oyy kıyamam :teselli:
sen daha izne cıkmadın mı
yok canım nerdeee daha koskoca ikiiiiiiiiiiibuçuk haftam varmafoldumben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy kıyamam :teselli:
sen daha izne cıkmadın mı
kızlar merhaba...
dogum fıyatlarını konusuyormussunuz henuz ben sormadım bıle.. :))
bır cok kısı sezeryan olcak galıba...
benımde hastane ıle aramda 1 bucuk saat var korkuyorum ya yolda dogurursam dıye..acaba sezeryan mı olsam dıyorum..
b.anadoluda spinal sezeryan yapılıyor canım
ben de mutlu oldum samsundan birini görünce
ben ana kliniğe gidiyorum
b.anadoluda aynur hanımdaydım bi takım problemler oldu bıraktım
nur hanım var ana klinikte doğum evinden emekli
oradan memnunum
doğumu da orada yapacağım inşallah
epidural normal olacak 1.250 liraya
bakalım araştıracağız artık
bizimkine kalsa art arda yapar 4 tene
beni düşünmez bile
meltem sana bişi sorucam
deminden beri nette bakıyorum bulamıyorum
elimde bübchen bişisi var ama ne olduğunu çözemedim
creme pflegebad yazıyo banyoyla ilgili ama bilemedim plefege bakım demekmiş
arkasında bisürü bişi yazıyo
empfehlung:badetemperatur
ca.36´-badedauer 5-7 min
alamacası olan yardım edebilirmi
meltem şuanda yok sanırsam
biz geldik
uyuduk büyüdük yine
kızlar ya biz hiç korunmadık bugüne kadar eşim tedavi görüyordu
şimdi ben de düşünüyom
eşime kalırsak korunur gibi yapar ve ben:CüvCüv: böyle olurum
hoşgeldin canımmm. darısı başıma valla. benimde cuma son kısmetse.işteyim hallaaaaa
selam kızlar benim bi sorum olıcak aranızda 2. yada3. doğumu yapacak olan arkadaşlar varsa kordon bağlatmayı düşüneniz varmı ben nasipse ocak 3te 2. kez anne olıcam ve korunma yöntemlerini araştırmaktan kafayı yicem 3. bir çocuk istemiyorum bu yüzdende tüplerimi bağlatmayı düşünüyorum ama bazı arkadaşlarım çok günah olduğunu dönüşü olmayan bir seçim olduğunu söylüyolar doktorumun fikriyse 3. bir çocuk istemiyorsan en mantıklı karar en güvenli korunma yöntemi olduğunu söylüyor eşimde kararı sana bırakıyorum diyor kafayı yicem düşünmekten bu aradayaşım 29 bir tane 6 yaşında anasınıfına giden bir oğlum var 2. oğlanda ocak 3te gelicek nasipse ne olur bişiler yazın fikirlerinize ihtiyacım var saygılar
poliçende annelik teminatın düşüktür belki onun için böle bir sınırlama konmuştur cnım benimde bebek doğar doğmaz sigortası bşlıcak senelik ne kadar ödüyosun sigortaya[/Q
biz ücret ödemiyoruz canım eşimin işyeri sigortaladı bizi sen ne kadar ödüyosun
yok canım ya eşin oyalnırda nie öyle bişey yapsın zaten hep sen evde olcaksın .benimki nete girer ama bjk başka bişey görmez gözü saatlerce maç yorumu okur.bizde netin başındayız adamlar ne yapıyor diycek bunlar .dün gece ben girdim o nasıl bi site sakıncalı olmasın diyor .yok dedim bayanlar yorum yazıyor iyi dedi gitti delikafadulden,
,bence al sevcan senden haber almamız lazım hem evde sıkılırsın alın bence
evet canım çok kalabalıkbende ilk anaklinikte mükkerem beye başlamıştım ama fiyatlar bizi aştı ozaman 2 demişlerdi epidural spinal farklımı oluyor vallaha bende tolgaya gidiyorum ama özelmi devletmi hiçbişi anlamıyom desem yeri varyani çok kalabalık her gitmemde en az 40 dakka dışarda bekliyoruz ama dedimya ucuz diye gene özel özeldir diye katlanıyoz doktorum çok iyi ama çok youn benim eşimde 3. bi çocuğu hiç istemiyor 6 sene korunduk şimdi neden korunamayalım sen çok fazla psikolojini bozuyosun diyor bana o yüzdende ben bişiy demiyorum kararı sana bırakıyorum sonuçta sen bağlanıcan ben ben dedğil diyor
creme pflegebad: Banyo bakim kremi
Tavsiye edilen banyo isisi yaklasik 36 derece, ve tavsiye edilen banyo süresi 5-7 dakika
:)) Canim tecrubeli arkadaslar daha ii bilirler ama benim bildigim sancilarin basladiktan sonra oole hemen dogurmuyorsun. Filmlerdeki gibi degil yani:roflol: Doktorum Telas yapma en az 10-12 saat surer demisti... Hatta bununuzerine ben sancilarim baslayinca hemen hastaneye gitmeyeyim birazini evde gecireyim diye dusundumopuyorumnanaktan
Bizde ilk 3 yıl korunmuştuk, yani eşim korumuştu kendisi
Hap falan kullanmadım hiç
Sonrada 2 yıl çocuğumuz olmadı,
Acaba doğumdan sonra korunmasak mı diyorum, belki hamile kalmam[/QUOTE
sevcancım yol açıldı bi kere bundan sonra korunmazsak ışığı gören gelirdelikafadulden
deniz canım kolay gelsin çok yorma kendini dinlene dinlene yap
yapma yaa
12 saat sancımı cekeecez
anneeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
yapma yaa
12 saat sancımı cekeecez
anneeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()