Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa evet havuç incir avokado yumurta, bunlar yumurtlamaya cok faydali seyler. Birde omega 3. Eksik edilmemesi gereken takviyelerden ve yiyeceklerden. Evde varya 2 kg havuc var ama bi alip da yemedim elime. Benimde bu huyum... ister istemez moddan düştüm canim istemiyor keyif aldigim seyleri tüketmeyi ne gıcık oluyorum bu huylarima.. bende yiyeyim cok haklisin canim.. hastanelerden firsat bulamiyorum bu ara. Annem rahatsizlandi sabah 8den gece 2 ye kadar acildeydik dün, en son yatış verdiler o zaman birakip eve gecebildim guya idrar yolu enfeksiyonu var diye baska wc fln kullanmam diyordum dün mecbur kullandım hemde hastanede... birde kötü oldum hastanede bana da serum taktilar yeniden. Ya gerçekten herseyden önemlisi sağlık. Bunu hic unutmamak lazim...Amin inşallah tez zamanda. Havuç da ye ovulasyona iyi geliyor yani yumurtalara ben bilmiyordum ama havuç çok tüketirim bundan sebep erken yumurtlama oluyormuş galiba bende. Hamile olduğum dönem yumurtlama takvim de 21-22 Nisan görünüyordu ben 19-20 Nisan'da çatladım ve tuttu
Kuzuuu bakamadim buralara hastanelerdeydim yine, negatif mi oldu yaaa çok üzüldüm yaa canın sagolsun güzelim yaa bu ay degilse gelecek ay.. illa olacak illa olacak bekleyen hepimize nasip olacak inşallah Allahın izniyleCanım Doktor sadece gebelik testi negatif çıktı diye Ona yorum yapmış regl olunca konuşalım diye tekrardan mesaj attım Hani bu 3 hormon testim neden böyle yazarsa haber vereyim
Merhaba hakkınızda hayırlısı olsun. 12 günlük gecikmede testte cikmiyorsa kan verip kadin doguma gorunmenizi tavsiye ederim. Kan en net sonuc. Adet gecikmeleriniz oluyorsa bazen uzuyorsa günleri normal olabilir ama gebelik planiniz oldugu icin test vermeniz en dogru olan. Gec döllenme olma ihtimali de olabilir. En garantisi kan testi belki 15.güne bekleyip yapabilirsiniz kan dediginiz artacak mi belli olur o zmn regle de dönebilir dönmeyip tutunma da olabilir.Merhaba ben bir konu hakkında fikir danışmak istiyorum öncelikle Allah çoçuk isteyen herkese nasip etsin inşallah benim adetim 12 gün geçti 1 yıllık evliyim ilk defa böyle oldu 6 gün önce hafif kasık ağrısı mide bulantısı karın ağrısı oldu evde test yaptık 3 defa negatif çıktı kan testimi yaptırmam gerekiyor akşamları baş ağrım oluyor dün akşam hafif kan geldi bu gün de aynı şekilde oldu ama adet olmadım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim geç döllenme mi acaba Allah razı olsun şimdiden
Günüm bu gün. Bir belirti yok aslında. Sadece beyaz akıntı oldu yumurtlamadan beri. Gebelik belirtisimi bilmem amaGününüz gectimi belirtileriniz nelerdir
Hamilemisin aaaa ben bilmiyordum. Eylül annelerine girdim de 16 Aralık mis son adet benimkide 26 Aralık . 10 gun var aramızda. Belkide aynı günler dogururuz. Canim çok tebrik ederim. Saglikla alalım insallah. yeşilde negatif zaten. 3 test pozitif 1 negatif.Bende bugün kan verdim artış varmı yokmu ona bakmak için. Canım mavi de net gördüm yesilde kameradan dolayı mı bilmiyorum net göremedim
İnşallah canım sabah ilk idrarla tekrarla testi canım inşallah gene pozitif görürsünHamilemisin aaaa ben bilmiyordum. Eylül annelerine girdim de 16 Aralık mis son adet benimkide 26 Aralık . 10 gun var aramızda. Belkide aynı günler dogururuz. Canim çok tebrik ederim. Saglikla alalım insallah. yeşilde negatif zaten. 3 test pozitif 1 negatif.
Bu arada 3ünü de elimde olmayan sebeplerden dolayı farklı illerde farklı hastanelerde yaptırmak zorunda kaldımKızlar aşırı canım sıkkın hcg sonuçlarıma bakar mısınız bi 18 ocak: 34
20 ocak :118
22 ocak : 242
Artışım düşüyor mu
5 dakika içinde çıktıysa kuruma çizgisi değildir canım istersen cuma günü testi tekrarla en azından koyulaşma varmı yokmu görür emin olursun inşallah gebesindir canımKızlar dün yazmıştım ya pazar günü adet olmam lazımdı halen olmadım. Ama 20 lik dişim çıkıyor diye antibiyotik içmiştim ondan mı gecikti acaba demiştim. Sabah test yaptım ilk 1 dk yoktu sonra 2-3 dk sonra sanki hayalet çizgi gibi çıktı. Yaklaşık 5 dk sonra da çıkmış olabilir tam bilmiyorum. Kuruma çizgisi olabilir mi? Boş yere umutlanmak istemiyorum
Eki Görüntüle 3541134
Yaaa başka bir test daha almıştım onu da cuma yapayım o zaman bakalım inşallah5 dakika içinde çıktıysa kuruma çizgisi değildir canım istersen cuma günü testi tekrarla en azından koyulaşma varmı yokmu görür emin olursun inşallah gebesindir canım
Evet negatif maalesef belirtilerde regl olacağım için sanırım.Çıktı mı sonucunuz
Bu testin markası ne canımKızlar dün yazmıştım ya pazar günü adet olmam lazımdı halen olmadım. Ama 20 lik dişim çıkıyor diye antibiyotik içmiştim ondan mı gecikti acaba demiştim. Sabah test yaptım ilk 1 dk yoktu sonra 2-3 dk sonra sanki hayalet çizgi gibi çıktı. Yaklaşık 5 dk sonra da çıkmış olabilir tam bilmiyorum. Kuruma çizgisi olabilir mi? Boş yere umutlanmak istemiyorum
Eki Görüntüle 3541134
Evet negatif maalesefÇıktımı sonucun
Day’s Doctor diye bir marka canımBu testin markası ne canım
Cuma günü mübarek gün. Rabb'im mübarek günün hürmetine sana o gün güzel haber almayı nasip etsinYaaa başka bir test daha almıştım onu da cuma yapayım o zaman bakalım inşallah