden sonra hersey gözümün önünden film gibi gecti ne için yaşıyoruz bu yalan Dünya'da sadece ahiretmizi güzel yaşamak için birşeyler yapmamız lazım ve bu vesile ile bugun namaza baslama ve ilerleyen zamanlarda kendimi hazır hissedince kapanma kararı aldım rabbim kabul eylerse inşallah 🙏🏻 bugun okadar huzur buldumki anlatmam bütün bakış açım değişti içimde güzel bir heycan mutluluk doldu rabbim hayırlı eylesin🤲
Ay maşallh canim ne guzel inşallh namazini hiç birakmazsin 40gun kilinca daha hiç birakamzsn zaten 🤗🌸inan dunya hayati geçici bi heves Burda yaşadigimiz kotu iyi hersey bizim sinavimiz 🌸Allah gönlüne göre versin kuzum🥰

Merhaba listeye beni de ekler misiniz şans getirsin 3 senedir deniyoruz artık beklenen adet tarihi 9.02.2025 artık testlerle kafayı yedim resmen. 3 farklı test var kasetler pozitif erken gebelik emin olamadım

Eklentiler

• IMG_9091.webp
    IMG_9091.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_9098.webp
    IMG_9098.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_9148.webp
    IMG_9148.webp
    130 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_9153.webp
    IMG_9153.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_9163.webp
    IMG_9163.webp
    69,2 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_9168.webp
    IMG_9168.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_9170.webp
    IMG_9170.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 28
Merhaba listeye beni de ekler misiniz şans getirsin 3 senedir deniyoruz artık beklenen adet tarihi 9.02.2025 artık testlerle kafayı yedim resmen. 3 farklı test var kasetler pozitif erken gebelik emin olamadım
var gibi ama bir kere daha bakman lazım umarım o daha koyu çıkar

Benimde aynı valla her ay hep belirti sonra adet oluyorum 😐 hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim 🤗
Gelişmeleri haber ver mutlaka inşallahbu ay pozitif görürüz 😇😇
İnşallah nasip böyle bir beklentim yoktu şu an yani o beklenti mi tamamen eksiye indirdim Sadece yalancı belirtilere göğüs ucu hassasiyeti eklendi benim dün gece duramadım tam ucu değil ucun kahverengi kısmında aşırı hassasiyetlik var bazen de ucundan nadir Z zeyyy123 cnm sende nasldı

Cok iyi karar vermişsin bende bugün bu kararı aldım boşa zamanımı burda harcadıgımı anladım halbuki bunun yerine kendimize ailemize duamıza namazımıza yönelmek en dogrusu bnde ara ara sadece boş zamnlarımda girip bakacagım 🙏🏻 bugün kendimi cok sorguladım dünya boş gercekten bugun arkadadımın ve dua sohbetlerinden sonra hersey gözümün önünden film gibi gecti ne için yaşıyoruz bu yalan Dünya'da sadece ahiretmizi güzel yaşamak için birşeyler yapmamız lazım ve bu vesile ile bugun namaza baslama ve ilerleyen zamanlarda kendimi hazır hissedince kapanma kararı aldım rabbim kabul eylerse inşallah 🙏🏻 bugun okadar huzur buldumki anlatmam bütün bakış açım değişti içimde güzel bir heycan mutluluk doldu rabbim hayırlı eylesin🤲
Ya ne kadar mutlu oldum senin adına bak ben de 25 yıl açıktım yani tesettürlü değilidm daha sonra tesettüre girdim İlk zamanlar çok zorlandım aşırı zorlandım yani evlendiğim gibi bunu yaptım ve daha öncesinde bu kararı aldım ama umduğum gibi gitmedi hiçbir şey ertesi gün oldu kayınvalidem sana mehir için bilezik alacağız dedi ve ben çıkamadım dışarıya çıkamadım şal takacağım diye o kadar kötü olmuştum ki annemi özledim diye bahane uydurdum eşime onlar kyucumya gitti ben fotodan seçtim bilezik. Bu arada kendi isteğimle bu kararı almıştım yıllarca gelinlik hayali kurup düğünümde açık olup sonrasında kapanma kararı almıştım tam da istediğim gelinliği buldum Aslında çok zıttı yani epey açık ama ertesi gün tesettürlü biri olmak neyse şimdiki aklım olsa keşke blue çağına girdiğimde bu kararı verebilseydim Yani annem babam bana bu konuda çok daha fazla üstüme düşseydi bana ve ablalarıma. Yani eski benim evimde eski tarzındayım crop bile giyiyorum kendi evimde çok özgürüm. Aşırı severim bakım yapmayı Yani insanlar tesettürlü insanları bakımsız falan sanıyorlar bazen şahit oluyorum aşırı komık. 🤔🤣Neyse gel gelelim alıştım vesaire derken o kadar çok yanlışım olduğunu fark ettim ki sana tavsiyem bir gün tesettüre geleceksen tamamen hakkıyla yapmaya çalış yani ben kot pantolon ve tunik giyiyordum. Bunların ne kadar yanlış olduğunu gördüm ve bu görüşüm maalesef babamın kaybı ile başladı araştırmalara başladım ruhsal dünyama dönmeye başladım. Çok güzel elbise feraceler var artık kot pantolonu ev dışında hayatımdan çıkardım çok bol pantolon giyiyor muyum evet ama böyle hem nine gibi görünmeyip hem de tarz olmak istedim tarz derken dikkat çekici değil tabii ki de bizim yaşımiza uygun eğer bir gün tesettüre girersen sana çok güzel sayfalar önerebilirim. Maalesef şu bir gerçek ki ben kur'an'daki sureleri okuyana kadar bu kadar detay bilmiyordum. Bizim ve kocalarımız gözleri giydikleri şortları dahi tesettüre dikkat etmemiz gerekiyor sırf bu yüzden cenneti kaybetmek istemiyorum. Tesettür bir kadın için o kadar değerli ki yani yabancı erkeklerden kendini gizlemesi çok güzel bir şey ben bu kafaya ermem 27 yıl falan .Bu arada çok şükür namazımı kılıyorum yani belim tutkunken bile böyle şeyler soylenmezz ama gözlerimle secde ettim uzanarak Çünkü uzanırken bile belim ilerlemiyordu 3 gün önce . manevi gücümü buna bağlıyorum yani özellikle son birkaç aydır daha güçlüyüm cocuk konusunda nmazı maalesef kaçırdığım anlar oldu ama o kadar alışmışım ki belim o kadar kötüyken bile eşime beni götür abdest alayım namaz kılmalıyım dedim. Yani bunları neden anlattım bilmiyorum ama bu dünya gerçekten bomboş hem de çok boş sahte amaçlar sahte insanlar günümüz bomboş geçiyor her gün bir kelime dahi kuran açıp okumak gerek. Geçen gece babama okudum çok rahatladım ve yine her gün okuma kararı aldım yani 10-15 gün arayla olacak iş değil İnşallah gerçekten kalbindeki böyle daha da ilerleyerek hayatına geçer canım

