bana dr mekik çekebilirsin dedi
doğum yapalı 58 gün oldu
plates cd alıp başlıycam
ebru şallı tv8 de var ama o saatte benim kız uyumuyor yapamıyorum
ama deniyim dedim plateste ki karın hareketlerini karnımacıdı biraz
şimdilik mekik ve bacak hareketlerini yapıyorum
cnm bizde kontrolümüzü olduk doktorumuz sağlıksız bir durum demedi gayet iyi dedi, ayda 1-2 kg alması normal üzeri için bir bilgim yok, bebeğin bünyesi annenin sütünün performansıyla ilgili birşey, allahım hepsine sağlık sıhhat versin kilo çokda olsa emekleme yürüme döneminde eritiyorlarne güzel işte kilolu bebeği neyapacan benim kızımda ayda 1 kg almıtı şimdi hala aldı bende üzülüyorum fazla kg olmasın bende mama veriyorum sütüm yetmiyor diye ama her zaman değil arada sütümün yetmediğini anladığım zaman
üzülme bence öylesi daha sağlıklı
aay delimisin ayda 2 kg alınırmı hiçakannehir dr. lar haftada 200-300 gr alması gerekiyo diyolar 2 kilo çok fazla benim bebişte o kadar almadı merak etme canınıda sıkma normal ilk ay dr bana 600 gr almış olsa bile sana mama başlatmıcaktım dedi....düşün yani ....a.s
Benm drumda 10 gun sonra gel kilo alimina gore mama verelim dedi mama da vermek istemiyorum hic cok zor durumda kalirsam verriyorum anca gerci 2 kilo da zararliymis bebeklere oda fazla gaz yaparmis
ay siz soba yakmayamı başladınız?biz daha yazlıklarla geziyoruz burda
cnm bizde kontrolümüzü olduk doktorumuz sağlıksız bir durum demedi gayet iyi dedi, ayda 1-2 kg alması normal üzeri için bir bilgim yok, bebeğin bünyesi annenin sütünün performansıyla ilgili birşey, allahım hepsine sağlık sıhhat versin kilo çokda olsa emekleme yürüme döneminde eritiyorlar
valla yusecım keske bızde orda olsak ..benım evım sobalı vede nevsehırdeyız.. burda hemenhemen ıkı haftadır ben soba yakıyorum kuzum için... soguk oluyor buralar..bebegımı üşütmeden hasta etmeden su donemı bı atlatsakkkk..
benimkide 1 kg almış ama tahminimce 5 kg geçiyor bnde obazite olmasın diye korkuyorum
ama dr normal dediyse önemli değil ozaman
allah hepsine sağlıkversin
benimkide 1 kg almış ama tahminimce 5 kg geçiyor bnde obazite olmasın diye korkuyorum
ama dr normal dediyse önemli değil ozaman
allah hepsine sağlıkversin
cnm benimki 2 kg aldı ama anlamadımki neden herkez bu kdr şaşırdı, olabilir buda normal periyodlar içerisinde, ve ben bebeğimi 2 saat dolmadan emzirmiyorum sadece anne sütü veriyorum alıyorsa ve bu sağlıklıysa sorun yok demektir, doktorumuzda bunu onayladı zaten. ben yazdıktan sonra bebeği o kdr kilo almadı diye üzülen annler olmuş lütfen yapmayın her bebeğin bünyesi bir değil, elbette hepsi büyüyecekler endişelenmeyin ama 2 kg almakta sağlıksız bir durum değil bunları okuyuncada ben üzüldüm.....
ay negüzel çok seviyorum sobayı eşimi ikna edemedim kömüre vereceğim parayı kombi yakarım diyor daha tasarruflu diye
bende soba delisiyim kendide çok seviyor ama masraflı diyor kömürü odunu
cnm 2 kilo alması gaz yapar diye birşey yok, 2 saatten daha sık emzirilirse bu çok gaz yapar hazımsızlık yapar beraberinde ağlama krizleri getirir.
benim bebeğimde kg doğdu hep zayıf doğsun diyordum kilolu doğdu şimdide kg alacak diye fazla tabiki korkuyorum
zayıflatan korsemi ..zayıf gösteren korsemi?valla bende ekmeği azaltıcam çok yiyorum
spora başlıcam bide korse alıcam zayıflatan korselerden hap olmaz diyet olmaz belki onun faydası olur
zayıflatan korsemi ..zayıf gösteren korsemi?
korsenin zayıflatanı damı varmış?
şu oğlum yüzünden neler öğrendim
platesmi süt arttırıyomuş :bbo:arkadaşlar birde sütü arttırdığı söyleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?