Elimde vardı yaptım bilemiyorumDaha gününe var ama belki çıkmaya bilir bu testler çıkartıyor mu böyle erkenden bende yapayım bari en azından içimdeki belirsizlik bitsin bu ay olmaz diye düşündüm ama çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elimde vardı yaptım bilemiyorumDaha gününe var ama belki çıkmaya bilir bu testler çıkartıyor mu böyle erkenden bende yapayım bari en azından içimdeki belirsizlik bitsin bu ay olmaz diye düşündüm ama çünkü
Allah razı olsun siz de inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bir de bir şey soracağım bu bi belirti mi bilmiyorum ama bugğn midem bulanıyor üşütmüşüm gibi siz de var mıydıCanım benim bata 3 gün vardı sabah ve öğlen negatif olan testim akşam zorda olsa görünüyordu iki gün daha bekle canım bazen döllenmeden dolayı geçte çıkabilir inşallah güzel haber alırsın
Benim ne ağrım var ne de başka bir şey sadeve bugün çok midem bulanıyor ya folik asitten oldu yada üşüttğmBenimde heralde buayda olmadı agrım var suan bekleyelim bakalım
Takvimde hiç belli olmuyor mesela ben geçen aylarda ovude pik gördükten 11 gün sonra regl olsum normalde 14-15 olmalı. Bi gebelik teski yap olmazsa da bir sonraki ay kesinlikle ovülasyon kitleriyle kontrol et canımYok bilmiyorum ama yumurtlama takvim kullanıyorum oda 12 ama adetim duzesiz oludgu icin bazen geç oluyirum Ocak 12 .13 .14. Arasi
Anladım evet haklısın bakalım hayırlısı yok herhalde geçen ay kimyasal di hemen anladım hamile olduğumu içime doğdu gogusum sanki nasıl.desem sızlama vardı bacaba geçtikten sonrami sizlamaya başladı onu hatırlamıyorum o yüzden de emin değilim ama geçen ay iceme.cok doğdu bu ay da adetten sonra korundum çünkü burda aynı şeyleri yaşarsın korun dendi cezam vardı doktora gidemedim 2nhafta gittiğimde korunmana gerek yok diyince doktor güven verdi korunmadim iki ilişki oldu oda tutarmi gecmi kaldım çözemedim öyle bir durum oldu o yüzden öteki aya hazilayayim kendimi ama bu ay olsun çok isterim çünkü kimyasal beni çok üzdü hele kayiplarim en ki de böyle olunca bu ay sağlıkla inşallah kalırsam ki Allah isteyen böyle sürekli düşük yapan kardeşlerime nasip etsin içinde benide inşallahTakvimde hiç belli olmuyor mesela ben geçen aylarda ovude pik gördükten 11 gün sonra regl olsum normalde 14-15 olmalı. Bi gebelik teski yap olmazsa da bir sonraki ay kesinlikle ovülasyon kitleriyle kontrol et canım
Folik asit yapmaz cnmBenim ne ağrım var ne de başka bir şey sadeve bugün çok midem bulanıyor ya folik asitten oldu yada üşüttğm
Bende yoktu canım bende daha Yeni başladı mide bulantısı.Allah razı olsun siz de inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bir de bir şey soracağım bu bi belirti mi bilmiyorum ama bugğn midem bulanıyor üşütmüşüm gibi siz de var mıydı
Ben dün yaptım negatif çıktı canim 4 gün vardi adetime normal kaset testKızlar regle 4 gün var daha ama yumurtlama döneminde ki gibi kasıklarda batma hissi göğüslerde şişme bel ağrısı var. Normalde regl olmadan 1 hafta öncesinde sancı hissederim ama bu ay sancı da hissetmedim. Test yapsam doğru sonucu alır mıyım
Yaa Allâh hayırla en sağlikli şekilde kucagımıza almayı nasip etsin Allâh sabır versinİnşallah sağlıkla olsun inşallah benim üç kaybim var çok zor sevinipde geri üzülmek sen sabret inşallah olur muayene git bence işe yarayan kurler var dene bende denicem.esine.yap.sprem için oacagi varsa herturlu oluyor dicemde yine sağlıklı tetbirli olalım güzel haberlerlen
İnşallah yarın gidicem canımÇatlamanın ne zaman olduğunu biliyor musun çatlamadan 10-11 gün sonra çıkma ihtimali var
Antibiyotik bende gecikme yapmıştı canım ama belki etken maddesine göre değişkenlik gösterebilir sen yne de bi test yap bence
Kız kesin var varr koş hemen kan vermeyeee allahım sağlıkla nasip etsin inşallah
Evet catlamadan dolayı bende sonradan farkettim catlamadan dolayı oldugunuBenim mesela bu ay testim pik çıktı 18 ve 19 unda. 19 un gecesinde ağrım vardı . Böyle çok şiddetli değil ama hissedilecek bi ağrı . 2 aydır böyle gidiyor , öncesinde dikkat etmemiştim çatlama ağrısı diye düşünüyorum
Var cnm hayırlı olsun şimdi tam HCG salgılanmaya başladı sende demkki sağlıkla gelsin inşallahBen bu sabah test yaptım adet imin 2. Günümdeyim daha önce erken gebelik yaptım çıkmadı çok fazla bir belirtim de olmadı yerleşme kanaması da olmadı markası albi sizce hamilelik var mıdır kızlar ilk denememizdi heyecanlıyım
Eki Görüntüle 3540765
İnşallah canım isteyen herkese de sağlıklı hayırlı bir şekilde nasip olsun daha kan vermedim ama bakalımVar cnm hayırlı olsun şimdi tam HCG salgılanmaya başladı sende demkki sağlıkla gelsin inşallah
Amin çok sağol ,Yaa Allâh hayırla en sağlikli şekilde kucagımıza almayı nasip etsin Allâh sabır versin
Benimde adetime bugünle beraber 3 gün kaldı hayırlısı bekliyorum bı kasık ağrısı var ama kav gündür bilemedim pekte zannet.iyorum ama senin kaset teseler gün geçince görünüyorlar erken yapmışsın bence biraz daha bekle derim adette olacağın gün veya adeti bir gün geçince sabah ilk idrarla yapmanı tavsiye ederim benim de günum.var ama adetilerim biraz düzensiz ama hafta sonuna kadar olmam gerekiyor takvimde üç gün sonra diyorBen dün yaptım negatif çıktı canim 4 gün vardi adetime normal kaset test