- 16 Aralık 2019
- 20.518
- 1
- 82.139
- 598
- 32
Çıkmış canım az önce geldim dr dan . Bu ay negatif malesef. Önümüzdeki aylara bakıcaz inşallahCanım daha çıkmadı mı sonuçların
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkmış canım az önce geldim dr dan . Bu ay negatif malesef. Önümüzdeki aylara bakıcaz inşallahCanım daha çıkmadı mı sonuçların
Rabb'im en güzel zamanda nasip etsin inşallahÇıkmış canım az önce geldim dr dan . Bu ay negatif malesef. Önümüzdeki aylara bakıcaz inşallah
amin canım aminRabb'im en güzel zamanda nasip etsin inşallah
bu da pro doctor marka var demiCanım Albi testten ben memnunum oğlumu da kimyasal gebeligimi şimdiki gebeligimi Albi testte net gördüm emin ol. İlk 5 dakika içinde çıktıysa pozitif canım gözün aydın
Yok aslında sabırlı değildim 2 kere erken gebelik testi yaptım çıkmadı adet olcam sandım bende 2 gün gecikince tekrar test yaptımBence kesin hamilesin, hemen kan ver daha ne duruyorsun :) Bu forumda adet başlamadan 10 gün öncesinde kan verenler var hey heeyy insanlar ne güzel sabırlı adetin 2 gün gecikmiş birde maşallah, o sabırdan bize de nasip et yarabbim
Bence var canım hayırlısıyla gelsin inşallah ben elli kez prodoctor la baktım hiç çizgi çıkmadıbu da pro doctor marka var demi
Aaa o zaman var bunda baya belirgin. Başka bir test varsa yapsan en azından doğrularsın
Ya inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı bir şekilde nasip etsinBence var canım hayırlısıyla gelsin inşallah ben elli kez prodoctor la baktım hiç çizgi çıkmadı
Daha gününe var ama belki çıkmaya bilir bu testler çıkartıyor mu böyle erkenden bende yapayım bari en azından içimdeki belirsizlik bitsin bu ay olmaz diye düşündüm ama çünküeva0108 test yaptım bata 4 gün var testim negatif bu ayda olmadı
Çatlamanın ne zaman olduğunu biliyor musun çatlamadan 10-11 gün sonra çıkma ihtimali varYarın sabah sağlık ocağında kan testi vericem o zaman çıkar herhalde varsa Aralık 27 adet oldum sence cikarmi varsa
Antibiyotik bende gecikme yapmıştı canım ama belki etken maddesine göre değişkenlik gösterebilir sen yne de bi test yap benceKızlar pazar günü adet olmam gerekiyordu halen olmadım. Bir hafta önce falan 20 lik dişim çıkıyordu ağrım çok diye antibiyotik kullanmıştım sizce ondan mı gecikti acaba çünkü normalde adetim düzenli olmuştum şimdiye. Antibiyotik gecikme yapar mı? Test yapmak için de korkuyorum tek çizgi görmekten 1.5 yıldır istiyoruz çünkü
Kız kesin var varr koş hemen kan vermeyeee allahım sağlıkla nasip etsin inşallahEki Görüntüle 3540894
Bu da pro doctor marka test
İnşallah sağlıkla olsun inşallah benim üç kaybim var çok zor sevinipde geri üzülmek sen sabret inşallah olur muayene git bence işe yarayan kurler var dene bende denicem.esine.yap.sprem için oacagi varsa herturlu oluyor dicemde yine sağlıklı tetbirli olalım güzel haberlerlenBenim de bu ay olmadı sorun olup olmadığını bile bilmeden 6 aydır deniyoruz dr a randevu aldım hormon testi yaptıracagım artık. Ne varsa cıksın ortaya regl ın de verdiği duygusallık var şu an o kadar moralim bozuk ki...eşim çok fazla abur cubur yer ondan mı acaba diyorum ona çatıyorum durup dururken. Belki de benden kaynaklı. Belki de sorun yok hiç.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah beklemek zormuş gerçekten
Var canım inşallah kanda da pozitifi görürsün gözün aydın canımbu da pro doctor marka var demi
Yok bilmiyorum ama yumurtlama takvim kullanıyorum oda 12 ama adetim duzesiz oludgu icin bazen geç oluyirum Ocak 12 .13 .14. ArasiÇatlamanın ne zaman olduğunu biliyor musun çatlamadan 10-11 gün sonra çıkma ihtimali var
Antibiyotik bende gecikme yapmıştı canım ama belki etken maddesine göre değişkenlik gösterebilir sen yne de bi test yap bence
Kız kesin var varr koş hemen kan vermeyeee allahım sağlıkla nasip etsin inşallah
Canım benim bata 3 gün vardı sabah ve öğlen negatif olan testim akşam zorda olsa görünüyordu iki gün daha bekle canım bazen döllenmeden dolayı geçte çıkabilir inşallah güzel haber alırsıneva0108 test yaptım bata 4 gün var testim negatif bu ayda olmadı
Ben de kasıklarım ağrımaya basladı yapma hevesim kaçtı heralde regl olurumBiraz midem bulanıyor öğürme kadar değil ama üşüttüm gibi bekliyorum şu beş gün de geçsin öyle yapacağım bugün ağrım falan da yok sadece hafif mide bulantısı
Benimde heralde buayda olmadı agrım var suan bekleyelim bakalımeva0108 test yaptım bata 4 gün var testim negatif bu ayda olmadı