Zaten aşının koruyuculuğu 10 gün sonra başlıyor.O sırada dikkat etmek gerkiyor.Aslınd afeci hasta olup yatmaları aşının yanetkisi değil belki de gribin ta kendisidir.Çünkü o şekilde bir yanetki olmadığını biliyorum ben.
Ben kendimizi korumakla olacağına da inanmıyorum.Çünkü soğuk algınlığı bile bulaşıcı.Havadan geçiyor.Çarşıya pazara çıkıyoruz mecbur.Yolda hasta biri senden 5 dkka önce hapşurup geçmiş olsa onun virüsü havada 48 saat asılı kalıyor.Nasıl koruncağız bilmiyorum.:sinifsinif:
Doğumevlerine gidecez,hastahanelere,sancı çekecez,wclerine girecez,ebeleri hemişerleri hastabakıcıları hepsiyle muhattab olacaz salgının oldugu dönemde kim hsat kim değil nerden bilecez.Bizim oldugumuz birşey değil minnacık bebelere süt verecez.O kaafamı karıştırıyo.Yoksa yanetkisinde de değilim.
valla netleşmiş bişeyler olmadığından herkesi kafası karışık bu konuda... doktorlar bile 2 ye ayrılmış durumda kimisi yaptır kimisi yaptırma deyip duruyorlar bilemiyoruz ki... yanlız sizin etrafınızda hastalık durumları nasıl mesela bana sanki biraz duruldu gibi geliyor pek hasta olan duymadım son zamanlarda yani bayramdan beri pek duymadım bir konuda haklısın da hani hastanede olucaz ortam steril değil CADIARZU