2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
meltem sana bişi sorucam

deminden beri nette bakıyorum bulamıyorum

elimde bübchen bişisi var ama ne olduğunu çözemedim

creme pflegebad yazıyo banyoyla ilgili ama bilemedim plefege bakım demekmiş

arkasında bisürü bişi yazıyo

empfehlung:badetemperatur
ca.36´-badedauer 5-7 min

alamacası olan yardım edebilirmi
meltem şuanda yok sanırsam

b.anadoluda spinal sezeryan yapılıyor canım
ben de mutlu oldum samsundan birini görünce
ben ana kliniğe gidiyorum
b.anadoluda aynur hanımdaydım bi takım problemler oldu bıraktım
nur hanım var ana klinikte doğum evinden emekli
oradan memnunum
doğumu da orada yapacağım inşallah
epidural normal olacak 1.250 liraya
bakalım araştıracağız artık
bizimkine kalsa art arda yapar 4 tene
beni düşünmez bile

kızlar merhaba...

dogum fıyatlarını konusuyormussunuz henuz ben sormadım bıle.. :))
bır cok kısı sezeryan olcak galıba...
benımde hastane ıle aramda 1 bucuk saat var korkuyorum ya yolda dogurursam dıye..acaba sezeryan mı olsam dıyorum..

:)) Canim tecrubeli arkadaslar daha ii bilirler ama benim bildigim sancilarin basladiktan sonra oole hemen dogurmuyorsun. Filmlerdeki gibi degil yani:roflol: Doktorum Telas yapma en az 10-12 saat surer demisti... Hatta bununuzerine ben sancilarim baslayinca hemen hastaneye gitmeyeyim birazini evde gecireyim diye dusundumopuyorumnanaktan

b.anadoluda spinal sezeryan yapılıyor canım
ben de mutlu oldum samsundan birini görünce
ben ana kliniğe gidiyorum
b.anadoluda aynur hanımdaydım bi takım problemler oldu bıraktım
nur hanım var ana klinikte doğum evinden emekli
oradan memnunum
doğumu da orada yapacağım inşallah
epidural normal olacak 1.250 liraya
bakalım araştıracağız artık
bizimkine kalsa art arda yapar 4 tene
beni düşünmez bile

bende ilk anaklinikte mükkerem beye başlamıştım ama fiyatlar bizi aştı ozaman 2 demişlerdi epidural spinal farklımı oluyor vallaha bende tolgaya gidiyorum ama özelmi devletmi hiçbişi anlamıyom desem yeri varyani çok kalabalık her gitmemde en az 40 dakka dışarda bekliyoruz ama dedimya ucuz diye gene özel özeldir diye katlanıyoz doktorum çok iyi ama çok youn benim eşimde 3. bi çocuğu hiç istemiyor 6 sene korunduk şimdi neden korunamayalım sen çok fazla psikolojini bozuyosun diyor bana o yüzdende ben bişiy demiyorum kararı sana bırakıyorum sonuçta sen bağlanıcan ben ben dedğil diyor

meltem sana bişi sorucam

deminden beri nette bakıyorum bulamıyorum

elimde bübchen bişisi var ama ne olduğunu çözemedim

creme pflegebad yazıyo banyoyla ilgili ama bilemedim plefege bakım demekmiş

arkasında bisürü bişi yazıyo

empfehlung:badetemperatur
ca.36´-badedauer 5-7 min

alamacası olan yardım edebilirmi
meltem şuanda yok sanırsam

creme pflegebad: Banyo bakim kremi
Tavsiye edilen banyo isisi yaklasik 36 derece, ve tavsiye edilen banyo süresi 5-7 dakika

biz geldik
uyuduk büyüdük yine
kızlar ya biz hiç korunmadık bugüne kadar eşim tedavi görüyordu
şimdi ben de düşünüyom
eşime kalırsak korunur gibi yapar ve ben:CüvCüv: böyle olurum

Bizde ilk 3 yıl korunmuştuk, yani eşim korumuştu kendisi
Hap falan kullanmadım hiç
Sonrada 2 yıl çocuğumuz olmadı,
Acaba doğumdan sonra korunmasak mı diyorum, belki hamile kalmam

hoşgeldin canımmm. darısı başıma valla. benimde cuma son kısmetse.işteyim hallaaaaa

seninde az kalmış canım benimde cuma sondu ama doktor çalışmama izin vermeyince 3 günlk ara rapor aldım dahiliyeden pazarteside doğum iznim başlayacak allah izin veririse .izin başladı ama evdeki işlerin bitmesi gerek az kaldı gerçi benim ama insanın akılnda olunca duramıyor o iş bu iş derken

selam kızlar benim bi sorum olıcak aranızda 2. yada3. doğumu yapacak olan arkadaşlar varsa kordon bağlatmayı düşüneniz varmı ben nasipse ocak 3te 2. kez anne olıcam ve korunma yöntemlerini araştırmaktan kafayı yicem 3. bir çocuk istemiyorum bu yüzdende tüplerimi bağlatmayı düşünüyorum ama bazı arkadaşlarım çok günah olduğunu dönüşü olmayan bir seçim olduğunu söylüyolar doktorumun fikriyse 3. bir çocuk istemiyorsan en mantıklı karar en güvenli korunma yöntemi olduğunu söylüyor eşimde kararı sana bırakıyorum diyor kafayı yicem düşünmekten bu aradayaşım 29 bir tane 6 yaşında anasınıfına giden bir oğlum var 2. oğlanda ocak 3te gelicek nasipse ne olur bişiler yazın fikirlerinize ihtiyacım var saygılar

