sizin orası kaliriferlidir her odanın ısısı aynıdır ondan üşümez burada pek kullanılmaz klima ile ısınıyoruz o yüzden banyo yaptırdıktan sonra oda değiştirirse üşür o yüzden gündüz yaptırıyorum güneşin geldiği yerede yatırıyorum sıcacık oluyor kuzucuk :89:
bende takmak istemiyorum tanısın dokunsun diye babası kızıyor bana çizince bişey olmuyormu
tırnak izi geçmez diyorlar
bizim burada daha yazlıkla geziyoruz akşamları biraz soğuk oluyor soba yakılacak hava yokkalalüferli ama ben daha yakmıyorum ufoyla duruyoruz yatak odasından çıkmıyorum ufoda orda eşim tv yide odaya kurdu 3 tane televizyon var evde 3de uydu birini yatak odasına kurdu oyüzden üşütecek bişey yok canım
mihri sıcak su torbası koyuyorum bensizin orası kaliriferlidir her odanın ısısı aynıdır ondan üşümez burada pek kullanılmaz klima ile ısınıyoruz o yüzden banyo yaptırdıktan sonra oda değiştirirse üşür o yüzden gündüz yaptırıyorum güneşin geldiği yerede yatırıyorum sıcacık oluyor kuzucuk :89:
peçete derken kağıt olanlardan değir inşallah ben temiz ağız beziyle karbonatlı suya batırıp bastırarak siliyorum biraz zor oluyor ama mecburen ağlıyarak siliyoruzsen nasıl siliyorsun ağzını açmıyor ben peçeteyi sarıyorum uzunlamasına ıslayıp ağzına sokuyor yapabildiğim yerleri yapıyorum emiyor paçateyi suyuda içiyor banada akıl varsene nasıl yapıyorsan
mihri msj attıktan sonraki gün yaptı oğlum kaakasını...hemde fazlasıyla
gerek kalmadı sandım dra gitmeye diyodum.. ama bekliycem biraz daha
kalça çıkığı için muayeneye bayramdan sonra götürürüm sanırım
bende dün fitili koydum popsuna çıkaramadı kuzucuk popsu kıp kırmızı oldu yavrumunmihri msj attıktan sonraki gün yaptı oğlum kaakasını...hemde fazlasıyla
gerek kalmadı sandım dra gitmeye diyodum.. ama bekliycem biraz daha
kalça çıkığı için muayeneye bayramdan sonra götürürüm sanırım
peçete derken kağıt olanlardan değir inşallah ben temiz ağız beziyle karbonatlı suya batırıp bastırarak siliyorum biraz zor oluyor ama mecburen ağlıyarak siliyoruz
inanmıyorum sana peçete dağılır yutar allah göstermesinmalesef kağıt olanlardan ay ben nasıl atlarım bir sürü ağız bezimiz var kafa kalmadı dün evde dolanıyorum bu çocuğun ağzını neyle silsem diye
he bide çokmu yapıyorsun suyu yoksa sildiğin kadarmı tazemi ben taze yapıyorm
dr bana 1 çaybardağına 1 çay kaşığı karbonat dedi
kalça çıkığı muanesi çok acı veriyor benim kızım çok ağladı hazırlıklı ol yuse acıtıyorlar dr lar çok çığırdı
benim kızım dün usg de ağlamadı meraklı meraklı tavanı inceledi ama çok kıpırdadı
malesef röntgen çektiler onda çok ağladı bacaklarına felan bastırınca babasıyla kötü olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?