2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler arkadaş lar
moralim çok bozuk yakın bir arkadaşımızın bebeği olmuştu birgün önce onu ziyarete gittik nekadar sevinçlilerdi dün haberi geldi bebek vefat etmiş doğumda bebek kakasını yutmuş ciğerleri enfeksiyon kapmış solunum yetersizliğinden bebek vefat etmiş zaten bebek çok zayıftı aslında dr hatası var gibi o durumda bebeği neden eve gönderdi bilmiyorum aslında kuveze alması gerekmiyormuydu çünkü kendisi demiş bebek kakasını yapmış diye
çok üzüldük annesi zaten çok kötü bir yandan sezeryanın acısı biryandan bebeğin acısı onları görünce birkez daha rabbime şükür etttim allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın sizide gece gece üzdüm ama paylaşmak istedim çünkü çok etkilendim yeni doğum yaptığımdanmı bilmiyorum

Cok uzuldum ya Allah kimseye yasatmasin onlarada sabir versin perisan olmustur anne :((kesinlikle dr ve hastane hatasi benm bebegimde dogumdan kisa bi sure once kakasini yapmis yogun bakimda kaldi bi muddet enfeksiyon kapma riski olabilir dediler hastaneden cikarken tekrar tahlil yaptilar cok onemli kakasi yapmasi zehirleyebilir bebegii melek gelmis melek gitmis yavrum Allah ailesi sabirlar versin cok uzuldum gercekten :((

iyi geceler arkadaş lar
moralim çok bozuk yakın bir arkadaşımızın bebeği olmuştu birgün önce onu ziyarete gittik nekadar sevinçlilerdi dün haberi geldi bebek vefat etmiş doğumda bebek kakasını yutmuş ciğerleri enfeksiyon kapmış solunum yetersizliğinden bebek vefat etmiş zaten bebek çok zayıftı aslında dr hatası var gibi o durumda bebeği neden eve gönderdi bilmiyorum aslında kuveze alması gerekmiyormuydu çünkü kendisi demiş bebek kakasını yapmış diye
çok üzüldük annesi zaten çok kötü bir yandan sezeryanın acısı biryandan bebeğin acısı onları görünce birkez daha rabbime şükür etttim allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın sizide gece gece üzdüm ama paylaşmak istedim çünkü çok etkilendim yeni doğum yaptığımdanmı bilmiyorum

bence de dr hatası var
Allah sabır versin kolay değil evlat acısı biz ağladıkları zaman kötü oluyoruz onu düşünemiyorum

Son düzenleme:
iyi geceler arkadaş lar

bende ilk bebeğimi solunum sıkıntısından kaybettim.evlat acısını bilirim.allah sabır versin..

selamlar arkişlerim canlarım benim. hepimize teodan uykusuz hergeceyi armagan ediyorum. 40 cıksın düzelir özlem .tabiii canım nasıl düzeldi canavar oldu yaaa.bildiğin vampirella uyumazmı bi bebek. 16 saat dile kolay .şimdi bekliyorum 3 ayı bitince düzelir dediler. az kaldı 1 ay daha. oy ömrüm oy.. adını ömrüm koyacaktım haklıymışımda . ömrümü yedi bacaksız fare

slm kızlar nasılsınız of ben bugün çok yoruldum kışlıkları çıkardım yazlıkları koydum sonra babamız bize araba aldı dışarda gezemiyoruz dedik kızımla ilk defa arabayla dışarı çıktık markete gidelim dedik gitmez olsaydım herkese rezil rusva oldum tam bir sıkandaldı 5 dk yolu gidemedim oney yaaaaa arababa gitmiyor tekerler dönmüyor her gören el atıyor arabaya sıkandal sıkandal sıkandal birdaha çıkmayı düşünmüyorum arabanın öntekerleri sabit dönmüyor arkalar maşallah ları var lakır lakır dönüyor merdivenlerden indirmek zaten ölüm arabayı arabayı indirdim arkadan sudeyi indirdim siz nasıl yapıyorsunuz bu işi

