• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Vala oturmakta hiç iyi degil cnm oda cok zor geliyor ona malesef benim eşimde 1.83 ben 162 ☺️☺️

Yok cnm bacaklarda degil testislerdeki damar kasma olayı o ama cok ilerlerse bacaktaki damarları çekiliyor gibi ağrı yaşıyorlar

Hayırlısı cnm bekle bakalım

Evet cnm cok cok normal bebek yerleştikce ve rahim gerilip büyüdükçe ağtıların hep olucak hiç endişe etme bnde cok yasadım sonrski aylarda bebek yukarı çıkınca bıraz rahatlıycaksın son 3 aylarda tekrar yasayacaksın bebek indikce tadını çıkar ☺️

🤣🤣🤣Deli kız güldürdün beni

Cnm lütfen kendini sürekli oku ve güzel seyler düşün 🙏🏻

Keske yapmasan cnm test 6 7 kala cok zor çıkması inan kendimizi heder ediyoruz son 4 kala 2 kala yap en azından çnkü varsa bile cıkmayacak bu psikolojiye girme derim bu ay bu hatayı bende yaptım kendime ve artık asla yapmayacagım

Vala aşermemi sayılır bilmiyorum bir kere 21. Haftamda annemde kalmıştım hiç unutmam sabah bir uyandım bir meyve adını demeyeyim canın çekmesin nasıl kokuyor burnuma mis gibi sanki yanı başımda biri yiyor öyle böyle kokmadı ama kıştı mevsimide degil bulamadım bende o meyvelisinden dondurmasını bulup dondurma olarak yemiştim sanırım bu aşermeydi ama baskada böyle bişey yaşamadım bende çok merak ederdim hep ☺️

Rabbim hepimizden razı olsun🙏🏻

Cok degil ama düşük cnm biran önce al kullan cok önemli bir vitamin nekdsr depolarsak okdar iyi

Ayy inanırmısın bende bugun rüya gördüm nasıl sevinçle uyandım ohbe sonu da hamileyim diyordum herkeze ben hamileymişim haberim yokmuş diyorum salak gibiydim böyle garip sonra uyandım birdaha uyudum beyaz bir elbise dolabı açıyorum içi nasıl güzel ferah ışıl ışıl böyle bebe mavisi ve beyaz kıyafetler var askıda baktıkca bakoyorum yüzüme yansıyor o ışıklar huzur dolmuştum açınca hep uyuyp uyandım düzenli uyumadım diye gördüm heralde hayır olsun
Yok cnm zaten olsada çıkmaz şimdi sanki beyaz cizgi olmuş yeri bekle bakalım daha var cnm inşallah güzel haberini alcaz ☺️🙏🏻

Bu ay ilk defa bende deniyorum 5 gündür sanki benmde yumurtlar hareketlendi gibime geliyor ama bu dogal birsey bir zararı olcsgını düşünmüyorum çörek otu her derde deva derler hayırlısı olsun şifa olsun inşallah 🙏🏻

Aynen öyle cnm sende bu güzel duyguyu tadınca anneliği yaşayacaksın inşallah 🙏🏻 boşver sen düşünme şimdi böyle şeyler bol bol dua et cnm

Cok şükür daha iyim ya gecicek güzel günlerde görecegiz inşallah 🙏🏻

Aminn kuzumm aminnnn😘

Amin inşallah cnm benim rabbim hayırlısıyla tekrar bu güzel duyguyu nasip eder inşallah bana ve isteyip bekleyen herkeze cnm biz ilk deprem titreyerek geldi gececek diye bekledik sonra durur gibi oldu sonra bir vurdu Allah'ım yer yerinden resmen oynadı bina bir saga bir sola yattı beşik gibi ordan oraya savurdu bizi 5.ci katta oturuyorduk ayakta durmak imkansızzzzdı ve inanılmaz bir uğuldutı bir sesi var kıyamet kopuyor sandık hala o ses beni ürpertiyor dışarda deli gibi bir yağmur fırtınası vardı öyle böyle degil ama baktık duvarlar patlıyor eletrıkler kesildi zindan gibi göz gözü görmüyor sadece camdan dısından mavi garip ışıklar yanıp dönüyordu gökyüznde ve dedim biz bittik buraya kdar ev çöküyor oğluma öyle bir sarılıp çığlık çığlıga ağladımki cocugum kollarımda cırpınıyordu anne diye ona öyle sıkı sıkı sarıldım ki kolları morarmıştı onu birdaha hiç göremeyegim sandım hep😭 oldsr çaresizdikki kimse kimseyi duymuyor depremin sesinden ve patlama seslerinden baska eşim dedi hadi şimdi ya çıktık yada binanın altında kalcagız zorla kapıya koştuk kapı açılmadı damın merdivenlerinde eşyalar koyulmuştu hepsi kapıya yığılmıştı duvar yerinde yoktu orayı fark edince ordan gecip merdivenlerden düşe kalka zorla çıktık ve cıksr çıkmaz bina devrildi ve hala sallanıyorduk bir deprem bitmezmi bitmedi gün aymadı Ogün sabah olmadı resmen böyle bieşy dünyada yaşanmamıştır okdar gariptiki hersey herkez cığlık çığlığa gözümüzün önünde binalar teker teker cöküyordu yer bile kaç yerinden ayrıldı dedik bu deprem degil bu baska bişey o yağmurun altında sırılsıklam titreyerek sabah olmasını bekledik sığınacak yer bulamadık şuan bile ağlarak yazıyorum rabbim kimseye bunu yaşatmasın inşallah 😢 😢🙏🏻

