• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Yarın sabahtan ara hemen test yaptın mı sen? Bat ne zaman?
Yarına kaldı büyük ihtimalle zaten. Sonuç bellidir ama ya labaratuvar bunlara sonuçları göndermedi ya da bunlar ilgilenmiyorlar. Reglim ne zaman olacağı pek belli değil pcosum döngünün 34. Günü idrar testi yaptım defalarca buraya da attım hatta hepsi ihtilaflı gölge çizgiler var. Ben de şüphelendiğim için bugün 11 gibi kan verdim işte en azından regli beklerim ya da kist oluşacaksa önlemimi alırım diye

Yarına kaldı büyük ihtimalle zaten. Sonuç bellidir ama ya labaratuvar bunlara sonuçları göndermedi ya da bunlar ilgilenmiyorlar. Reglim ne zaman olacağı pek belli değil pcosum döngünün 34. Günü idrar testi yaptım defalarca buraya da attım hatta hepsi ihtilaflı gölge çizgiler var. Ben de şüphelendiğim için bugün 11 gibi kan verdim işte en azından regli beklerim ya da kist oluşacaksa önlemimi alırım diye
Benim sonuçta cikmadi canim devletle oranin hic farki yokmuş demkki

O gölgeyi bile görmek istiyorum ben çok Yoruldum.. Yaşım ilerledi zaman aleyhime işliyor 😪
İnşallah olumlu sonuç alırsın canım pozitiftir sağlıkla gelir bebeğin 😇

O gölgeyi bile görmek istiyorum ben çok Yoruldum.. Yaşım ilerledi zaman aleyhime işliyor 😪
İnşallah olumlu sonuç alırsın canım pozitiftir sağlıkla gelir bebeğin 😇
Amin canım inşallah seni diğer topicten hatırlıyorum 😊 umarım hayırlısıyla kolayından nasip olur hepimize

Yaaa bende şöyle araya kaynayayım acaba çatlatma iğnesinin 12. Günü test yapsam kesin sonuç alır mıyım 🤗

Aynen canım benim ama normal degilmiş ve ben bugün farkettim benim her ay boyle nerdeyse. Bunuda kullandigim femometer programı uyardı bugün luteal faz evresi cok kısa diye uyarı verdi. Cocuk yapmaya baslamadan oncede bende adet oncesi lekelenme oluyodu bunlar hep kısa olmasindanmış.
Benimde lekelenme pesinden regl gelir genelde 2 bazen 3 gün sürer lekelenme ama bunun bir problem oldugunu düşünmedim hic. Yani şöyle, bir problem olsa o kadr muayene oluyrouz kan veriyoruz fln cikmaz miydi.

Ben de öyleyim, dün gece yine üşüyerek uyudum sabah da su gibi ter içindeydim. Midem bulanıyor, alt karnımda değişik kıpırtılar kasılmalar var. Bıraksalar sabahtan akşama uyuyacağım yatacağım..adet olurum herhalde diyorum ya daha gelen giden yok
Umarim pozitif olur. Benim olmadi.

Kızlar ben elendim. Regl oldum.
Zaten tahmin ediyordum .. dün lekelenmeler vardi ... bu ay ilk denemeydi olmadi :KK61:

Back
X