iyi geceler arkadaş lar

ay allahım sabır versin yarabbim neden böyle bir hata yapıyor bu drlar ya o bebek eve gönderilirmi neden karşı çıkmadılarki anne babası ama sağlıklı demişlerdir
ben her elime aldığımda baktığımda allahıma şükrediyorum bebeğimi aba bağışladığı ve bana bu güzelliği tattırdığı için
biliyorsunuz bende hayati tehlike atlttım şükürler olsun bebeğime eşime bağışladı allahutala şükürler olsun

selamlar arkişlerim canlarım benim. hepimize teodan uykusuz hergeceyi armagan ediyorum. 40 cıksın düzelir özlem .tabiii canım nasıl düzeldi canavar oldu yaaa.bildiğin vampirella uyumazmı bi bebek. 16 saat dile kolay .şimdi bekliyorum 3 ayı bitince düzelir dediler. az kaldı 1 ay daha. oy ömrüm oy.. adını ömrüm koyacaktım haklıymışımda . ömrümü yedi bacaksız fare

ay bende cinlerim tepeme geliyor beşiği bir sallıyorum görmelisiniz eşim napıyon sen diyor ama bağıramıyorıum beşikten hıncımı alıyorum
he bide örtüyü kaldırıyorum çeldir çeldir bakması beni eritiyor
banada kırkı çıksın huy değiştirir uykusu düzene girer dediler ama nerdee iyice bozuldu uykusu nasıl dayanıyor bilmiyom ben ölüyom uykusuzluktan o bakıyor tatlı şey

iyi geceler arkadaş lar

çok üzüldüm Allahım sabırlar versin çok zor 9 ay bekle hayaller kur her şeyini hazırla yavruna kavuş ve kaybet. bir de evlerinde kaybetmişler bebeklerinin vefat ettiğini farkettikleri o an ömürleri boyunca yüreklerinden çıkmaz çok zor.

doğum yapıp eve döndüğümde göğüslerim taş gibi oluyor sütler akıyordu Allahım demiştim ya yavrum olmadan dönseydim eve :(( benimkide riskliydi çok şükür Allahım bağışladı.

slm kızlar nasılsınız of ben bugün çok yoruldum kışlıkları çıkardım yazlıkları koydum sonra babamız bize araba aldı dışarda gezemiyoruz dedik kızımla ilk defa arabayla dışarı çıktık markete gidelim dedik gitmez olsaydım herkese rezil rusva oldum tam bir sıkandaldı 5 dk yolu gidemedim oney yaaaaa arababa gitmiyor tekerler dönmüyor her gören el atıyor arabaya sıkandal sıkandal sıkandal birdaha çıkmayı düşünmüyorum arabanın öntekerleri sabit dönmüyor arkalar maşallah ları var lakır lakır dönüyor merdivenlerden indirmek zaten ölüm arabayı arabayı indirdim arkadan sudeyi indirdim siz nasıl yapıyorsunuz bu işi

canım ön tekerlerin tam tur dönmesi arka tekerlerin yarım dönmesi gerekiyor yani arka tekerlerin 360 derece dönmemesi lazım. niye öyle olmuş ki ya. benimkinin arabası arabamda duruyor, anakucağıyla poyrazı aşağı indiriryorum, orada pusete takıyorum. ama çok zor ya, henüz tek başıma çıkamadım. dün capıtole gittik otoparkta arabasına bindirdim katlarada asansörle çıktım o zaman hem çok rahat oluyo hem de zevkli oluyor. bayramlık baktım oğluma bulamadım oyuncak aldık geldik eve. bu arada en üst katta emzirme odası var orada emzirdim aşkımı. o sırada bir bayan geldi 3 yaşında falan bir oğlu var onun altını değiştirdi oyy nasıl bir koku nasıl toplandım nasıl çıktım bilmiyorum :(((

yuuuuh 3 yaş o çocuğun tovalete oturması gerekmezmi
valla ben anlamadım bu arabayı bebeğin yüzü öne bakarsa heralde gidecek şaştım gerimi versek acaba diyom tekerleri b
üyük bunun yoldaki kadınlarınkine baktım küçük

