- 1 Ekim 2024
- 737
- 353
- 18
- 29
Âdetin gecmiş miydiEvet negatif maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Âdetin gecmiş miydiEvet negatif maalesef
Hemen çıktı mı o silik çizgiDay’s Doctor diye bir marka canım
Oy cnm gecçmiş olsun sana bende dün gece geldim sehir dışındaydım bugünle 5 günüm var canım ama beklemiyorum artık dün baya sancım oldu heralde regl gelecek bu ayda tutmadı test yapacaktım vazgectim duphaston bugun bitiyor 4 güne kadar olmazsam ozman yaparım test hayırlsı bakalım
Hayırlı olsun pozitif yarın sabah tekrarlayın yada direk kan verin bence bebiş varKızlar dün yazmıştım ya pazar günü adet olmam lazımdı halen olmadım. Ama 20 lik dişim çıkıyor diye antibiyotik içmiştim ondan mı gecikti acaba demiştim. Sabah test yaptım ilk 1 dk yoktu sonra 2-3 dk sonra sanki hayalet çizgi gibi çıktı. Yaklaşık 5 dk sonra da çıkmış olabilir tam bilmiyorum. Kuruma çizgisi olabilir mi? Boş yere umutlanmak istemiyorum
Eki Görüntüle 3541134
Ben o yüzden test almıyorum azıcık daha sabret benceYumurtlamanın 7. Günü vallahi gidip test yapmamak için kendimi zor tutuyorum koca kadın
Hayır kan yaptirmicam. Yurt dışindayim. Sistem farklı. 6. Haftadan sonra ultrasona giricem. İnşallah canım. Senden naber.Ay var gibii Lioo cum tebrikleerr kan testi yaptırdınmı? İnşallah güzel haberlerle gelirsin
Benimde bi uygulama 6 diğer uygulama 7. Günü diyor var mı belirtin canımYumurtlamanın 7. Günü vallahi gidip test yapmamak için kendimi zor tutuyorum koca kadın
Bende gördüm testin de var canım bende yurt dışında yaşıyorum 7. Haftaya randevu veriyorlarmış burda daHayır kan yaptirmicam. Yurt dışindayim. Sistem farklı. 6. Haftadan sonra ultrasona giricem. İnşallah canım. Senden naber.
Bende bu ay yeniden denemeye başladım, yumurtlamama var daha, 13 şubat bat tarihim. Bakalım hayırlısı hepimiz içinHayır kan yaptirmicam. Yurt dışindayim. Sistem farklı. 6. Haftadan sonra ultrasona giricem. İnşallah canım. Senden naber.
Teşekkür ederim çok saolun Allah razı olsun bu gün randevum var bakalım hayırlısı inşallahMerhaba hakkınızda hayırlısı olsun. 12 günlük gecikmede testte cikmiyorsa kan verip kadin doguma gorunmenizi tavsiye ederim. Kan en net sonuc. Adet gecikmeleriniz oluyorsa bazen uzuyorsa günleri normal olabilir ama gebelik planiniz oldugu icin test vermeniz en dogru olan. Gec döllenme olma ihtimali de olabilir. En garantisi kan testi belki 15.güne bekleyip yapabilirsiniz kan dediginiz artacak mi belli olur o zmn regle de dönebilir dönmeyip tutunma da olabilir.
Yok bebeğim ya her ay olanla aynı.. bu ay yumurtlama günlerini üstüste değerlendirmiştim eşimde keçiboynuzu filan yapmıştı acaba olur mu diye umut işte .. sende var mıBenimde bi uygulama 6 diğer uygulama 7. Günü diyor var mı belirtin canım
Aklımdan başka bir şey geçmiyorki , yapayım da kurtulayım bari diyorum :)))Ben o yüzden test almıyorum azıcık daha sabret bence
Hadi bol bol fik fikBende bu ay yeniden denemeye başladım, yumurtlamama var daha, 13 şubat bat tarihim. Bakalım hayırlısı hepimiz için
Hayır 2 gün var direk 0 çıktı yükselir mi kiÂdetin gecmiş miydi
Eva test yaptın mıVar evet ben rshat görüyorum yarın sabah tekrarlayin inşallah vardir
Maşallah canım güzün aydın koyulaşma ya başlamışKızlar durup durup test yapıyorum. Dünden beri 5. Testim