2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

pilates iyi hoş da zayıflatmıyor. şekle sokuyor bilginize

cnm bizde kontrolümüzü olduk doktorumuz sağlıksız bir durum demedi gayet iyi dedi, ayda 1-2 kg alması normal üzeri için bir bilgim yok, bebeğin bünyesi annenin sütünün performansıyla ilgili birşey, allahım hepsine sağlık sıhhat versin kilo çokda olsa emekleme yürüme döneminde eritiyorlar

cnm benimki 2 kg aldı ama anlamadımki neden herkez bu kdr şaşırdı, olabilir buda normal periyodlar içerisinde, ve ben bebeğimi 2 saat dolmadan emzirmiyorum sadece anne sütü veriyorum alıyorsa ve bu sağlıklıysa sorun yok demektir, doktorumuzda bunu onayladı zaten. ben yazdıktan sonra bebeği o kdr kilo almadı diye üzülen annler olmuş lütfen yapmayın her bebeğin bünyesi bir değil, elbette hepsi büyüyecekler endişelenmeyin ama 2 kg almakta sağlıksız bir durum değil bunları okuyuncada ben üzüldüm.....

Benm drumda 10 gun sonra gel kilo alimina gore mama verelim dedi mama da vermek istemiyorum hic cok zor durumda kalirsam verriyorum anca gerci 2 kilo da zararliymis bebeklere oda fazla gaz yaparmis

cnm 2 kilo alması gaz yapar diye birşey yok, 2 saatten daha sık emzirilirse bu çok gaz yapar hazımsızlık yapar beraberinde ağlama krizleri getirir.

ay siz soba yakmayamı başladınız?biz daha yazlıklarla geziyoruz burda

ohoo nezamandır hemde 20 günü geçiyor elektirikli yakıyoruz daha kombiyi yakmıyoruz ama buaydan sonra yakarız bebeği yatak odasında tutuyorum getiremiyorum odaya benimde canım sıkılıyor tv izliyemiyom uyutunca hemen geçiyorum tv başına

benimkide 1 kg almış ama tahminimce 5 kg geçiyor bnde obazite olmasın diye korkuyorum
ama dr normal dediyse önemli değil ozaman
allah hepsine sağlıkversin

ay negüzel çok seviyorum sobayı eşimi ikna edemedim kömüre vereceğim parayı kombi yakarım diyor daha tasarruflu diye
bende soba delisiyim kendide çok seviyor ama masraflı diyor kömürü odunu

benimkide 1 kg almış ama tahminimce 5 kg geçiyor bnde obazite olmasın diye korkuyorum
ama dr normal dediyse önemli değil ozaman
allah hepsine sağlıkversin

benim kızımda aynı oğlum gibiydi ama şuanda gayet normal kiloda, korkma tatlım hareketlenince o tosunluk devam ediyorsa sorun var demektir

çikolatacım geçmişi okuyamadım ama benim bebeğim de 8 aylık doğdu 3,020 gr 49 cm hast. çıktığımızda 2, 850 gr a düşmüştü. 1 aylıkken, 4,250 gr 57 cm olmuştu 2 aylıkken yani dün ölçtürdük 6, 240 gr boyu da 60,05cm olmuş maşallah 2 kilo almış oğlum. ve ben çok mutlu oldum çünkü erken doğdu zayıf düşmesinden korkuyordum ve bir de bebeğin boyu ve kilosu orantılı artış gösterince çok şeker oluyor. her bebeğin bünyesi farklı herşeyden önemlisi sağlıklı olmaları ha birde kilo artışı fazla olunca taşımak zor oluyor.

ay negüzel çok seviyorum sobayı eşimi ikna edemedim kömüre vereceğim parayı kombi yakarım diyor daha tasarruflu diye
bende soba delisiyim kendide çok seviyor ama masraflı diyor kömürü odunu

evet canım hem masraf hemde bıraz ugras ıstıyor zahmetlı iş... ama olsun bız memnunuz.esımde bende sobanın sıcagı hıcbıseye benzemez dıyoruz..yanıcakkı soyle gürül gürül..:içelim:

cnm 2 kilo alması gaz yapar diye birşey yok, 2 saatten daha sık emzirilirse bu çok gaz yapar hazımsızlık yapar beraberinde ağlama krizleri getirir.

Yanlis anlamayin lutfen masallah sizin bebislerinize ben kontrole goturdum o gun kizimi dr eksik kilo almis diyimce moralim bozuldu sutum yeterli olmuyo sanirim mama da vermek istemedigim icin uzuldum baya 2 kilo almis bebekler gorunce kendimi sucladim beceremiyorum ben bakmayi diye

benim bebeğimde kg doğdu hep zayıf doğsun diyordum kilolu doğdu şimdide kg alacak diye fazla tabiki korkuyorum

Benim bebeğim 2320 doğdu..
bugün 3720 olmuş
1400 almış 46 günde

gayet memnunum..narin görünüyo gözüme oğlum...kilo güzel olsa ben vermek istemezdim kaydirigubbakcemile3 ..takmıyorum kilo sorununu

bugün doktor amca bana oğlun sağlıklı dedi ya.. o yeter bana hihoyyyt:teytey::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…