2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Ya bu hamılelık benı cok baska bır ınsan yaptı
hormonlara teslımım tamamen
kendıme sınır oluyorum

Ya bu hamılelık benı cok baska bır ınsan yaptı
hormonlara teslımım tamamen
kendıme sınır oluyorum

Cnim ya beyenmez mi yarin öbürgün bebek dogsun bu halinize gülersiniz, kocan söyleyip durur seni beyenmiyorum diye aglamistin o zaman diye. kaydirigubbakcemile3

Evet hoya
bebegımıze zarar gelır
dedı
cok anlayıssızsın dedı
bıdahamı tovbe
cok uzuldum bugun
o ısteydı
butun gun agladım agladım
benı begenmıyor dıye

anaam
ciddi misin kız
ben de şaka yapmıştım
boşver be canını sıktığına değmez
40ınız çıkınca sen de ona yüz vermezsin olur biter:dilcikar:

Ben de kocama ben aslinda fidan gibi kizim ama boy aynasinin ortakismi bozuk genis gösteriyor diyorum kaydirigubbakcemile3

esim de gülüyor

poseıdon
hoya cnm
aslında hep begenır sımartır
annelık sana cok yakıstı der
ben cok kıloluyum derım
SENINKI KILO DEGIL ASKIM BEBEK DER
AMA BEN DERIM HERZAMAN BEN CIRKINIM TABI ZAYIF KIZLAR DAHA GUZEL

ay kızlar az önce svetin açtığı başlığa bi göz atıyım dedim ama ağlıya ağlıya bi hal oldum ya
allah yardımcısı olsun gerçekten çok zor offf ya çok kötü oldum

ay kızlar az önce svetin açtığı başlığa bi göz atıyım dedim ama ağlıya ağlıya bi hal oldum ya
allah yardımcısı olsun gerçekten çok zor offf ya çok kötü oldum

denizeliklim
seni çok iyi anlıyorum
ben şu son iki gündür toparladım kendimi
inşallah sweet de toplar bir an önce kendini:Saruboceq:

Askitom Özgeee
Daha simdiden böyle yaparsaniz isiniz var valla.Dogumdan sonra bebekli ortama alisana kadarda biraz stres oluyor ister istemez.O zaman saklayin hormonlarinizi ;)

meltem abla benim bu yalancı sancılar çoğalmaya başladı ne zaman karnıma dokunsam taş gibi
sence normal mi
yarın sağlık ocağındaki ebeye bi sorayım diorum
bi de göbüküm çok aşağıda

bocuk
Gec git sakin git ama canim benim hic bir sikayetim yoktu hatta ctesiydi günlerden esimle kahvalti ettik o alisverise cikti bende evi süpürdüm bi türlü vakit geciremiyordum.Ama bu sefer agrilarim var vakit gecirsemde eger aksi bisi olursa hemen ambulans cagirip 3 dakikada hastanede olurume ve cok yakin hastane.Aman sendede agri sizi ters bi durum olursa önce sakin ol sonra simdiden kimi arayacagini nasil arayacagini planla esin mi gelecek ambulans mi cagracaksin?Esin taksi ile götürecekse bi kenara taksi parasi koy o telasta para cüzdan aramayin.Umarim hersey yolunda giderde sakin sakin güle oynaya gideriz zamaninda.

Hoya
Canim ben yalanci sancilari doguma 2 gece kala cektim daha önce hic olmadi .Simdide sürekli sancim var ne neyin sancisi hic anlayamaz oldum.Seninkiler yalanci sancimi emin misin?Gerci 3 haftan kalmis normaldir ya Artik haftada bir kontrole gitmen gerekmiyor mu doktoruna? Bide dogum yapacagin hastanede kontrollerin baslamis olmasi lazim.Bende gecen hafta karnim asagida diyordum ama pazar günü gelen misafir ben dogum yaptin sandim ama daha karnin inmemis senin dedi bana.Demekki yukardan bakinca inmis gördüm karnimi :))))

dionea
Masallah sizede.Ne güzel bu gece haberler güzel moral geldi .Benimde 19 ocak doguma verilen gün .Ocakta pespese gelecek dogum mesajlari anlasilan.

Back