2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Tahin helvası gaz yapıyor demişlerdi bende yiyemiyorum dolapta duruyor

devamlı tahin helvası yiyorum. hiç yapmadı gaz. bana ve bebişe gazlı şeyler hemen dokunur hrm. bence ye nagihan. başka şeydir o gaz yapan. benim de sütüm az ben devamlı yiyorum baya faydasını gördüm. çok marka denedim.özellikle koskanınki yaradı bana.

ay siz soba yakmayamı başladınız?biz daha yazlıklarla geziyoruz burda

valla yusecım keske bızde orda olsak ..benım evım sobalı vede nevsehırdeyız.. burda hemenhemen ıkı haftadır ben soba yakıyorum kuzum için... soguk oluyor buralar..bebegımı üşütmeden hasta etmeden su donemı bı atlatsakkkk..

arkadaşlar spor yapmaya ne zaman başladınız yada ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz ben kırkımın çıktığı 6 kasımdan sonra başlamayı düşünüyorum

benımde aklımda sıkı bır spora baslamak duzenlı bıs ekılde tabı benımkı evde olacak..cunku burda ımkanım yok..bırazda bebegımın vede üç kişilik ev ortamımızın ıyıce bı duzene gırmessını beklıyorum zaten benı cok yoruyo.. evde hersey bana. kendıme bıle alel acele zaman ayırıyorum..benım de kırkıma az kaldı bende ondan sonra baslasam aslındaaaaaaaa......

arkadaşlar spor yapmaya ne zaman başladınız yada ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz ben kırkımın çıktığı 6 kasımdan sonra başlamayı düşünüyorum

bana dr mekik çekebilirsin dedi
doğum yapalı 58 gün oldu
plates cd alıp başlıycam
ebru şallı tv8 de var ama o saatte benim kız uyumuyor yapamıyorum
ama deniyim dedim plateste ki karın hareketlerini karnımacıdı biraz
şimdilik mekik ve bacak hareketlerini yapıyorum

Back