hangi sigorta seninki canım bende özel sigortadan yararlanıcam ama onunda bir limiti varmış benimki 3.00 e kadarki masrafların yüzde 80 ini ödüyormuş hastanede geri kalanı talep etmeyiz dedi ama ben zaten 1.00 lirasını harcadım şimdiden bakalım borçlu çıkmam inşallah hastaneye fiyat sorucam
kızlar benim gittiğim özel hastaneyi aradım şimdi,doğum fiyatlarını sordum,
normal doğum 150,sezeryan 250 herşey dahil,odalar da tek kişilikmiş:dance:,
ayrıca kuvözde kalması gerekirse yine sigorta karşılıyormuş(inş. gerek kalmaz tabi)
kızlar merhaba...
dogum fıyatlarını konusuyormussunuz henuz ben sormadım bıle.. :))
bır cok kısı sezeryan olcak galıba...
benımde hastane ıle aramda 1 bucuk saat var korkuyorum ya yolda dogurursam dıye..acaba sezeryan mı olsam dıyorum..
selam kızlar benim bi sorum olıcak aranızda 2. yada3. doğumu yapacak olan arkadaşlar varsa kordon bağlatmayı düşüneniz varmı ben nasipse ocak 3te 2. kez anne olıcam ve korunma yöntemlerini araştırmaktan kafayı yicem 3. bir çocuk istemiyorum bu yüzdende tüplerimi bağlatmayı düşünüyorum ama bazı arkadaşlarım çok günah olduğunu dönüşü olmayan bir seçim olduğunu söylüyolar doktorumun fikriyse 3. bir çocuk istemiyorsan en mantıklı karar en güvenli korunma yöntemi olduğunu söylüyor eşimde kararı sana bırakıyorum diyor kafayı yicem düşünmekten bu aradayaşım 29 bir tane 6 yaşında anasınıfına giden bir oğlum var 2. oğlanda ocak 3te gelicek nasipse ne olur bişiler yazın fikirlerinize ihtiyacım var saygılar
mehlikasu
fiyatlar ocak ayından sonra artacak onu belirttinmi şimdiki fiyatları söylemiş olmasınlar
cadaloz
ben 3. doğumu yapıcam
ama kordonlarımı bağlamıyor dr
30 yaş altına sakıncalıymış
ben 26 yaşındayım
aada gir merak ederizoo kızlar gece coşmuş....
ee tabi o saatte uyurlarsa buralarda bu satte kiimsecikler olmaz....
günaydın kızlar....
bugün rapor alıyorum inşallah....
ve sizden ayrılıyorum büyük ihtimalle.....:gitme:
ben didim hepmavi etmeyin didim
doğurursunuz didim
ama beni dinnemediler
bi koşu gittiler sonna avuçlarını yalayıp geldiler
hangi ara uyuyup uyandınız yine :mymeka:günaydın kıslar..
ben gece hiç uyumadım kasılmalar agrılar.
ve sabah kalkamamışım tansiyonum çok dşük 8 lerde. basım döndügü için kafamı kaldıramıyorum sabah yataktan
çocuklar okula geçikti.
8.15 gece uynadık eşimle neyseki eşim götürdü okula..
okul yakın..
ben napcam kalkamıyorum eşiminde uykusu agır davul çalsan duymaz basında..akannehir
en korktuğum seygünaydın azgın hatunlar. gece gece muhabbet iyiymiş bakıyorum.
bana uzak muhabbetler, lohusayım ben. :bbo:
aklımda kalan diğer konulardan bahsedeyim.
ben gebeliğe çok kilolu başlamıştım. doğum yaptığımda 14 kilo almıştım -herhalde günü doldursam 25 olurdu-.
bugün 22.günüm doğum yapalı. 3 kilo kaldı doğum öncesine göre.
çatlak konusunda ise; doğuma giderken hiiiiççç çatlağım yoktu.
doğurdum geldim bi baktım karnım harita gibi. doğurmak yaramadı bana. akannehir
ayrıca göğüslerimde sağmaya -yani normal şartlarda emzirmeye- başlayınca çatladı inceden inceye.
