ovalanması gerekiyomuş..ancak öyle geçer dediler banakızlar oğlumun gögüslerinde sertlik var.yeni farkettim.sizinkilerdede varmı normal bişeymi yani..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ovalanması gerekiyomuş..ancak öyle geçer dediler banakızlar oğlumun gögüslerinde sertlik var.yeni farkettim.sizinkilerdede varmı normal bişeymi yani..
ay siz soba yakmayamı başladınız?biz daha yazlıklarla geziyoruz burdaArkadaşlar evde ne yakıyorsunuz soğukya ben ufo kullanıyorumbebeğe zararı olurmuki
nem cihazın var mı?Arkadaşlar evde ne yakıyorsunuz soğukya ben ufo kullanıyorumbebeğe zararı olurmuki
Tahin helvası gaz yapıyor demişlerdi bende yiyemiyorum dolapta duruyor
selam kızlar
bebeğimin yüzünde sivilce gibi kırmızı noktalar var internetten baktım ilk zamanlar olurmuş ama geçmedi ne yapmalıyım
ay siz soba yakmayamı başladınız?biz daha yazlıklarla geziyoruz burda
arkadaşlar spor yapmaya ne zaman başladınız yada ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz ben kırkımın çıktığı 6 kasımdan sonra başlamayı düşünüyorum
canım sakın ovalama sıkma iyi degilmiş..
arkadaşlar spor yapmaya ne zaman başladınız yada ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz ben kırkımın çıktığı 6 kasımdan sonra başlamayı düşünüyorum
bende pilates yapıcam çok faydası oluyor inanın hemde hiç yorucu olmuyor yaptıktan sonra dahada dinlenmiş hissediyor insan kendini
canım benm bebeğimdede arasıra oluyor endişe etme bir süre sonra geçer
evet çok güzel sıkılaştırıyor plates
ben de hamile kalmadan nce yapıyordum