• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Canım opudan önce eşim promank ben prowoman kullandım bir de benim b12 düşüktü iğne başladık. Sonra opu oldum şimdi transfer sürecindeyim vitamin olarak d vit düşük çıktı onu kullanıyorum birde tutunma için redostim vitamin olarak bunlar ekstra bişey yazmadı bana vitamin olarak eksik olanları
Kızlar bugün bende opu oldum 4 yumurtam toplandı . Opu sonrası ağrı ne kadar sürüyor?

Kızlar bugün bende opu oldum 4 yumurtam toplandı . Opu sonrası ağrı ne kadar sürüyor?
Yarına kadar biraz hafifler ilk gün biraz ağrı yapıyor inşallah istersen parol içebilirsin transfer için engel olmaz yine sen nasıl istersen normalde hamileykende parol içiliyor Rabbim şifa versin güzel embriyoların oluşsun bunları unutursun Allah’ın izniyle 🤲🥰

Yarına kadar biraz hafifler ilk gün biraz ağrı yapıyor inşallah istersen parol içebilirsin transfer için engel olmaz yine sen nasıl istersen normalde hamileykende parol içiliyor Rabbim şifa versin güzel embriyoların oluşsun bunları unutursun Allah’ın izniyle 🤲🥰
İnşallah inşallah şu mübarek günde Rabb'im sesimizi duysun 💐 operasyon sonrası ağrı kesici serum takıldı gündüz çok ağrım vardı ama şimdi daha rahatım elhamdülillah

Kızlar eşim embriyologla görüşmüş yumurtalardan ikisinin kalitesi iyi değil demiş ikisi iyiymis
Hiç üzülme sıkıntı etme canım inşallah yarın ola hayrola Rabbim oldurmayanı oldursun inşallah güzel şekilde döllenirler senin altın embriyon olur inşallah 🤲 benim de hep iki tane döllendi İnan ki ona bile şükrettim dedim ya hiç döllenme olmasaydı diye inan ki transfere kadar stresli bekleyişler oluyor Rabbim iyi etsin emeklerini boşa çıkarmasın kalbini ferah tut inşallah 🤲❤️

Herkese merhaba inşallah hepimiz güzel olumlu sonuçlar alırız. Benim de ilk denemem yarın yumurta toplama işlemi yapılacak.16 ocak tedaviye başladım.
Hayırlı olsun dilerim su gibi geçer sonun da güzel pozitif haberler alırsınız inşallah Allah’ın izniyle 🤲❤️

Hiç üzülme sıkıntı etme canım inşallah yarın ola hayrola Rabbim oldurmayanı oldursun inşallah güzel şekilde döllenirler senin altın embriyon olur inşallah 🤲 benim de hep iki tane döllendi İnan ki ona bile şükrettim dedim ya hiç döllenme olmasaydı diye inan ki transfere kadar stresli bekleyişler oluyor Rabbim iyi etsin emeklerini boşa çıkarmasın kalbini ferah tut inşallah 🤲❤️
İnsan ister istemez tedirgin olur acaba geriye embriyo kalacak mı diye. İnşallah transfer için kalan olur bakalım 🥰 içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama stresli süreçler rabbim hayra cikarsin

Merhaba kızlar, cumartesi sonunda beklenen adet geldi. Doktorum bu hafta izindeymiş ama mesajlaştık, salı günü itibari ile sabah akşam estrofem içmemi söyledi, sonraki salı ise kontrolüm var. İlk denemem taze transferdi, progestan fitil iğne oksapar falanda kullanmıştım bu tedavimde 4 embriyom oluştuğu için dondurularak devam edildi yine bu iğneler fitil falan kullanılacak mı?

espressoc espressoc canım aralıkta başladığımız serüvene şubat ayı ile yine beraber devam ediyoruz şükür :) Transfer hazırlığına başladım estroferm corasprin ve folic asit kullanıyorum. İlk Kontrol 8 şubatta

espressoc espressoc canım aralıkta başladığımız serüvene şubat ayı ile yine beraber devam ediyoruz şükür :) Transfer hazırlığına başladım estroferm corasprin ve folic asit kullanıyorum. İlk Kontrol 8 şubatta
Evet inşallah gelecek ay gebeler grubuna beraber transfer oluruz canım arkadaşım 🥰🥰 sımsıkı tutunsun sana sağlıcakla inşallah benimde dün opu oldum 🥰

Evet inşallah gelecek ay gebeler grubuna beraber transfer oluruz canım arkadaşım 🥰🥰 sımsıkı tutunsun sana sağlıcakla inşallah benimde dün opu oldum 🥰
aaa nasıl geçti bol yumurta toplanmıştır inşallah kuzum .Taze Transfer olursa aynı ay hamile kalacağız bu sefer olacak hissediyorum :KK200:

aaa nasıl geçti bol yumurta toplanmıştır inşallah kuzum .Taze Transfer olursa aynı ay hamile kalacağız bu sefer olacak hissediyorum :KK200:
Sadece 4 yumurta toplandı. Eşim bugün embriyologla görüşmüş 2 sinin kalitesi kötü ikisinin iyiymiş biraz canım sıkıldı 😔

Evet canım eşim konuşmuş embriyologla canım sıkıldı 😔 ikisinin kalitesi ortaymis ikisinin kötüymüş 😔 aynı hastanede olduğu için hocayla da görüşmüş neden böyle az toplanıyor sonuç bizi tatmin etmiyor diye hoca da demiş bu kez de olmazsa 3. De farklı protokol uygularız diye. Ama bu kez de olmazsa biz artık bu merkezde yaptırmak istemiyoruz

Evet canım eşim konuşmuş embriyologla canım sıkıldı 😔 ikisinin kalitesi ortaymis ikisinin kötüymüş 😔 aynı hastanede olduğu için hocayla da görüşmüş neden böyle az toplanıyor sonuç bizi tatmin etmiyor diye hoca da demiş bu kez de olmazsa 3. De farklı protokol uygularız diye. Ama bu kez de olmazsa biz artık bu merkezde yaptırmak istemiyoruz
aslında havuz protokolü yapsa

Back