• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Amin canım amin amin sen nasıl oldun
Kuzum bende idrar yolu enfeksiyonu icin ilaclarimi ictim bitirdim. Simdi bol su ve sıvı icmeye calisiyorum sık idrara çıkmak icin kurtulayim diye. Onun disinda son günlerde hep bi hastane acillerindeydik annem rahatsizlandi dün sabah 8den gece 2 ye kadar hastanedeydik cok zordu. 25 bin adım atmışım. Hala ayaklarim zonkluyor. Aman dikkat bu hastaliktan kaçın. İnfuleanza domuz gribi diyorlar herkes öksürüyor ortalik cok fena. Bende hasta olmamak icin direniyorum 😐
Reglim de şükür ki kesildi. Bugun ov.testi yaptim akinti görünce baslamak üzere yumurtlama dönemim galiba bakalim inşallah bu ay olur bu bebisler gelir bize 🙏💗

Son otel yangını faciasından sonra insan herseyden korkar hale geldi artık valahi insanlar tatil yapmaya gitti neler yaşadılar Allah rahmet eylesin 🙁
Ya sormaa ... 😔😔 cok üzüldük yaa.. Allahım kimselere yasatmasin çok zor birsey Allah rahmet eylesin. Dedigin gibi otele de gitmeye korkuyor insan..
Aynen zaten biraz sorunluydu inşallah mutlu olurlar
Yaa demeee. Hem yeni gelin hemde sorunlu mu 😬

Ya sormaa ... 😔😔 cok üzüldük yaa.. Allahım kimselere yasatmasin çok zor birsey Allah rahmet eylesin. Dedigin gibi otele de gitmeye korkuyor insan..

Yaa demeee. Hem yeni gelin hemde sorunlu mu 😬
Aynen cnm cok üzücü bir durum
İkiside sorunlu cnm 2.ci evlilikleri nişanlandıklarından beri bir küs bir gün barşlar en sonunda kıydılar nikahı gecen hafta ayrılmışlardı ikisinde bir tane cocugu var amca cocukşarı aynı zmanda ergen gibiler koca nsanlar malesef komik geliyor bana yeni gelin gibi süzülüyor Allah'ım ya☺️☺️

Kızlar yumurtlamanın 6,7 . Günündeyim aşır aşırı gazım var ya bu bi belirti mi sizce yumurtlamadan beri vardıda şuan Nirvana yaptı resmen hafif de Kasık ağrım var 🙁

Aynen cnm cok üzücü bir durum
İkiside sorunlu cnm 2.ci evlilikleri nişanlandıklarından beri bir küs bir gün barşlar en sonunda kıydılar nikahı gecen hafta ayrılmışlardı ikisinde bir tane cocugu var amca cocukşarı aynı zmanda ergen gibiler koca nsanlar malesef komik geliyor bana yeni gelin gibi süzülüyor Allah'ım ya☺️☺️
Ay mutlu olsun herkes. Ilk kez duyuyorum gecen hafta küs bu hafta nikah büyük risk vallahi. Gerci akrabalik varsa birbirlerini belki idare ederler yada iyice kötü olur. Benim tanidigim akraba evlilikleri hep hüsran. Bunlarda cok yakinlarmis desene kuzenler

Kızlar selam testlerime bakar mısınızz üstteki Artımed alttaki days doctor hamile miyim acaba yalancı pozitif olabilir mii
Olabilir bana artı med bu kadar pozitif göstermisti bir onceki ayda days doctor ayni sekilde ama ikisindede hamile degildim 😂 artı med 2.cizgi bariz belliydi. Başka marka alin bir dahaki sefere. Ve reglim gecikmisti.

Kızlar yumurtlamanın 6,7 . Günündeyim aşır aşırı gazım var ya bu bi belirti mi sizce yumurtlamadan beri vardıda şuan Nirvana yaptı resmen hafif de Kasık ağrım var 🙁
Sanmıyorum cnm bende 10.gündeyim bu günlerde bebek anca yerleşiyor hamilek belirtisi azda olsa HCG salgılanınca oluyor yedigin bişeylerden olmuştur henüz cok erken

Canım farklı markalar ikisinin de yalancı pozitif çıkma ihtimali düşüktür bence var gibi duruyor en kısa zamanda kan ver bi 🌸
Yarın kan vericem ama bir de buraya sizlere sormak istedim içim içimi yiyor bir an önce sabah olsun gerçek mi değil mi öğrenmek istiyorum buraya da mutlaka sonucu yazarım dua edin benim için lütfen 🙏🏻

Yarın kan vericem ama bir de buraya sizlere sormak istedim içim içimi yiyor bir an önce sabah olsun gerçek mi değil mi öğrenmek istiyorum buraya da mutlaka sonucu yazarım dua edin benim için lütfen 🙏🏻
İnşallah dogrudur cnm gecikmende var ben yanlış çıkardığını düşünmüyorum inşallah yarın kandada pozitif haberi alırsın 🙏🏻

Back