2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşar kızım uyumuyor napacağım ya gazı yok kakasınıda yapıyor görebildiklerim bunlar başka ağrıyan yerimi var acaba bugün hiç uyumadı 5 dk baen yarım saat bile değil uykusu var şimdi babası sallıyor uyutmaya çalışıyor bi fikriniz varmı

arkadaşar kızım uyumuyor napacağım ya gazı yok kakasınıda yapıyor görebildiklerim bunlar başka ağrıyan yerimi var acaba bugün hiç uyumadı 5 dk baen yarım saat bile değil uykusu var şimdi babası sallıyor uyutmaya çalışıyor bi fikriniz varmı

ağlıyor mu canım ağlamıyorsa sallama belki uyur kendisi

bana dr mekik çekebilirsin dedi
doğum yapalı 58 gün oldu
plates cd alıp başlıycam
ebru şallı tv8 de var ama o saatte benim kız uyumuyor yapamıyorum
ama deniyim dedim plateste ki karın hareketlerini karnımacıdı biraz
şimdilik mekik ve bacak hareketlerini yapıyorum

netden indirebilirsin.........

yazıyordum ki aklıma geldi
benim mail grubum var ...senin için baktım linkleri var..
indirmek isterseniz link vereyim kızlar
bende pilates yapıcam çok faydası oluyor inanın hemde hiç yorucu olmuyor yaptıktan sonra dahada dinlenmiş hissediyor insan kendini

platese başlanmak için ne lazım?
1- plates topu alıcaz..(kaç cm çapında)

netden indirebilirsin.........

yazıyordum ki aklıma geldi
benim mail grubum var ...senin için baktım linkleri var..
indirmek isterseniz link vereyim kızlar

platese başlanmak için ne lazım?
1- plates topu alıcaz..(kaç cm çapında)

baktım geçen siteye üye olmak lazımdı o sıra azra ağladı kaldı öyle
aslında oda mantıklı

valla yusecım keske bızde orda olsak ..benım evım sobalı vede nevsehırdeyız.. burda hemenhemen ıkı haftadır ben soba yakıyorum kuzum için... soguk oluyor buralar..bebegımı üşütmeden hasta etmeden su donemı bı atlatsakkkk..
bebişlerimize bişi olmasın ..
inanmıycaksınız ama şuan sıcaktan vantilatoru açacam nerdeyse :1no2:
inanmıycaksınız diyorum.... çünkü ben soba yaktığınıza inanamıyorum..

yazın sıcaktan şikayet ediyoduk..şimdi üşüyoz diye şikayet ediyoz... -tatlicadiarzu-

başka link isterseniz mevcut...saolsun arkadaşlar..bütün filmleri atıyolar
Dün KOLİK albümü lazım oldu bulamadım... birisi paylaşmıştı ama silmişim sanırım...bulursam eklerim

lazım olmaz sanmayın..gün gelir muhtaç olabilrmişsiniz

Allah kimseye KOLİKLİ BEBEK vermesin.. :Saruboceq:
Ptesi Salı Çrşba gece 3,5a kadar ağlıyor oğlum
bende şuan nöbet bekliyorum...

Şuan mutlu mesut göbeğime koydu kafasını uyuyor :nazar: sadece 3 gece dayanamadık biz..Gerçek kolikliler ne yaşıyor düşünemiyorum :gitme:

Son düzenleme:
bebişlerimize bişi olmasın ..
inanmıycaksınız ama şuan sıcaktan vantilatoru açacam nerdeyse :1no2:
inanmıycaksınız diyorum.... çünkü ben soba yaktığınıza inanamıyorum..