Himm meselenin dini boyutu icin telefonla Diyaneti arayip sorabilirsin canim. Alo fetva hatti mi ne oyle bisi varmis gazetede okumustum. Sonra bizi de bilgilendirirsin...opuyorumnanaktan

kızlar ben az önce doğum yapacağım hastaneyi aradım
doğum ücretlerini sordum
normal 205
sezeryan 285 dedi
fiyata herşey dahilmiş
genel veya epidural fiyatı farketmiyormuş
bana gayet uygun geldi

kızzlr bende 3 yıl hap kullandım bıraktığım ay ilk korunmasız ilişkide hamile kaldım düşünün 3 yıl hap kullana biri olark ilk defada hamile kaldım gerisini siz düşünün ya hap olmasa demkki ceket atsa üstüme hamile kalcam delikafadulden ben hemn tekrar korunmayı düşünüyorum en korktuğum için ben askıya alamam kesinlkle

Merhaba kizlar ben geldim, ama cok duramicam dün gece esimle birlikte misafirler de geldi gece gittiler, o yüzden cok yoruldum gece 2 de yattim hic foruma bakamadim.

bu aksam da misafir gelecekmis biraz hazirlik yapmama lazim o yüzden gecmise hiiiicc bakmadim o kadar sayfa olmuski ben onlara bir günümü versem ancak okurum.

Yeni haberler var mi Yavrucaklarim bugün kontrole gidecekti ya da baska birinden haberler var mi?

Herseyi normal cikanlara maasallah hastalara da Allah sifa versin.

ben bugün kendimi extra enerji dolu hissediyorum bir ara forumda enerjimizin son zamanlarda yükselmesi icin dogumda kullanacagimiz enerjidir o cok fazla ev isine harcamayin demisti birisi hayirlisi bbakalim.

yok canım ya eşin oyalnırda nie öyle bişey yapsın zaten hep sen evde olcaksın .benimki nete girer ama bjk başka bişey görmez gözü saatlerce maç yorumu okur.bizde netin başındayız adamlar ne yapıyor diycek bunlar .dün gece ben girdim o nasıl bi site sakıncalı olmasın diyor .yok dedim bayanlar yorum yazıyor iyi dedi gitti delikafadulden,

,bence al sevcan senden haber almamız lazım hem evde sıkılırsın alın bence

şaka yapıyorum canım
eşim öyle şey yapmaz
bizimki de fenerbahçe fanatiği
fenerbahçenin her sayfasını açar okur
bakalım belki de alırız

bende ilk anaklinikte mükkerem beye başlamıştım ama fiyatlar bizi aştı ozaman 2 demişlerdi epidural spinal farklımı oluyor vallaha bende tolgaya gidiyorum ama özelmi devletmi hiçbişi anlamıyom desem yeri varyani çok kalabalık her gitmemde en az 40 dakka dışarda bekliyoruz ama dedimya ucuz diye gene özel özeldir diye katlanıyoz doktorum çok iyi ama çok youn benim eşimde 3. bi çocuğu hiç istemiyor 6 sene korunduk şimdi neden korunamayalım sen çok fazla psikolojini bozuyosun diyor bana o yüzdende ben bişiy demiyorum kararı sana bırakıyorum sonuçta sen bağlanıcan ben ben dedğil diyor
evet canım çok kalabalık
40 dk. beklesen sadece iyi
hemen bakıp başlarından savıyorlar gibi
en son gittiğimde ben yataktan kalkmadan yeni hastayı almıştı içeri
işi ticarete döktü orası bence,
ben normal istiyorum aynur hanımın nortmal yaptırdığını hiç. duymadım
ana klinik sadece doğumda pahalı
muayene ücreti aynı
spinalde sadece ameliyat anında uyuşturuyorlar katater takmıyor sen uyanıkken sezeryanı yapıyor
epiduralde belinde katater takılı oluyor ağrı oldukça ilaç veriyorlar
benim arkadaşlarım b. anadoluda spinal oldular memnun olan da var olmayan da
bünye meselesi demek ki

creme pflegebad: Banyo bakim kremi
Tavsiye edilen banyo isisi yaklasik 36 derece, ve tavsiye edilen banyo süresi 5-7 dakika

poseidon teşekkür ederim canım

yani bunu duş jeli gibi kullanıcaz dimi

:)) Canim tecrubeli arkadaslar daha ii bilirler ama benim bildigim sancilarin basladiktan sonra oole hemen dogurmuyorsun. Filmlerdeki gibi degil yani:roflol: Doktorum Telas yapma en az 10-12 saat surer demisti... Hatta bununuzerine ben sancilarim baslayinca hemen hastaneye gitmeyeyim birazini evde gecireyim diye dusundumopuyorumnanaktan

yapma yaa
12 saat sancımı cekeecez
anneeeeeeeeeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile4

Bizde ilk 3 yıl korunmuştuk, yani eşim korumuştu kendisi
Hap falan kullanmadım hiç
Sonrada 2 yıl çocuğumuz olmadı,
Acaba doğumdan sonra korunmasak mı diyorum, belki hamile kalmam
[/QUOTE
sevcancım yol açıldı bi kere bundan sonra korunmazsak ışığı gören gelirdelikafadulden
deniz canım kolay gelsin çok yorma kendini dinlene dinlene yap

Back