- 16 Eylül 2024
- 2.787
- 1.710
- 48
Regl oldum canim olmadi bu ayCanım daha iyi msn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl oldum canim olmadi bu ayCanım daha iyi msn![]()
Umudunu bozmuyorsun kuzum. Bir iki gün duygusal hissetmen cok normal yine aynı enerjın gelecek ve bu pozitifliğinle bebiş haberini alacaksın bu ayı dinlenme gb dusun vucudun zor şeylerin ustunden geldi. Yumurtaların kendni toparlıyor cok daha guclı olduğunda olacak eminimmmRegl oldum canim olmadi bu ay![]()
Aminnn inşallah canımAmin canım inşallah seni diğer topicten hatırlıyorumumarım hayırlısıyla kolayından nasip olur hepimize
Insallah kuzucum inşallahUmudunu bozmuyorsun kuzum. Bir iki gün duygusal hissetmen cok normal yine aynı enerjın gelecek ve bu pozitifliğinle bebiş haberini alacaksın bu ayı dinlenme gb dusun vucudun zor şeylerin ustunden geldi. Yumurtaların kendni toparlıyor cok daha guclı olduğunda olacak eminimmm![]()
Desene sağlık ocağı gibi olmuş inşallah sonucu sabaha bırakmazlarKan verdiğim yer hastane değil canım sağlık kabini diye bir şey kendi labaratuvarları olmadığı için başka yere gönderiyorlar ama çoktan sonuç çıkmış olması lazım saat 11 di kan verdiğimde. Mesaj atıyorum cevap veren de yok
Canım emin ol belirti herkes de olmuyor güzel düşünelim güzel olsun olur mu inşallah nasip olsun sanadaBende hiçbir belirti yok yine olmadı bata 6 gün kaldı sadece alt karında hafif sızı var adet olucam kesin![]()
Biraz kendine zaman ayır sadece ben de girmeyecegm sunsunun kan sonucu cksn girmicem. Son gunlermı sakınce bekleyım dedim.hatta daha sonrasında da girmesem mı dıyorum gebelik lafını kullanmamak istiyorum artık eski hevesım de kalmadı. Ama sen içn hep dua ediyorum edecegım canm benmInsallah kuzucum inşallahAllahım inşallah nasip eder saglikla hamile kalmayi saglikla kucagimiza almayi bebegimizi... insallah dedigin gibi olur.
Modum düştü haliyle moralim bozuldu ama.. napalim elimden gelen birsey yok ne yazik ki..
Buraya da pek giresim gelmiyor![]()
Ben iğnesiz oldumBende de kısa diye uyarı veriyor aynı uygulamayı kullanıyoruz canım. Ama bana doktorum çatlatma iğnesinden sonra 11. gün regl olmak normal dedi bugün. Çatlama iğnesi önceki dönem hızlandırılmış oluyor tabi dedi.
Bu yumurtladiktan sonra bi gunu varmis o gun kan verince cikiyomus hatirlamiyorum suan da. Bende onceden boyle bisey yoktu regl oncesi lekelenme yani. 5 yildir falan var onceleri sadece reglden 1 gun once hafif lekelenme ile basliyodu suan 3-4 gun onceye kadar ilerledi ve gitmedigim doktor kalmadi bunun için kimse de progesteronum dusuyomu diye bakmadi acikcasi. Ama normal degilmis yani.Benimde lekelenme pesinden regl gelir genelde 2 bazen 3 gün sürer lekelenme ama bunun bir problem oldugunu düşünmedim hic. Yani şöyle, bir problem olsa o kadr muayene oluyrouz kan veriyoruz fln cikmaz miydi.
Canım lekelenme bir çok şeyin sebebi olabilir mesala pıhtılu kanamada öyle benim reglilerşm genelde pıhtılı olurdu meğer bende polip varmış dr alttan muayne ettiğinde söyledi kanamaların sebebi o yüzdenmiş benim polipte gebeliğe engel dedi yani bebek oluşsa bile düşük olabilir demişti sadece benimki ciddi bir boyutta değil yani cok minikti duruma göre alınabiliyormuş yanii demek istediğim bazen bazı şeyler kanda gözükmüyorBenimde lekelenme pesinden regl gelir genelde 2 bazen 3 gün sürer lekelenme ama bunun bir problem oldugunu düşünmedim hic. Yani şöyle, bir problem olsa o kadr muayene oluyrouz kan veriyoruz fln cikmaz miydi.
Olsun canım sağlık olsun bir sonraki ay yine birlikte denicez pes etmek yokKızlar ben elendim. Regl oldum.
