Hem ben neden yokum bu listede çok küstümMinik bebislere kavuşana kadar buradayıztabiki ekleyeceğim son deneme olur inşallah çok güzel sonuç alirsiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem ben neden yokum bu listede çok küstümMinik bebislere kavuşana kadar buradayıztabiki ekleyeceğim son deneme olur inşallah çok güzel sonuç alirsiniz
canım korkma endişe etmek bizi olumsuz etkiler o yüzden akışına bırakmak dikkat bu saaten sonra önemli olan oKızlar dün transfer oldumilk transferim 1 tane 3.kalite embriyo konuldu. Hücre sayısını söyledi ama heyecandan unuttum sadece gayet güzel hucre sayısı dediğini hatırlıyorum zaten başkada kaliteli yumurta çıkmadı. Hep yatmak çok zor geliyor 1 2 defa makineye camasir attim sonra pişmanlık duydum 1 2 defada kapı çalınca unutup yataktan fırladım. Bisey olmuş mudur diye korkuyorum. Yani 1.gunden hucbirsey hissetmemek normal dimi yada bu kadar endişeli hissetmem normal mi
Çok sagoluncanım korkma endişe etmek bizi olumsuz etkiler o yüzden akışına bırakmak dikkat bu saaten sonra önemli olan o
Bilmiyorum ki benim durumumda olan yok mu 2 adetten sonra transfer çok uzun gibi geldi bekliyorum artık sabırsızlıklaNeden iki kere adet dedi dr
İnşallah olur kalbinizi ferah tutun. Benimde 17 18 mart gibi olacak hesaplamalarıma göre iki tane 3.gün embriyosu olacak yapıştırıcı kullanılıyomuş sanırım sizde de kullanılmış mıydı? Benimde 1,5 yıl önce kendiliğinden gebe kaldım ama kimyasal oldu doktorum bebek engelliyse kimyasal olduğunu söyledi daha sonra da olmadı zaten çatlatma iğnesi aşılama hiç biri işe yaramadı hiçte bir sorun yokmuş çok şükür ama olmuyor. Allah büyük inanıyorum bize de nasip olacak inşallahTeşekkür ederim
Transfere hazırlık aşamasındayım
Cuma kontrolüm olacak kan testi verip transfer günü belirlencek
Umarım olur bu sefer çok ama çok yoruldum
Bende bugün transfer oldum.benim de toplanan 6 adet yumurtadan 2 tanesi döllenmiş biri çok iyi bekledikleri kalitede dedi . Diğeri de ilerlememis..1 taneyi transfer etti.bu benim ikinci transferim ..zaten doktorlar hep yatmamizi istemiyorlar kan akışı sağlanmasi için yatmayı önermiyorlar.birsey hisstememen de normal içini ferah tut stres asıl çok onemli onu yapmayacaksın.ilk gün bır iki saat dinlendikten sonra hafif işler yapılabilir deniyor Aret kamarin videolarına dinlersen içini rahatlatabilirsin.rabbim ol derse olurKızlar dün transfer oldumilk transferim 1 tane 3.kalite embriyo konuldu. Hücre sayısını söyledi ama heyecandan unuttum sadece gayet güzel hucre sayısı dediğini hatırlıyorum zaten başkada kaliteli yumurta çıkmadı. Hep yatmak çok zor geliyor 1 2 defa makineye camasir attim sonra pişmanlık duydum 1 2 defada kapı çalınca unutup yataktan fırladım. Bisey olmuş mudur diye korkuyorum. Yani 1.gunden hucbirsey hissetmemek normal dimi yada bu kadar endişeli hissetmem normal mi
Hayırla sağlıkla büyüsün gelsin inş. Hekiminin ne kadar süreyle ıstırahat verdi.Kızlar dün transfer oldumilk transferim 1 tane 3.kalite embriyo konuldu. Hücre sayısını söyledi ama heyecandan unuttum sadece gayet güzel hucre sayısı dediğini hatırlıyorum zaten başkada kaliteli yumurta çıkmadı. Hep yatmak çok zor geliyor 1 2 defa makineye camasir attim sonra pişmanlık duydum 1 2 defada kapı çalınca unutup yataktan fırladım. Bisey olmuş mudur diye korkuyorum. Yani 1.gunden hucbirsey hissetmemek normal dimi yada bu kadar endişeli hissetmem normal mi