Ooo cnm cok kötü degerin ya benimde 10 du 3 kutu gyno Ferro sanol içtm anca 28 oldu suan kaç bilmyorum ama depolar dolana kadar devam dedi doktor ama düşünme demedi hiçbir şekilde sen genede dene ama hem Yemen'e dikkat et hemde ilacını sakın ihmal etme bnce sana damardan takviye vermesi lazımdı

Aynen cnm maalesef hala etkisi üzeremizde unutamayacağız hiçbir zamanda ben karaağaçtaydım şimdiki kiraladıgımız evde üniversitenin arkasında kız yurdunun ordaki evdeyiz yine Karaağaç civarı sen neredesin Buralımısın normalde

Amin cnm benim🙏🏻

Ahh kuzucum hiç üzülme hiççç ilk deneme cok normal daha iyi olcak inşallah annesine gelecegi gününü bekliyor senin cok güzel bir kızın olcak ben hissediyorum ve bana bunu söyleyeceksin herkeze bugun cok dualar ettim🙏🏻
Evet doğma büyüme Hataylıyım ben Antakya da doğdum İskenderun'a gelin geldim annem İskenderun dan Antakya'ya gelin gelmiş tesadüfün böylesi😂 yakın sayılırız aslında Muradiye de oturuyoruz. Gerçekten cehennem gibiydi ama gündüzde hava garipti böyle kasvetli durgun bir hava vardı ve ilk defa bulutlar bize bu kadar yakındı sanki. Çok şükür geçti o günler bu günümüze çok şükür ☺️

Cok iyi karar vermişsin bende bugün bu kararı aldım boşa zamanımı burda harcadıgımı anladım halbuki bunun yerine kendimize ailemize duamıza namazımıza yönelmek en dogrusu bnde ara ara sadece boş zamnlarımda girip bakacagım 🙏🏻 bugün kendimi cok sorguladım dünya boş gercekten bugun arkadadımın ve dua sohbetlerinden sonra hersey gözümün önünden film gibi gecti ne için yaşıyoruz bu yalan Dünya'da sadece ahiretmizi güzel yaşamak için birşeyler yapmamız lazım ve bu vesile ile bugun namaza baslama ve ilerleyen zamanlarda kendimi hazır hissedince kapanma kararı aldım rabbim kabul eylerse inşallah 🙏🏻 bugun okadar huzur buldumki anlatmam bütün bakış açım değişti içimde güzel bir heycan mutluluk doldu rabbim hayırlı eylesin🤲
Ne güzel kararlar almışsınız. Tebrik ederim inşallah en yakın zamanda gerçek olur 🌸 bu dünya boş gerçekten boşa yaşıyoruz. Ben de kapalıyım ama namazlarımı maalesef düzenli kılamıyorum. Çok istiyorum ama şeytan dürtüyor. Siz de bana motivasyon verdiniz 🥰

Allah razı olsun. Desteğin çok kıymetli benim için 🫶🏻 eşime yansıtmak istemediğim için içimi dökemedim ne idrar testlerini biliyor ne kan testini. O da huzursuz ediyor beni bazı şeyleri beraber yaşayamamak kötü. Ama anlatsam anlamayacak beni biliyorum.. burda size içimi döküyorum iyiki varsınız. Ben de bugün dua ettim hep hayırlısını istedim demek ki zamanı değilmiş.
Ahh cnm benim evet bu en kötüsü ama eşinle lütfen hep yakın ve muhabbetli ol braz cocuk düşünme fikrinden uzaklaş eşini istedigin için birlikte ol ve akışına bırsk rahatla hiç eşine cocuk konusu ile ilgili konuşma hep baska seyler konusun gezin dışarı cıkın hiç birsey yapmasanda sadece sarıl ona sımsıkı yanında uzan tenlerinşz temas etsin gerekirse konuşmayın ama o sıcsklıgınızı hissedin birbirinizde hermzan gel ve yaz buraya cok ta girme ama inan bak cok iyi gelecek lütfen dualrını dilinden eksik etme evindede hep aç dinle bak gör nasıl huzur buşacaksın🙏🏻🥰

