Vala oturmakta hiç iyi degil cnm oda cok zor geliyor ona malesef benim eşimde 1.83 ben 162

Yok cnm bacaklarda degil testislerdeki damar kasma olayı o ama cok ilerlerse bacaktaki damarları çekiliyor gibi ağrı yaşıyorlar
Hayırlısı cnm bekle bakalım
Evet cnm cok cok normal bebek yerleştikce ve rahim gerilip büyüdükçe ağtıların hep olucak hiç endişe etme bnde cok yasadım sonrski aylarda bebek yukarı çıkınca bıraz rahatlıycaksın son 3 aylarda tekrar yasayacaksın bebek indikce tadını çıkar

Deli kız güldürdün beni
Cnm lütfen kendini sürekli oku ve güzel seyler düşün
Keske yapmasan cnm test 6 7 kala cok zor çıkması inan kendimizi heder ediyoruz son 4 kala 2 kala yap en azından çnkü varsa bile cıkmayacak bu psikolojiye girme derim bu ay bu hatayı bende yaptım kendime ve artık asla yapmayacagım
Vala aşermemi sayılır bilmiyorum bir kere 21. Haftamda annemde kalmıştım hiç unutmam sabah bir uyandım bir meyve adını demeyeyim canın çekmesin nasıl kokuyor burnuma mis gibi sanki yanı başımda biri yiyor öyle böyle kokmadı ama kıştı mevsimide degil bulamadım bende o meyvelisinden dondurmasını bulup dondurma olarak yemiştim sanırım bu aşermeydi ama baskada böyle bişey yaşamadım bende çok merak ederdim hep
Rabbim hepimizden razı olsun
Cok degil ama düşük cnm biran önce al kullan cok önemli bir vitamin nekdsr depolarsak okdar iyi
Ayy inanırmısın bende bugun rüya gördüm nasıl sevinçle uyandım ohbe sonu da hamileyim diyordum herkeze ben hamileymişim haberim yokmuş diyorum salak gibiydim böyle garip sonra uyandım birdaha uyudum beyaz bir elbise dolabı açıyorum içi nasıl güzel ferah ışıl ışıl böyle bebe mavisi ve beyaz kıyafetler var askıda baktıkca bakoyorum yüzüme yansıyor o ışıklar huzur dolmuştum açınca hep uyuyp uyandım düzenli uyumadım diye gördüm heralde hayır olsun
Yok cnm zaten olsada çıkmaz şimdi sanki beyaz cizgi olmuş yeri bekle bakalım daha var cnm inşallah güzel haberini alcaz

Bu ay ilk defa bende deniyorum 5 gündür sanki benmde yumurtlar hareketlendi gibime geliyor ama bu dogal birsey bir zararı olcsgını düşünmüyorum çörek otu her derde deva derler hayırlısı olsun şifa olsun inşallah
Aynen öyle cnm sende bu güzel duyguyu tadınca anneliği yaşayacaksın inşallah

boşver sen düşünme şimdi böyle şeyler bol bol dua et cnm
Cok şükür daha iyim ya gecicek güzel günlerde görecegiz inşallah
Aminn kuzumm aminnnn
Amin inşallah cnm benim rabbim hayırlısıyla tekrar bu güzel duyguyu nasip eder inşallah bana ve isteyip bekleyen herkeze cnm biz ilk deprem titreyerek geldi gececek diye bekledik sonra durur gibi oldu sonra bir vurdu Allah'ım yer yerinden resmen oynadı bina bir saga bir sola yattı beşik gibi ordan oraya savurdu bizi 5.ci katta oturuyorduk ayakta durmak imkansızzzzdı ve inanılmaz bir uğuldutı bir sesi var kıyamet kopuyor sandık hala o ses beni ürpertiyor dışarda deli gibi bir yağmur fırtınası vardı öyle böyle degil ama baktık duvarlar patlıyor eletrıkler kesildi zindan gibi göz gözü görmüyor sadece camdan dısından mavi garip ışıklar yanıp dönüyordu gökyüznde ve dedim biz bittik buraya kdar ev çöküyor oğluma öyle bir sarılıp çığlık çığlıga ağladımki cocugum kollarımda cırpınıyordu anne diye ona öyle sıkı sıkı sarıldım ki kolları morarmıştı onu birdaha hiç göremeyegim sandım hep

oldsr çaresizdikki kimse kimseyi duymuyor depremin sesinden ve patlama seslerinden baska eşim dedi hadi şimdi ya çıktık yada binanın altında kalcagız zorla kapıya koştuk kapı açılmadı damın merdivenlerinde eşyalar koyulmuştu hepsi kapıya yığılmıştı duvar yerinde yoktu orayı fark edince ordan gecip merdivenlerden düşe kalka zorla çıktık ve cıksr çıkmaz bina devrildi ve hala sallanıyorduk bir deprem bitmezmi bitmedi gün aymadı Ogün sabah olmadı resmen böyle bieşy dünyada yaşanmamıştır okdar gariptiki hersey herkez cığlık çığlığa gözümüzün önünde binalar teker teker cöküyordu yer bile kaç yerinden ayrıldı dedik bu deprem degil bu baska bişey o yağmurun altında sırılsıklam titreyerek sabah olmasını bekledik sığınacak yer bulamadık şuan bile ağlarak yazıyorum rabbim kimseye bunu yaşatmasın inşallah

Ooo cnm cok kötü degerin ya benimde 10 du 3 kutu gyno Ferro sanol içtm anca 28 oldu suan kaç bilmyorum ama depolar dolana kadar devam dedi doktor ama düşünme demedi hiçbir şekilde sen genede dene ama hem Yemen'e dikkat et hemde ilacını sakın ihmal etme bnce sana damardan takviye vermesi lazımdı
Aynen cnm maalesef hala etkisi üzeremizde unutamayacağız hiçbir zamanda ben karaağaçtaydım şimdiki kiraladıgımız evde üniversitenin arkasında kız yurdunun ordaki evdeyiz yine Karaağaç civarı sen neredesin Buralımısın normalde
Amin cnm benim
Ahh kuzucum hiç üzülme hiççç ilk deneme cok normal daha iyi olcak inşallah annesine gelecegi gününü bekliyor senin cok güzel bir kızın olcak ben hissediyorum ve bana bunu söyleyeceksin herkeze bugun cok dualar ettim