ay bende cinlerim tepeme geliyor beşiği bir sallıyorum görmelisiniz eşim napıyon sen diyor ama bağıramıyorıum beşikten hıncımı alıyorum
he bide örtüyü kaldırıyorum çeldir çeldir bakması beni eritiyor
banada kırkı çıksın huy değiştirir uykusu düzene girer dediler ama nerdee iyice bozuldu uykusu nasıl dayanıyor bilmiyom ben ölüyom uykusuzluktan o bakıyor tatlı şey

canım bizimki bakıyor yine kolik anneleri napsın :(( devamlı ağlayan bebekler var, yazık o yavruya da aileyede. bu arada biz odaları ayırdık eşimle ben üst katta yatıyorum oğlumla eşim alt katta yatıyor. beraber yattığımızda eşim de uyanıyor uykusu çok hafif, bende strese giriyorum uyandı diye, o yüzden odaları ayırdık ama eskiler ayrı odalarda yatmayın derler inşallah yanlış bişey yapmıyoruzdur. siz napıyorsunuz?

iyi geceler arkadaş lar

Çok üzüldüm yaa.Allah sabır versin evlat acısı çok çok zor.
Benim ablam varmış 79 senesinde doğmuş ve 6 ay sonra vefat etmiş.
Annem anlatırken hala ağlar düşünün aradan neredeyse 32 sene geçmiş
ama annem için daha dün gibi.
Geçen senede 35 yaşında abimi kaybettik...
İster bebek olsun ister yetişkin olsun evlat acısı dayanılır şey değil.
Yavruma her baktığımda ona birşey olacak korksu beni mahfediyor.
Allah hepimizin yavrularını korusun ve bize bağışlasın inşallah.

yuuuuh 3 yaş o çocuğun tovalete oturması gerekmezmi
valla ben anlamadım bu arabayı bebeğin yüzü öne bakarsa heralde gidecek şaştım gerimi versek acaba diyom tekerleri b
üyük bunun yoldaki kadınlarınkine baktım küçük

hala o kokunun etsinden çıkamadım orada kusacaktım az kalmıştı. bide kadının çocuğunu görmedim bez istedim kadından ben almayı unutmuşum benimki size büyük gelir dedi çocuğa bi baktım kocaman ne işi var orda. ya insan bi koklar bakar ona göre davranır. orda bebek emziriyorum. oturmak zorundayım şey kokusunda mı oturayım. yazık oğlumun ağzından cok diye çektim göğsümü kalktım gittim anladı ama kadın. neyse kapatim ben bu konuyu :1ninca:

Gerçekten bende merak ediyorum bu bebeişler nasıl dayanıyor bu kadar uykusuzluğa.
Dün gece 3 te uyandı ve onar dakikalık kestrimelerle bu saati ettik daha yeni derin uykuya daldı hanıfendi.
Bkalım bizim kırkımızda p,tesi çıkacak bizde ne gibi bir değişiklik olacak merak ediyorum.

Çok üzüldüm yaa.Allah sabır versin evlat acısı çok çok zor.
Benim ablam varmış 79 senesinde doğmuş ve 6 ay sonra vefat etmiş.
Annem anlatırken hala ağlar düşünün aradan neredeyse 32 sene geçmiş
ama annem için daha dün gibi.
Geçen senede 35 yaşında abimi kaybettik...
İster bebek olsun ister yetişkin olsun evlat acısı dayanılır şey değil.
Yavruma her baktığımda ona birşey olacak korksu beni mahfediyor.
Allah hepimizin yavrularını korusun ve bize bağışlasın inşallah.

canım başınız sağolsun hem evlat acısı hem kardeş acısı çok zordur. gencecikmiş kardeşin acılar kıyaslanmaz belki ama yenidoğandan daha zor bi acı bence. Allah bundan sonra sevdiklerinizi size bağışlasın. hepimizinkini.

Back