Ovulasyon da kullanacağım , ikinci bebeği istiyorum 4 yıl oldu bakalım hayırlısı heyecanlıyımHerkese merhaba , benim bugün adetimin 2. Günü bitti , yani sat 21 Ocak ama bat konusunda hiçbir fikrim yok hiç takip etmiyordum o nasıl olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovulasyon da kullanacağım , ikinci bebeği istiyorum 4 yıl oldu bakalım hayırlısı heyecanlıyımHerkese merhaba , benim bugün adetimin 2. Günü bitti , yani sat 21 Ocak ama bat konusunda hiçbir fikrim yok hiç takip etmiyordum o nasıl olacak
Kısmet artık eşim uzakta üç dört günde eve geliyor o günlerinde yumurtlama dönemi olacağını sanmıyorum yani ben o kadar şanslı bir insan değilim en azındanHayırlısı olsun cnm öbür aya inşallah
Yalancı pozitif çıkması da çok kötü insan boşa umutlanıyor yaAklımda duracağına karnımda dursun dedim gittim artımed aldım , herkese pozitif çıkaran artımed bana gölge bile çıkarmadı:)))
Test bozuk galiba tekrar deneMerhaba kızlar regl 3 gün var ve testim bu şekilde çıktı kasıklarım ve belimde ağırıyor sizce bu kuruma m
eva0108 zeyyy123 mmatmazellll Evanoraarkadaşlar nasılsınız gene güzel hanerler görüyorum maşAllah bende bu ay 2 ay letu kullanımı sonrası gonal f iğneye geçmişti dr um ama malesef sadece 4 kez kullanabildim iğneyi ben panik atak anksiyete hastasıyım panik atağım geçen sabah beni çarpıntıyla uyandırdı ve 2 gündür anksiyete içindeyim panik atak içim içtiğim ilaçların dozu yükseldi bugün kadın doğum kontrolüm vardı ona bile gidemedim annemde kalıyorum cuma günü gidicem bi baksın en azından kist vs oluşmasın diye benim bi evladım var çok şükür Allah ona ömür versin dileyen isteyen herkesede hayırlı evlatlar versin 2. bebeğim kazayla olmuştu onuda gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kalmıştım ve ondan sonra tekrar ikinci bebek fikri aklıma yatmıştı gebelikte yaşadığım sıkıntıları unutmuştum ama bu seferki atakta anladım ikinci bi çocuk için hazır değilim Allah isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlarlar nasip etsin inşAllah benim bebek mevzusu kapandı bunu yazayım dedim arada girer güzel haberlerinize bakarım inşAllah
Canım eğer zamana ihtiyacın varsa kendini dinle. Kendin için neyin iyi olacağını biliyorsun. Dilerim Rabb'im den en güzel zamanda en güzel şekilde Rabb'im tekrar Anne olmayı nasıl etsin inşallaharkadaşlar nasılsınız gene güzel hanerler görüyorum maşAllah bende bu ay 2 ay letu kullanımı sonrası gonal f iğneye geçmişti dr um ama malesef sadece 4 kez kullanabildim iğneyi ben panik atak anksiyete hastasıyım panik atağım geçen sabah beni çarpıntıyla uyandırdı ve 2 gündür anksiyete içindeyim panik atak içim içtiğim ilaçların dozu yükseldi bugün kadın doğum kontrolüm vardı ona bile gidemedim annemde kalıyorum cuma günü gidicem bi baksın en azından kist vs oluşmasın diye benim bi evladım var çok şükür Allah ona ömür versin dileyen isteyen herkesede hayırlı evlatlar versin 2. bebeğim kazayla olmuştu onuda gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kalmıştım ve ondan sonra tekrar ikinci bebek fikri aklıma yatmıştı gebelikte yaşadığım sıkıntıları unutmuştum ama bu seferki atakta anladım ikinci bi çocuk için hazır değilim Allah isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlarlar nasip etsin inşAllah benim bebek mevzusu kapandı bunu yazayım dedim arada girer güzel haberlerinize bakarım inşAllah
Sagol balım bakayım takip edicem. İnşallah bekledigimiz müjdeleri alırızEver cnm ovulasyon başlamış takip et degerlendir ona göre
Rabbim verdikten sonra her türlü olur cnm sen onu düşünmeKısmet artık eşim uzakta üç dört günde eve geliyor o günlerinde yumurtlama dönemi olacağını sanmıyorum yani ben o kadar şanslı bir insan değilim en azından
Yok cnm ya tstl yapmadım kaynımım nikahı vardı oraya gittik bir adak vardı eşimin onu kestik dağıttık geldik rabbim kabul etsin inşaallahSagol balım bakayım takip edicem. İnşallah bekledigimiz müjdeleri alırız
Tatil mi yaptin sennn. Benim tatil yapma niyetim vardi güya ama hastanelerden cikamadik bu ara. 2 günlük falan bir yerlere kacmak istiyordum aslinda ama bide salgın var insan korkuyor. Hastanelerin acilleri agzina kadar dolu.
