• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ben yengeç burcuyum hissiyatım kuvvetli her zaman olmasa da genelde hissettiklerim doğru çıkar benim. İlk gebeliğimi hissetmiştim. Testi yaparken bile emindim çift göreceğimden. Ama idrar değer değmez çift yanacağını tahmin etmemiştim. Ama şu an test yapsam bile Muallakta bırakacak beni
O zaman umarim yanilmazsin hislerinde 😍 henüz erken canimmyapma zaten test

Hadi hayirlisi olsun canim benim. Bugun regljn kacinci günündesin ?
Canim ilk kullanimda bazen hemen istenen boyuta gelebiliyor vucudun ilaca yabanci oldugu icin. Ama genelde ilac bitiyor 1 hafta icinde fln istenen boyuta gelebiliyor bazen 8 10 günü buluyor degisebiliyor yani. Ama o arada tabiki bikac kere cagiriyor doktor. Sen sadece yumurta takibi mi yaptiracaksin asilama da olacak mısın
Regl 3. Gün başladım sadece takip yapıcaz 3 ay takip yapalım olmazsa aşılama dedi ama ben düşünmüyorum

eva0108 eva0108 canim nasilsin iyimisin biraz daha
İyim kuzum sen nasılsın cok girmiyorum buraya artık hiçbir takip yapmıyorum herseyi oluruna bıraktım rabbim göndercegi zamanı biliyor cok şükür bir sorunumuz yok dua etmek dışında hiç bişey yapmiycam artık son kez Mart'ta kontrolüm var onada gidip bir daha doktorada gitmeyeceğim biz isteyince olmayacak rabbim ol dedginde olacak inşallah ben inanamıyorum yarın büyük temizlige baslıyorum tekrardan baya iş güçte var hiç bişe zamanım yok banada kafamı dagıtmak için iyi gelecek yarında tüm gün dışarda gecirecegim ailece

Bol bol havuç da tüket doğal yumurta geliştirici kendisi. Aynen kısmet bir teyzem ilk gecesinde hamile kaldı öbür teyzelerim uzun yıllar sonra bebek sahibi oldular yani hiç belli olmaz
Havuç catlamada etkili canım incir falan çok iyi yumurtlamaya ama prolaktinim yüksek olduğu için herşeyi tuketemiyorum süt yapan şeyler yasak zaten prolaktin süt hormonu ya 😑

İyim kuzum sen nasılsın cok girmiyorum buraya artık hiçbir takip yapmıyorum herseyi oluruna bıraktım rabbim göndercegi zamanı biliyor cok şükür bir sorunumuz yok dua etmek dışında hiç bişey yapmiycam artık son kez Mart'ta kontrolüm var onada gidip bir daha doktorada gitmeyeceğim biz isteyince olmayacak rabbim ol dedginde olacak inşallah ben inanamıyorum yarın büyük temizlige baslıyorum tekrardan baya iş güçte var hiç bişe zamanım yok banada kafamı dagıtmak için iyi gelecek yarında tüm gün dışarda gecirecegim ailece
İyi olmana sevindim kuzum Allah iyilik versin İyi gelecekse sana tabiki dinlen kendine zaman ver ben subatta tedaviye gidicem diye umursamamiştim olursa olur olmazsa olmaz kafasindaydm ve anladmki ne zmn ki kafada bosverdim o zmn nasip oldu🌸Rabbm herseyin zamanini bilir senin için dua edicem Kendine dikkat et canim♥️💜

Regl 3. Gün başladım sadece takip yapıcaz 3 ay takip yapalım olmazsa aşılama dedi ama ben düşünmüyorum
Canim bence dr.un yapalim diyorsa yaptir. Ama özele giduyorsan devlete gidip yaptirmani tavsiye ederim aşılamayı.
Bu surecte bebis gelir ihtiyaç kalmaz inşallah tabi🙏

Canım sen nasılsın vir süre girmedim buraya takip vs devam ediyor musun
Çok sagol canim benim💗 bende iste denedim bu ay ov.testleri ile yumurtlama catlama yakaladik ama regl oldum negatif oldu. Vardır bir hayır napalim. Simdi reglim iste. Bitince insallah yeniden deneemelere devam. İnşallah saglikla nasip olur..
Sen ne durumdasin nasılsın canim🌸

Back
X