sabah sabah felaket tellalı gibiyim dimi. delikafadulden
neyse benim mesai saati geldi. yola çıkıp hastaneye gidem emzirme savaşı verem bari.. zemuszemus
bencede alınkızlar gece coşmuşsunuz yine sizin şu gece sohbetleriniz yüzünden eve bilgisayar aldıracam ha
yavrucuklarım hoş geldin canım
adıyla yasasın cok güzelEvet inşallah dinlenicez oğluşumla opuyorumnanaktan
Oğluşumun adı EREN olucak bu arada opuyorumnanaktan
Artık değişmez inşallah
Sen ne zaman çıkıyon
Çık artık sende
Bu arada benim 4 ay doğum iznim dolunca tazminatımı verip çıkışımı yapabilirler
Aman çokta umrumdaydı :dilcikar:
cok iyimişkızlar benim gittiğim özel hastaneyi aradım şimdi,doğum fiyatlarını sordum,
normal doğum 150,sezeryan 250 herşey dahil,odalar da tek kişilikmiş:dance:,
ayrıca kuvözde kalması gerekirse yine sigorta karşılıyormuş(inş. gerek kalmaz tabi)
yasın daha erken bence bağlatma canımselam kızlar benim bi sorum olıcak aranızda 2. yada3. doğumu yapacak olan arkadaşlar varsa kordon bağlatmayı düşüneniz varmı ben nasipse ocak 3te 2. kez anne olıcam ve korunma yöntemlerini araştırmaktan kafayı yicem 3. bir çocuk istemiyorum bu yüzdende tüplerimi bağlatmayı düşünüyorum ama bazı arkadaşlarım çok günah olduğunu dönüşü olmayan bir seçim olduğunu söylüyolar doktorumun fikriyse 3. bir çocuk istemiyorsan en mantıklı karar en güvenli korunma yöntemi olduğunu söylüyor eşimde kararı sana bırakıyorum diyor kafayı yicem düşünmekten bu aradayaşım 29 bir tane 6 yaşında anasınıfına giden bir oğlum var 2. oğlanda ocak 3te gelicek nasipse ne olur bişiler yazın fikirlerinize ihtiyacım var saygılar
Ben de senin gibi 2.oğlan annesi olacağım kısmet olursa:lepi:
Ama kordonlarımı bağlatmayı düşünmüyorum.Başka bir çocuk da düşünmüyorum .Allah göstermesin ama dünyanın binbir türlü hali var.Hastalık var ölüm var ve herşey bizim için. allah dilememiş olsun ama yaşımız gençken belki başak nednelerden dolayı bir çocuk daha yapmak durumunda kalabilirz .Kötümser bir düşünce de olsa hayat bu neler oluyor.Diye düşündüğümden geri dönüşü dhaa kolay olan korunma yöntemlerini tercih ederim.Kanallarınız bağlandığında tekrar sezeryan tipi bir ameliyat olmadan dönemezsiniz bu fikrinizden.Ama bi,r sürü alternatif doğum kontrol yöntemi var.10yıllık spiraller var ve her yıl kontrol ettirme zorunluluğun olduğundan otomatikman jinekolog kontrolünü de atlamamış oluyorsun.
doğum kontrol hapı kullanırsan yumurtalık kanserinden de korunmuş oluyorsun.Eşin korunur bir dönem oldukça eğlenceli,çeşitli kondom türleri var.Deri altı implantları var.Yani o kadar seçenek varken neden bağlatacaksın ki .Ben olsam bağlatmam.
Neler duyuyoruz sırf sağlık problemini çözebilmek için 3. 4 çocuğu kardeş için dünyaya getirmek durumunda kalanlar,kök hücre tedavisi için hiç hesapta olmadığı halde bebek yapmak durumunda olanlar.Allah bunların hiçbirini yaşatmasın ama en kötüyü de düşünerek karar vermek laızm bence.
hepmavi
Anne sütü ile beslenen bebeklerin bagisikligi cok saglam olur deniyor hep sanki bu vürustende korunur gibi geliyor bana. Sen kararini asidan yana veriyorsan yaptir ama icin rahat olsun emdigi sürece bebek saglikli kalir doga o sekilde yaratmis. Insallah bol sütler olurda bol bol emerler.
cnm şuanki fiyatlar,ocakta iki katına çıksa bile gene ucuz oluyor..mehlikasu
fiyatlar ocak ayından sonra artacak onu belirttinmi şimdiki fiyatları söylemiş olmasınlar
cadaloz
ben 3. doğumu yapıcam
ama kordonlarımı bağlamıyor dr
30 yaş altına sakıncalıymış
ben 26 yaşındayım
benim sigortam başak groupama bende annelik teminatı limitsiz %20 katılım paylı
senin sigortan hangisi?
hangi hastane bu şekerim
ben pazartesi doktorumla konuştuğumda işaret geldimi korkma işaretten sonra en az 2 saatte gerçekleşir doğum dedi yani doğum öyle filmlerde seyrettiğin gibi 10 dk da olmaz sakın panik yapma dedi:))sende korkma canım doğurmzsın yolda işaret geldimi hemen çıkrsın sakin olmk gerekir:))
özel bilge hastanesi cnm,küçükköyde..aada gir merak ederiz
habersiz bırakma emi :1hug:
kaanı da iyi bak annesi a.s.
hangi ara uyuyup uyandınız yine :mymeka:
en korktuğum sey
doğum sonrası o hali görmek
sen 14 kiloda gördüysen
ben ohooooooooooooooooooo :sinifsinif:
ayazıda öp bizim için opuyorumnanaktan
bencede alın
her eve lazım
ilerde nası haberlescez :hulya:
adıyla yasasın cok güzel
ama durun artık son kararınız olsun
cocuk içerde deliye döndü
bi semih bi görkem kafamçokkarıştı
cok iyimiş
hangi hastane bu
yasın daha erken bence bağlatma canım
ee hamilelik nasıl gidiyor oğlusun nasıl
cok sık girmiyorsun opuyorumnanaktan
hepmavi
Anne sütü ile beslenen bebeklerin bagisikligi cok saglam olur deniyor hep sanki bu vürustende korunur gibi geliyor bana. Sen kararini asidan yana veriyorsan yaptir ama icin rahat olsun emdigi sürece bebek saglikli kalir doga o sekilde yaratmis. Insallah bol sütler olurda bol bol emerler.
kızlar merhaba nasılsınız ben evdeyimya bi relax rahatım ortalığı topluyorum nevresimlerimi değiştrdim kzınki hazırlandı ben yeni sermesem ölürdüm kahvaltı ettim şimdi bakıyım ne yapıyorlar dedim alışkanlık oldu yahuuu.
evde olmakta çok güzelmiş kızlar.gece nasıl kaynatmışsınız ya neler yazdınız bizde 2 aydır tık yok
anneolmakistiyorum çok iyiymiş seninki
benim yapı kredi sigorta doğunca bebeğide sigortalıyolarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?