Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Cok sukur iyiyim cnm arada aksamlari agrilarim oluyor ama doktor noml dedi sen nasilsin canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Cok sukur iyiyim cnm arada aksamlari agrilarim oluyor ama doktor noml dedi sen nasilsin canim
Evet kuzucum kullandim. Sende mi kullanacaksin bu ay ?Canım sen daha önce femara kullanmış mıydın?
Hadi insallah bu farkliliklar bebisi gosterecektir sanaAy hadi İnşallah baya farklı hissediyorum bu ay kendimi
İşte insan anlamıyor regli mi bebek mi ama içine doğuyor o hisHadi insallah bu farkliliklar bebisi gosterecektir sanagün sayma günleri gelmis.
Ben bu ay yasadigim belirtileri hep not aldim. Regl bittikten sonra yasayacagim seyler ayni olu olursa hic acaba bebek mi regl mi diye sorgulamamayi düşünüyorumaçıp bakicam hangi gün ne olmus diye. Ben de bu ay bebis gelecek diye cok heveslenmistim vucudum farkliydi. Ama yanıldım.
Valla bence her zamanda hissedilmiyor yaaİşte insan anlamıyor regli mi bebek mi ama içine doğuyor o hisfark edemesende aslında hissediyorsun
Ya tabi kısmet ama biz 9-10 aydır deniyoruz olmuyor yumurtlama takibide yaptirdim doktorda klomen femara hiç çatlatma iğnesi kullanmadım gene tutmadı. Zaten yumurtlama takibindede 12mm den buyuk hiç yumurta görmedik 12mm oluyordu 4 gün sonra çatlamis oluyordu 4-5 ay bu şekilde oldu muhtemelen yumurtalarim belirli bir büyüklüğe ulaşmadan çatlıyor hayıt tohumuda ona iyi geliyormuş bakalım artık kısmetHa rahat olman iyi ama hiç bellide olmaz o işler bir akrabam ayda bir ilişkiyle hamile kaldı ama rahat ol stres olunca hiç olmuyor
Evet bugün başladım 5 gün kullanmam gerektiğini söyledi 14 Şubat muayene için çağırdı o süre zarfında büyüyor mu yeteri kadar yoksa tekrar tekrar çağırıyor mu bilmiyorumEvet kuzucum kullandim. Sende mi kullanacaksin bu ay ?
Sagol kuzum Rabbim isteyen herkese nasip etsin amin Yazmiştim canim belirtilerim goguslerim buyumuştu gogus ucum aciyordu hafif koyulaşmişti uçlari karnimin alti agriyordu surekli şiskinlik oluyordu az yesemde .Adete 4kala kaset testle ogrendim canim.Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Daha önce yazmışmıydınız hatırlamıyorum ama tam olarak belirtileriniz nelerdi
![]()
Bende adet olacak gibi ağrıdan başka birşey yok kısmet bakalım.. Bata bugünle 4 günİnşallah nasip böyle bir beklentim yoktu şu an yani o beklenti mi tamamen eksiye indirdim Sadece yalancı belirtilere göğüs ucu hassasiyeti eklendi benim dün gece duramadım tam ucu değil ucun kahverengi kısmında aşırı hassasiyetlik var bazen de ucundan nadir @zeyyy123 cnm sende nasldı
Benmde şuan normalde 4 şubatta adet olmam gerekiyordu ama 6 şubatta kan gördüm iki gün kırmızı şimdi de kahverengi anlamadım normalde regl böyle olmazdı sabah ilk iş erken gebelik testi yapacağım insan ister istemez şüpheleniyorOvulasyon testi 5 gün pik çıkınca bende süphelendim yoksa hiç ihtimal vermiyordum acıkcası ben de soktayım![]()
Ben yengeç burcuyum hissiyatım kuvvetli her zaman olmasa da genelde hissettiklerim doğru çıkar benim. İlk gebeliğimi hissetmiştim. Testi yaparken bile emindim çift göreceğimden. Ama idrar değer değmez çift yanacağını tahmin etmemiştim. Ama şu an test yapsam bile Muallakta bırakacak beniValla bence her zamanda hissedilmiyor yaaçünkü asssiri benziyor regle. Bide regli cok iyi taniyoruz ya yillardir oldugumuzdan. Gebelik bir kadin hayatinda hadi yasasin 4 5 kere yasiyordur
belirtileri ayırt etmesi zor yani.bide herkesin dedigi her hamileliginde farkliymis falan.
Ay neyse sen dogru hisset kendini bebise odakla insallah bebisko gelsin
Bol bol havuç da tüket doğal yumurta geliştirici kendisi. Aynen kısmet bir teyzem ilk gecesinde hamile kaldı öbür teyzelerim uzun yıllar sonra bebek sahibi oldular yani hiç belli olmazYa tabi kısmet ama biz 9-10 aydır deniyoruz olmuyor yumurtlama takibide yaptirdim doktorda klomen femara hiç çatlatma iğnesi kullanmadım gene tutmadı. Zaten yumurtlama takibindede 12mm den buyuk hiç yumurta görmedik 12mm oluyordu 4 gün sonra çatlamis oluyordu 4-5 ay bu şekilde oldu muhtemelen yumurtalarim belirli bir büyüklüğe ulaşmadan çatlıyor hayıt tohumuda ona iyi geliyormuş bakalım artık kısmet![]()
İyim rrgl oldum da aklıma sen geldinCok sukur iyiyim cnm arada aksamlari agrilarim oluyor ama doktor noml dedi sen nasilsin canim
Test yaptın mı kuzumBende adet olacak gibi ağrıdan başka birşey yok kısmet bakalım.. Bata bugünle 4 gün
Saol kuzum keseyi gorduk iki hafta sonra kalp atişina gdcem inşallah darisi isteyenlerin başinaİyim rrgl oldum da aklıma sen geldin
Adet olmana sevindim bir yandan kuzum en azindan rahatlamişsindr psikolojik olarakta belirsizlik cok kotu İnşallah onumzdeki ayda gebelik nasip olur hersey gönlünce olsunKızlar merhaba benim adımı değilştirdim de eski adım abbaba gibi bir şeydi. Bir de liste güncelleniyorsa beni günceller misiniz sat 7 şubat bat 7 mart
Canim senin bata kaç gün kaldi test yaptinmiHahhah kız Aslında aklındakı gibiyim emin ol ama sadece dısarıda tesettürlüyümtabii saçlarım boyalı değil açık kumral orijinal
. İşte bak demek istediğim buydu tesettürlü insanlar çok farklı hayal ediliyor daha sonrasında ya aslında tam anlamıyla fotoğrafta gördüğün gibi sadece pembe değil saçlarım beni evde açık halimi gören çok şaşırıyor çok farklısınız diye her gün neredeyse saçlarımı yaparım çocuğum var demem bakımı çok seviyorum hatta kızımın saçlarını bile yapıyorum sürekli ona zarar vermeyecek şekilde Dyson aldım
![]()
Hadi hayirlisi olsun canim benim. Bugun regljn kacinci günündesin ?Evet bugün başladım 5 gün kullanmam gerektiğini söyledi 14 Şubat muayene için çağırdı o süre zarfında büyüyor mu yeteri kadar yoksa tekrar tekrar çağırıyor mu bilmiyorum