Allah razı olsun. Desteğin çok kıymetli benim için 🫶🏻 eşime yansıtmak istemediğim için içimi dökemedim ne idrar testlerini biliyor ne kan testini. O da huzursuz ediyor beni bazı şeyleri beraber yaşayamamak kötü. Ama anlatsam anlamayacak beni biliyorum.. burda size içimi döküyorum iyiki varsınız. Ben de bugün dua ettim hep hayırlısını istedim demek ki zamanı değilmiş.
Canım 29'unda çatlamış olabilir demiştim göğüs ucu hassasiyetine göre yani o yüzden henüz daha adete olduğu için eğer tabii 29'uysa. Henüz kanda bile çıkmama ihtimali yüksek Yani bir bekle bakalım gerçekten buguj olcak msn olmazsan seninle aynı gün tarihlerimiz o aralıkta ilişki var mı

Çok sağolun kızlar ☺️☺️ darısı size olsun inşallah birde 2 gündür boğaz ağrım başladı hafif hastayım ilaç da alamam ama ne alabilirim pastil gibi şeyler alabilir miyim
Ihlamur-bal-limon bir de tuzlu su ile gargara yaparım ben hep, pastilin içinde ne var bilemeyiz bence doğal atlatmak en güzeli

980 çıktı canım inşallah sağlıklıdır yarın doktora gidicem bakalım 🙏❤️
Git bakalım canım ne diyecek üzerine görmeyle ilgili. Artık testlere güven olmadığı gibi regle de güven olmuyor ahahahah. İyice kafayı yicez.
Ya ne kadar mutlu oldum senin adına bak ben de 25 yıl açıktım yani tesettürlü değilidm daha sonra tesettüre girdim İlk zamanlar çok zorlandım aşırı zorlandım yani evlendiğim gibi bunu yaptım ve daha öncesinde bu kararı aldım ama umduğum gibi gitmedi hiçbir şey ertesi gün oldu kayınvalidem sana mehir için bilezik alacağız dedi ve ben çıkamadım dışarıya çıkamadım şal takacağım diye o kadar kötü olmuştum ki annemi özledim diye bahane uydurdum eşime onlar kyucumya gitti ben fotodan seçtim bilezik. Bu arada kendi isteğimle bu kararı almıştım yıllarca gelinlik hayali kurup düğünümde açık olup sonrasında kapanma kararı almıştım tam da istediğim gelinliği buldum Aslında çok zıttı yani epey açık ama ertesi gün tesettürlü biri olmak neyse şimdiki aklım olsa keşke blue çağına girdiğimde bu kararı verebilseydim Yani annem babam bana bu konuda çok daha fazla üstüme düşseydi bana ve ablalarıma. Yani eski benim evimde eski tarzındayım crop bile giyiyorum kendi evimde çok özgürüm. Aşırı severim bakım yapmayı Yani insanlar tesettürlü insanları bakımsız falan sanıyorlar bazen şahit oluyorum aşırı komık. 🤔🤣Neyse gel gelelim alıştım vesaire derken o kadar çok yanlışım olduğunu fark ettim ki sana tavsiyem bir gün tesettüre geleceksen tamamen hakkıyla yapmaya çalış yani ben kot pantolon ve tunik giyiyordum. Bunların ne kadar yanlış olduğunu gördüm ve bu görüşüm maalesef babamın kaybı ile başladı araştırmalara başladım ruhsal dünyama dönmeye başladım. Çok güzel elbise feraceler var artık kot pantolonu ev dışında hayatımdan çıkardım çok bol pantolon giyiyor muyum evet ama böyle hem nine gibi görünmeyip hem de tarz olmak istedim tarz derken dikkat çekici değil tabii ki de bizim yaşımiza uygun eğer bir gün tesettüre girersen sana çok güzel sayfalar önerebilirim. Maalesef şu bir gerçek ki ben kur'an'daki sureleri okuyana kadar