Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet genellikle yatıp dinlenilmesi gerektiğini söylüyorlar. Biz eski kadınlar gibi sağlıklı değiliz ve normal rutine gebe kalmıyoruz. Gebe kalmak için büyük emekler veriyoruz o yüzden riske atmak saçma olur. İlk transferimde herkes sakin yatma normal hayatına dön dedi. Bende çalışmaya başladım hemen çok yordum kendimi normal hayat gibi. Şimdi çok pişmanım. Pozitif olan kiminle konuşsam bolca dinlendiklerini söylüyorlar 12 gün de istirahat et izin al dedi doktorum 2. Transferde öyle yaptimBunu ilk kez duyuyorum benim doktorum normal devam ettirdi hayatıma. Sadece transfer günü izinliydim. Ondan sonra işe gelip gidiyorum. Evde de her işimi yapıyorum eskiden kadınlar tarlaya gidiyormuş hep o zaman nasıl oluyormuş. İnşallah seninde bu sefer tutar, yavrunu kucağına alırsın![]()
Aminn hepimizin sağlıkla gelsin bebişlerimizBunu ilk kez duyuyorum benim doktorum normal devam ettirdi hayatıma. Sadece transfer günü izinliydim. Ondan sonra işe gelip gidiyorum. Evde de her işimi yapıyorum eskiden kadınlar tarlaya gidiyormuş hep o zaman nasıl oluyormuş. İnşallah seninde bu sefer tutar, yavrunu kucağına alırsın![]()
Bu süreçte olan her kadın duamda ve aklımda .İnşallah olur kalbinizi ferah tutun. Benimde 17 18 mart gibi olacak hesaplamalarıma göre iki tane 3.gün embriyosu olacak yapıştırıcı kullanılıyomuş sanırım sizde de kullanılmış mıydı? Benimde 1,5 yıl önce kendiliğinden gebe kaldım ama kimyasal oldu doktorum bebek engelliyse kimyasal olduğunu söyledi daha sonra da olmadı zaten çatlatma iğnesi aşılama hiç biri işe yaramadı hiçte bir sorun yokmuş çok şükür ama olmuyor. Allah büyük inanıyorum bize de nasip olacak inşallah
Yeni bir topikle yeniden buradayız. Değerli bilgilerimizi ve tecrübelerimizi buradan paylaşalım
Bu topikte olumsuz deneyimleri ve kulaktan duyma bilgileri paylaşmak yasak
Edindiğimiz güzel bilgileri önerileri birbirimizle paylaşalım.
Daha fazla bekletmeden güzel yavrularımıza kavuşalımdaha önceki topiklerde birbirimize çok kuvvet olduk , bazen beraber üzüldük ağladık bazen beraber mutlu olduk bu topik de hepimize mutluluk getirsin
Bismillah deyip yeni tablomuzu oluşturalım
Sürece girecek olan ve süreci devam eden tüm değerli kadınları buraya bekliyorum
Nick başlama tarihi kaçıncı deneme ? Sonuç @Karendila 8 Ocak(transfer) 3 @payni 23 Ocak 2 A Anneolmayolundayim 28 ocak 4 @Semsem21 15 Ocak test 4 @Ahsenulvera 30 Aralık 1 O OLENA MIRA 9 ocak 1 @Mile 28 ocak @akbs 24 Ocak Betbetul
8 Şubat @59var 20 Şubat duygusal biranne
30 ocak @canmay 1 Şubat 1 L Lotus3801 10 Şubat 1 @minosetplusssss 4 Şubat 3 @Dugmecigim 3 Şubat 2
Canım bende opudan sonra ikinci adetimi bekledim transfer için. Banada çok uzun gelmişti ama yarın ikinci adet günüm pazarteside inşallah gitcem doktora. Vardır doktorun bir bildiği geçiyor zamanBilmiyorum ki benim durumumda olan yok mu 2 adetten sonra transfer çok uzun gibi geldi bekliyorum artık sabırsızlıkla
Yaa şu an en korktuğum şey buBen bu ay transfer olacaktım, geçen ay kist yüzünden iptal oldu. Üç gün önce regl olmam gerekiyordu, üç gündür hatta dört gündür de ara ara regl ağrım var ama gelen giden yokcidden artık delireceğim, Kasım’dan beri bekliyor embriyolar. Herhalde Mart’a kalır benim transfer bu gidişle. Kimler geldi geçti buradan, ben film sonunda beşik sallayan Türkan Şoray gibi hissediyorum burada artık
![]()
Gerçekten hiç plan programa gelmeyen bir süreç. Kaç kez plan yaptım, hepsi bozuldu, hiç biri tutmadı. Müdürüme gidip yine yine ertelendi hihhii konusunu açmaktan bile çekiniyorum artıkYaa şu an en korktuğum şey buaralıkta başladık ocakta opu oldum. Opudan sonraki ilk adet dönemnden sonra hsg çektirdim. İkinci adette gel dedi doktor. Yarın adet günüm hiç belirtim yok ve işin kötü yanı ben planlarımı buna göre yapıp salı gününe uçak bileti aldım nasılsa 10 günlük ilaç tedavisi olup 10 gün sonra kontrole çağırıyor doktor diye bu süreçte istanbula gideyim dedim
inşallah gecikmez benimkide yaa ne tedavim yansın ne biletim
![]()
Benimde 17 martİnşallah olur kalbinizi ferah tutun. Benimde 17 18 mart gibi olacak hesaplamalarıma göre iki tane 3.gün embriyosu olacak yapıştırıcı kullanılıyomuş sanırım sizde de kullanılmış mıydı? Benimde 1,5 yıl önce kendiliğinden gebe kaldım ama kimyasal oldu doktorum bebek engelliyse kimyasal olduğunu söyledi daha sonra da olmadı zaten çatlatma iğnesi aşılama hiç biri işe yaramadı hiçte bir sorun yokmuş çok şükür ama olmuyor. Allah büyük inanıyorum bize de nasip olacak inşallah
Kızlar tekrardan selamlar ben 1 şubatta 3. Gün embriyosu transferi oldum. 6 şubatta doktorum ovitrelle çatlatma iğnesi verdi. Beta değerini arttırıyormuş ama ne kadar arttırır biliyor musunuz? 13 şubatta kan testim 5 gün kala testim ovitrelleden ötürü pozitif çıktı galiba yaşayan var mı 2 günde 1 tekrar test yapayım mı![]()
Insallah bu sefer kucagina alirsinEvet genellikle yatıp dinlenilmesi gerektiğini söylüyorlar. Biz eski kadınlar gibi sağlıklı değiliz ve normal rutine gebe kalmıyoruz. Gebe kalmak için büyük emekler veriyoruz o yüzden riske atmak saçma olur. İlk transferimde herkes sakin yatma normal hayatına dön dedi. Bende çalışmaya başladım hemen çok yordum kendimi normal hayat gibi. Şimdi çok pişmanım. Pozitif olan kiminle konuşsam bolca dinlendiklerini söylüyorlar 12 gün de istirahat et izin al dedi doktorum 2. Transferde öyle yaptim
İyi yapmışsınız ben de sadece hormonu orada verdim, eşim de sperm tahlili verdi. Gitik başka yere orası da durup durup sperm tahlili vermenize rahim filmi çekmenize gerk yok ki dedi nxxjxj yani boşa eziyetBen de tüm tahlilleri orda yapmıştım ama özel Fulya bahçelide soluğu aldım