Ne güzel kararlar almışsınız. Tebrik ederim inşallah en yakın zamanda gerçek olur 🌸 bu dünya boş gerçekten boşa yaşıyoruz. Ben de kapalıyım ama namazlarımı maalesef düzenli kılamıyorum. Çok istiyorum ama şeytan dürtüyor. Siz de bana motivasyon verdiniz 🥰
Ayy suan bunlsrı duymak bile oldsr iyi geldiki ve mutlu oldum 🥰inşallah bende yapabilirim birgün kapanmayı yarın sabah ilk namazıma başlayacagım ne olursa olsun namazını ihmal etme ilk işin o olsun inan gercekten ş.ytn dürtüyor bende cok yenildim ama artık asla izin vermeyeceğim rabbim bu cabamızı gördükçe daha iyi olacağız secdedeki huzur hiçbir seyde yokkk

Ayy suan bunlsrı duymak bile oldsr iyi geldiki ve mutlu oldum 🥰inşallah bende yapabilirim birgün kapanmayı yarın sabah ilk namazıma başlayacagım ne olursa olsun namazını ihmal etme ilk işin o olsun inan gercekten ş.ytn dürtüyor bende cok yenildim ama artık asla izin vermeyeceğim rabbim bu cabamızı gördükçe daha iyi olacağız secdedeki huzur hiçbir seyde yokkk
Çokk haklısın ben de başlayacağım yarın inşallah 😍🌸

Evet doğma büyüme Hataylıyım ben Antakya da doğdum İskenderun'a gelin geldim annem İskenderun dan Antakya'ya gelin gelmiş tesadüfün böylesi😂 yakın sayılırız aslında Muradiye de oturuyoruz. Gerçekten cehennem gibiydi ama gündüzde hava garipti böyle kasvetli durgun bir hava vardı ve ilk defa bulutlar bize bu kadar yakındı sanki. Çok şükür geçti o günler bu günümüze çok şükür ☺️
Ay gercekten ayarlasan olmaz☺️ evet cok yakınmışısız bende doğma büyüme İskenderunluyum kardeşimde Antakya'da evli oraya gelin gitti amin cok şükür cnm cok şükür 🙏🏻

Ahh cnm benim evet bu en kötüsü ama eşinle lütfen hep yakın ve muhabbetli ol braz cocuk düşünme fikrinden uzaklaş eşini istedigin için birlikte ol ve akışına bırsk rahatla hiç eşine cocuk konusu ile ilgili konuşma hep baska seyler konusun gezin dışarı cıkın hiç birsey yapmasanda sadece sarıl ona sımsıkı yanında uzan tenlerinşz temas etsin gerekirse konuşmayın ama o sıcsklıgınızı hissedin birbirinizde hermzan gel ve yaz buraya cok ta girme ama inan bak cok iyi gelecek lütfen dualrını dilinden eksik etme evindede hep aç dinle bak gör nasıl huzur buşacaksın🙏🏻🥰
Evet Kuran'ın verdiği huzur bambaşka zaten. Her sıkıntıya düştüğümde açarım hem evim huzur bulsun hem ben ferahlayayım diye. İyi gelmediği zaman yoktur. Eşimle çocuk konusunu hiç konuşmuyoruz canım. Ama samimiyetimiz, yakınlığımız iyi çok şükür. İlişkiyi de hiç günlere dikkat ederek yaşamadık. Birliktelikler isteğimize göre oldu. Regl yaklaşınca ister istemez bu konulara takıntılı olmaya başlıyoruz ben de bu ay abarttım biraz maalesef. Pco da olduğu için belirsizlik yoruyor ayrıca. Şimdi regl bekliyorum bakalım. Eğer gelmezse hafta içi sağlık ocağına gider kan veririm hem değerlerime de bakarlar uzun süredir kontrol ettirmedim

Evet doğma büyüme Hataylıyım ben Antakya da doğdum İskenderun'a gelin geldim annem İskenderun dan Antakya'ya gelin gelmiş tesadüfün böylesi😂 yakın sayılırız aslında Muradiye de oturuyoruz. Gerçekten cehennem gibiydi ama gündüzde hava garipti böyle kasvetli durgun bir hava vardı ve ilk defa bulutlar bize bu kadar yakındı sanki. Çok şükür geçti o günler bu günümüze çok şükü