Cok sagol kuzum gercekten burasi bu konuda cok iyi bir platform. Mesela normal hayatimizda bizim yasadigimiz seyleri yasayan birini anonsla arasak bulamayiz. Burda birbirimizle bişeyleri paylaşmak cok iyi geliyor gercekten.Çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda şifa versin aynı yollardan geçmişiz ben toparlamak için ne yaptıysam onları yazdım sana. Her zaman buralardayım
İkisi birden yanılmış olamaz bence hamilesin günün geçtimiKızlar selam testlerime bakar mısınızz üstteki Artımed alttaki days doctor hamile miyim acaba yalancı pozitif olabilir mii
Oh ne güzel iki güzel is yapıp gelmişsiniz. Yeni elti loading deseneYok cnm ya tstl yapmadım kaynımım nikahı vardı oraya gittik bir adak vardı eşimin onu kestik dağıttık geldik rabbim kabul etsin inşaallah
Benimde 26 Ocak hadi hayırlısıHemen koştum geldim Lucky_16 beni de ekler misin?
Sat: 22 Aralık
Bat:16 Ocak
Ovulasyon: 2 Ocak Şans getirsin hepimize
Son otel yangını faciasından sonra insan herseyden korkar hale geldi artık valahi insanlar tatil yapmaya gitti neler yaşadılar Allah rahmet eylesinSagol balım bakayım takip edicem. İnşallah bekledigimiz müjdeleri alırız
Tatil mi yaptin sennn. Benim tatil yapma niyetim vardi güya ama hastanelerden cikamadik bu ara. 2 günlük falan bir yerlere kacmak istiyordum aslinda ama bide salgın var insan korkuyor. Hastanelerin acilleri agzina kadar dolu.
Son adet tarihim 30 Kasımdı. Ben hiç ihtimal vermedim ama adet olmayınca dedim bi yapayım ne olur ne olmaz böyle çıktı ama herkes yalancı pozitiflikten bahsediyor. Anında çıktı bu arada iki testin çizgileride Yani çizgi çıkması için beklemedim bile umarım yalancı değildirİkisi birden yanılmış olamaz bence hamilesin günün geçtimi
Aynen zaten biraz sorunluydu inşallah mutlu olurlarOh ne güzel iki güzel is yapıp gelmişsiniz. Yeni elti loading desene
Allah kabul etsin canim benim
Gününüz de geçmiş bence var yarın kan verin bence hayırlı olsunSon adet tarihim 30 Kasımdı. Ben hiç ihtimal vermedim ama adet olmayınca dedim bi yapayım ne olur ne olmaz böyle çıktı ama herkes yalancı pozitiflikten bahsediyor. Anında çıktı bu arada iki testin çizgileride Yani çizgi çıkması için beklemedim bile umarım yalancı değildir
Sizle yakınız 26 ocakMerhaba yeni topiginiz herkese şans getirsin inşallah beni de ekler misiniz sat 1 Ocak bat 31 ocak Lucky_16
Çok teşekkür ederimGününüz de geçmiş bence var yarın kan verin bence hayırlı olsun