yazın sıcaktan şikayet ediyoduk..şimdi üşüyoz diye şikayet ediyoz... -tatlicadiarzu-
ben de şuan sıcaktan yatamadım kaloferi bi yakmışlar el deymiyor balkona çıktım serineledim....çocuk bile uyandı sıcaktan........
Kızlar plates linklerini Feyse koydum
ordan indirebilirsiniz..
denemedim daha

ok saol kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar demiştim daha önce sudenin ayak tırnakları içi bakıyor diye dünden buyana çok huzursus uyurken uyanıyor ağlıyordu bugün ayağını itiyor sürekli aklıma geldi tırnaklarında sorun olacağı bir baktım çocuğun tırnağı yara olmuş akmış sarı akıntı yara haline şimi sarı akıntı donmuş halde
çorabını çıkarttım tulumu ayağında bişey yok tek çorapla duruyor yavrum sürecek kıremde bulamadım

eşimi aradım onada söyledim o benden daha iyi bilir neyapmam gerektiğini söyler diye eşimde hani ameliyat sonrası dr lar veriyorya pansuman için bana verdi BİOKADİN diye bir şey onu pamuğa az dök sür dedi korkudan yapamadım yanlış olur diye
bi fikriniz varmı yazık ayağını koruyor bende öpüyorum kasmıyor yavrum kıyamam ben ona
pazartesi dr götüreceğiz eşim telde öyle dedi

selam kızlar
bebeğimin yüzünde sivilce gibi kırmızı noktalar var internetten baktım ilk zamanlar olurmuş ama geçmedi ne yapmalıyım

O yüzdeki sivilceler öpmekten oluyo dedi doktorumuz bize, biz yanaklarından öpüyoruz ama sivilceler alnının ortasında ama dedik normalmiş öyle olması, öpmeyin bebeği illa öpecekseniz ellerini öpün dedi doktor ama ben duramıyorum öpmeden. Başka kimseye öptürmiicem ama artık :1:

Tahin helvasının süt yaptığına inanıyordum bende ama bir etkisi olmazmış. Şekerli gıdalar sütün daha çabuk oluşmasını sağlıyor sanırım, bol bol taze sıkılmış meyve suyu iç dedi doktor.

Bir de o göğüsteki şişlikler ovulmamalı sıkılmamalı, enfeksiyon kapabilirmiş. Bizim de iki göğsümüzde vardı o şişliklerden yaklaşık bir haftada geçtiler. Bazen banyo yaparken kendisi çok az da olsa çıkıyo.

Bizim de bazen altımız kuru, karnımız tok ve gazımız yokken huzursuzluğumuz oluyor. Ben öyle zamanlarda biraz camı pencereyi açıyorum. Odanın havası değiştiğinden mi yoksa dışardan gelen seslerden mi bilmem bir dk bile geçmeden uyumuş oluyo oğluşum. Tavsiye ederim

şu anda buralarda kimse yok ama ben yazayım dedim fırsat bulusanız okursunuz :)
tabi artık eskisi kadar görüşemiyoruz :) bebişler izin verdiği sürece nete bağlanabiliyoruz :)
mopsy, lila, saadet, suray nerelerdesiniz? yuse en çok seni görüyorum, bebeğin sana bayağı müsade ediyor maşallah, nazar değmesin.

7 eylül doğumlu oğlum hızla büyüyor. ticker bulamadım diye doğum tarihini yazıyorum. haftaya aşılarımız ve kontrolümüz var.
ben 65 kilo ile hamile kalmıştım, şu anda 68 kiloyum. bol su iiçmek sayesinde sanırım bu kadar kilo kaybettim. 3 kiloyu da yavaş yavaş yürüyüşlere başlayarak vereceğim inşallah. bir süre korse giydim ama sonra sıkıldım. çünkü rahat hareket etmemi, hatta bebeğimin bezini değiştirmemi bile zorlaştırıyordu :) vücudumun şekle girmesi için hastaneden verilen bir egzersiz kitabını aldım fakat yapmaya pek fırsat bulamıyorum :)
bir arkadaş mekik çekebilirsin diye yazmış fakat bana mekik çekmeyin, diğer egzersizleri yapın dendi. sanırım mekik için biraz daha süre var.
benden haberler şimdilik bu kadar.görüşmek üzere herkese selamlar .

bizim de bazen altımız kuru, karnımız tok ve gazımız yokken huzursuzluğumuz oluyor. Ben öyle zamanlarda biraz camı pencereyi açıyorum. Odanın havası değiştiğinden mi yoksa dışardan gelen seslerden mi bilmem bir dk bile geçmeden uyumuş oluyo oğluşum. Tavsiye ederim

canım 3 gündür cam açılacak hava yok esiyor yağmur bitaraftan ondan öncegüneşte balkona çıkıyorduk kızımla seviyor güneşi

Back