Bizimde akrabalar İskenderun'da oturuyordu depremde eşimin kuzeninin 3 çocuğu vefat etti çok kötüydü rabbim bidaha yasatmasin

Ben belirti ye inanmıyorum canım artık. 🙈 Hep aynı şeyleri yasıyorum gram heveslenyrm tek fark akıntım hep olurdu ama tek fark simdı 3,4 katı geliyor çeşme gibi. Tek farkım bu o yüzden umutlanmıyorum🤔 batma sık idrar meme agrısı ne ararsan var ama adet ömcesı olan seyler bunlar malesef
Benimde aynı valla her ay hep belirti sonra adet oluyorum 😐 hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim 🤗
Gelişmeleri haber ver mutlaka inşallahbu ay pozitif görürüz 😇😇

Evet Kuran'ın verdiği huzur bambaşka zaten. Her sıkıntıya düştüğümde açarım hem evim huzur bulsun hem ben ferahlayayım diye. İyi gelmediği zaman yoktur. Eşimle çocuk konusunu hiç konuşmuyoruz canım. Ama samimiyetimiz, yakınlığımız iyi çok şükür. İlişkiyi de hiç günlere dikkat ederek yaşamadık. Birliktelikler isteğimize göre oldu. Regl yaklaşınca ister istemez bu konulara takıntılı olmaya başlıyoruz ben de bu ay abarttım biraz maalesef. Pco da olduğu için belirsizlik yoruyor ayrıca. Şimdi regl bekliyorum bakalım. Eğer gelmezse hafta içi sağlık ocağına gider kan veririm hem değerlerime de bakarlar uzun süredir kontrol ettirmedim
Ohh ne güzel cnm evet bende bu hatayı yaptım buay ve artık asla yapmayacagım düzenli ilişki ve adet gününe kdar aklıma getirmeyecegim aynen düzenli kontrollerini ihmal etme inşallah cok gecikmeden reglde gelir hemen inşallah bu pco danda kurtulursun inşallah 🙏🏻

Aynen canim bugün 2.gunuydu zaten denk geldi iyi oldu verdim hormonları bakalım ne olucak 😊 hayirlisi artik doktor diyo 1 yıl deneyin ben gelmişim 35 yaşina 😂 bana acilinden lazim bebiş diyemedim. İnfertilite doktoru bulmam lazim normal kadin dogumcular hic bilmiyo bu işleri.
Iyi olmus canim kanlarina baktirdigin hadi bakalim saglikli sonuclar gelir umarim.
Kesinlikle katılıyorum infertilite dr.lari daha ciddiye aliyor konuyu. Diger dr.lar biraz daha üstün körü ilerliyor. Genel muayene seklinde inceleyip geciyor.
Drlar ve prosedürler o kadar acimasiz ki.. ben bebegimi kaybettim gittim genetik test yaptırmaya bana 2.yada 3.dusukten sonra yapiyoruz fln dediler yaa.. ne kolay cikiyor agizlarindan bu sözler insanlar kac kere yasasin istiyorlarsa bu acıları.. halbuki bebek düşünen tüm ciftlere yapilmali bana göre

Ben tamamen koyacagım ya gerçekten kuzum girmicem artık sanrm dusundum de buraya ayırdığım zaman bu ara azman kaybı oluyor. Çok yogun gecıyor hayatm zaten kızıma vakıt ayırcam buraya ayırdıgım zamanı da 🥺 çok nadir bakarım sanrm. Ama seni takıp edecegm💓
Oyle canim epey vakit aliyor burasi. Kafa dagitmak icin cok iyi o ayri. Ama bizim gündem bebek olunca evde düşün burda düşün... yoruyor.
Bakalim gelecek günler ne gösterirse... gelismeleri yazariz buralara haberdar oluruz birbirimizden 💗🌸

Hiç üzülme aşkım daha yeni tanıştı sizin hücreler ilk bebek zor turunur derler hem ben ilk denememizden sonra alerji olmuştum her yerim kabarmıştı kızamık olmuş gibiydim. Benim 9. Ayda olmuştu ilk gebeliğim. Tam gaz çalışmalara devam edin siz
Ilk bebisim beni 5 6 ay kadr bekletmisti insallah ikinci gebeligim bekletmez. Ilk bebegimi kucagima almak nasip olmadi Allahım saglikla ikinci hamileligimi kolaylikla nasip etsin de kucagimiza alalim inşallah 🥲
Ona duydugum özlem ve istek her gecen gün artıyor inşallah Allahım kalbime ferahlik versin en kisa zamanda evlat nasip etsin bana da isteyen tüm herkese de...
bebegimi kaybetmeseydim simdi dogmasina 3bucuk ay kalmisti... Aklima geldikce kalbim sızlıyor...

Back
X