bu kadar detay bilmiyordum. Bizim ve kocalarımız gözleri giydikleri şortları dahi tesettüre dikkat etmemiz gerekiyor sırf bu yüzden cenneti kaybetmek istemiyorum. Tesettür bir kadın için o kadar değerli ki yani yabancı erkeklerden kendini gizlemesi çok güzel bir şey ben bu kafaya ermem 27 yıl falan .Bu arada çok şükür namazımı kılıyorum yani belim tutkunken bile böyle şeyler soylenmezz ama gözlerimle secde ettim uzanarak Çünkü uzanırken bile belim ilerlemiyordu 3 gün önce . manevi gücümü buna bağlıyorum yani özellikle son birkaç aydır daha güçlüyüm cocuk konusunda nmazı maalesef kaçırdığım anlar oldu ama o kadar alışmışım ki belim o kadar kötüyken bile eşime beni götür abdest alayım namaz kılmalıyım dedim. Yani bunları neden anlattım bilmiyorum ama bu dünya gerçekten bomboş hem de çok boş sahte amaçlar sahte insanlar günümüz bomboş geçiyor her gün bir kelime dahi kuran açıp okumak gerek. Geçen gece babama okudum çok rahatladım ve yine her gün okuma kararı aldım yani 10-15 gün arayla olacak iş değil İnşallah gerçekten kalbindeki böyle daha da ilerleyerek hayatına geçer canım
Aa çok şaşırdım kız şuan ben fotoğraftakini sen zannediyordum vallaa hatta saçlarına bayılmıştım :halay: Aklımdaki Evanora'dan farklısın :KK54:

O kadar güzel kalbin varki senin bu düşünceleri bile Rabb'im sana nasip etmiş. Allah'ın izniyle devamı da gelir derdini sadece yardana anlat emin ol koşulsuz şartsız seni tek dinleyen derman veren odur. Rabb'im her daim mutlu etsin seni. Bizlere yardımcı oldun elinden geldiğince hepimize cevap verdin. Merhametin de gönlün gibi çok güzel. Rabb'im gönlünden geçen ne varsa kabul etsin canım bu mübarek günün hürmetine🙏🥰

Bugün günlerden cuma. Rabb'im mübarek günün hürmetine gönlünüzden geçen ne varsa en hayırlısını en güzelini nasip etsin. Cumanız mübarek olsun canlar.
Hayırlı Cumalar😘🙏

Git bakalım canım ne diyecek üzerine görmeyle ilgili. Artık testlere güven olmadığı gibi regle de güven olmuyor ahahahah. İyice kafayı yicez.

Aa çok şaşırdım kız şuan ben fotoğraftakini sen zannediyordum vallaa hatta saçlarına bayılmıştım :halay: Aklımdaki Evanora'dan farklısın :KK54:
Gittim bugün doktor böyle seyler olabilir dedi normal karsıladı pozitif konuştu gebelik olarak değerlendirdi haftaya cuma gidicem inşallah o gün kese kalp atışı falan duyarız inşallah 🙏❤️🐣

Kızlar merhaba benim adımı değilştirdim de eski adım abbaba gibi bir şeydi. Bir de liste güncelleniyorsa beni günceller misiniz sat 7 şubat bat 7 mart

Hahhah kız Aslında aklındakı gibiyim emin ol ama sadece dısarıda tesettürlüyüm🤣 tabii saçlarım boyalı değil açık kumral orijinal 🙈. İşte bak demek istediğim buydu tesettürlü insanlar çok farklı hayal ediliyor daha sonrasında ya aslında tam anlamıyla fotoğrafta gördüğün gibi sadece pembe değil saçlarım beni evde açık halimi gören çok şaşırıyor çok farklısınız diye her gün neredeyse saçlarımı yaparım çocuğum var demem bakımı çok seviyorum hatta kızımın saçlarını bile yapıyorum sürekli ona zarar vermeyecek şekilde Dyson aldım 🤣

Back
X