Zaten tahmin ediyordum .. dün lekelenmeler vardi ... bu ay ilk denemeydi olmadi![]()
Amin canım inşallah duana muhtacımCanım emin ol belirti herkes de olmuyor güzel düşünelim güzel olsun olur mu inşallah nasip olsun sanada
Sagol kuzum bende her zmaan dualarimda yer vercem sanaBiraz kendine zaman ayır sadece ben de girmeyecegm sunsunun kan sonucu cksn girmicem. Son gunlermı sakınce bekleyım dedim.hatta daha sonrasında da girmesem mı dıyorum gebelik lafını kullanmamak istiyorum artık eski hevesım de kalmadı. Ama sen içn hep dua ediyorum edecegım canm benm
Canim alttan defalarca muayene oldum, kan sürekli baktiriyorum, kürtaj da oldum , rahim filmi de cektirdim baska bakilacak bir yöntem yok benim bildigimCanım lekelenme bir çok şeyin sebebi olabilir mesala pıhtılu kanamada öyle benim reglilerşm genelde pıhtılı olurdu meğer bende polip varmış dr alttan muayne ettiğinde söyledi kanamaların sebebi o yüzdenmiş benim polipte gebeliğe engel dedi yani bebek oluşsa bile düşük olabilir demişti sadece benimki ciddi bir boyutta değil yani cok minikti duruma göre alınabiliyormuş yanii demek istediğim bazen bazı şeyler kanda gözükmüyor
Yaaa… o güzel kalbin illa güzel haberler alacak üzülme ben senin herkese yazdığın tüm olumlu yazıları okudukça bile sana dua ediyorumKızlar ben elendim. Regl oldum.
Zaten tahmin ediyordum .. dün lekelenmeler vardi ... bu ay ilk denemeydi olmadi![]()
Insallah Allahım geciktirmez canimOlsun canım sağlık olsun bir sonraki ay yine birlikte denicez pes etmek yok![]()
Oyy canim çok sagol güzel sözlerin icinYaaa… o güzel kalbin illa güzel haberler alacak üzülme ben senin herkese yazdığın tüm olumlu yazıları okudukça bile sana dua ediyorumüzülme bir dahaki aya daha güçlü başla olur mu
![]()
Anladim canim sen baktir yine de. Bende 2 gun fln suruyor genelde 3.gun reglin ilk gunu oluyor. Zaten drlar reglin ilk günü degerlerini cok dikkate almayip 2.gun ondan cagiriyorlar 2mgun tam sökülme yasandigi icinBu yumurtladiktan sonra bi gunu varmis o gun kan verince cikiyomus hatirlamiyorum suan da. Bende onceden boyle bisey yoktu regl oncesi lekelenme yani. 5 yildir falan var onceleri sadece reglden 1 gun once hafif lekelenme ile basliyodu suan 3-4 gun onceye kadar ilerledi ve gitmedigim doktor kalmadi bunun için kimse de progesteronum dusuyomu diye bakmadi acikcasi. Ama normal degilmis yani.
Benim de 6 gun varBende hiçbir belirti yok yine olmadı bata 6 gün kaldı sadece alt karında hafif sızı var adet olucam kesin![]()
Kuzum burada hamilelik haberlerini her gün okuyoruz. Ve insan kendinş sorguluyorr bence cocuk isteyenler için bu sitenin dez avajtajı çok büyük. Evet sevindiriyor güzel haberler ama bilincaltında da benm olmuyor diye stres yükleniyor beyin bıkac ay girmemşştim ne rahattım daha da. . inan kı burdan taammen uzaklasmak en mantklısı canmSagol kuzum bende her zmaan dualarimda yer vercem sana
Insallah Allahım geciktirmez en büyük duam bu ... saglikla nasip etsin.
Insan mod olarak düşüyor epey boyle seyleri yasayinca.. nasip tabi ama neticede bende insanim hep yüksek modda kalamiyorumAllahım büyük elbet verecek..ne diyeyim..
Anladım canım ozaman bir sorun yoktur takma kafana olur elbet kimsenin kucağı boş kalmasın inşallahCanim alttan defalarca muayene oldum, kan sürekli baktiriyorum, kürtaj da oldum , rahim filmi de cektirdim baska bakilacak bir yöntem yok benim bildigiminsallah bir sorun yoktur yani.
Benim regl sökülecek gibi olumca lekelenmem olur sonra pesinden reglim sökülür. Yani ben aslinda regl olacagimi önden ogrenmis oluyorum sadece. 2 gun fln sürer genelde o lekelenme