Ay çok teşekkür ederim hemen açıp izlicemBende bugün transfer oldum.benim de toplanan 6 adet yumurtadan 2 tanesi döllenmiş biri çok iyi bekledikleri kalitede dedi . Diğeri de ilerlememis..1 taneyi transfer etti.bu benim ikinci transferim ..zaten doktorlar hep yatmamizi istemiyorlar kan akışı sağlanmasi için yatmayı önermiyorlar.birsey hisstememen de normal içini ferah tut stres asıl çok onemli onu yapmayacaksın.ilk gün bır iki saat dinlendikten sonra hafif işler yapılabilir deniyor Aret kamarin videolarına dinlersen içini rahatlatabilirsin.rabbim ol derse olur![]()
Yapistirici nedir acaba ilk defa duydumİnşallah olur kalbinizi ferah tutun. Benimde 17 18 mart gibi olacak hesaplamalarıma göre iki tane 3.gün embriyosu olacak yapıştırıcı kullanılıyomuş sanırım sizde de kullanılmış mıydı? Benimde 1,5 yıl önce kendiliğinden gebe kaldım ama kimyasal oldu doktorum bebek engelliyse kimyasal olduğunu söyledi daha sonra da olmadı zaten çatlatma iğnesi aşılama hiç biri işe yaramadı hiçte bir sorun yokmuş çok şükür ama olmuyor. Allah büyük inanıyorum bize de nasip olacak inşallah
Allah razı olsun hepimizin insallahHayırla sağlıkla büyüsün gelsin inş. Hekiminin ne kadar süreyle ıstırahat verdi.
Zaten transfer sonrası kan akışı olması için hareket edilmesi gerekiyor. Full yatma gibi saçmalığı kim çıkardı bilmiyorum. Sadece ani hareket ağırlık ve eğilip bükülmek sıkıntı canım. Hiç korkma allahın izniyle bir şey olmaz. Sen günlük yaşantna devam etKızlar dün transfer oldumilk transferim 1 tane 3.kalite embriyo konuldu. Hücre sayısını söyledi ama heyecandan unuttum sadece gayet güzel hucre sayısı dediğini hatırlıyorum zaten başkada kaliteli yumurta çıkmadı. Hep yatmak çok zor geliyor 1 2 defa makineye camasir attim sonra pişmanlık duydum 1 2 defada kapı çalınca unutup yataktan fırladım. Bisey olmuş mudur diye korkuyorum. Yani 1.gunden hucbirsey hissetmemek normal dimi yada bu kadar endişeli hissetmem normal mi
hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini de alırızBende bugün transfer oldum.benim de toplanan 6 adet yumurtadan 2 tanesi döllenmiş biri çok iyi bekledikleri kalitede dedi . Diğeri de ilerlememis..1 taneyi transfer etti.bu benim ikinci transferim ..zaten doktorlar hep yatmamizi istemiyorlar kan akışı sağlanmasi için yatmayı önermiyorlar.birsey hisstememen de normal içini ferah tut stres asıl çok onemli onu yapmayacaksın.ilk gün bır iki saat dinlendikten sonra hafif işler yapılabilir deniyor Aret kamarin videolarına dinlersen içini rahatlatabilirsin.rabbim ol derse olur![]()
süreçlerimiz aynı sanırım sizinle ben de haftaya çarşamba kontrole gideceğim kan sonucuna göre kesinleşecek ama şuan için 18 şubat dendi transfer tarihi olarakSelamlar ben de 17-20 Şubat arası transfer olacağım 13ünde günü net belli olacak hepimiz için inşallah Şubat ayı sevindiğimiz bir ay olsun![]()
Ayy çok tesekkur ederim içim ferahladıZaten transfer sonrası kan akışı olması için hareket edilmesi gerekiyor. Full yatma gibi saçmalığı kim çıkardı bilmiyorum. Sadece ani hareket ağırlık ve eğilip bükülmek sıkıntı canım. Hiç korkma allahın izniyle bir şey olmaz. Sen günlük yaşantna devam et
Çok teşekkür ederim hepimiz insallah güzel haberler veririzhayırlı olsun inşallah güzel haberlerini de alırız![]()
Süper benim ilk transferimde 20 gün yatırmıştı beni doktor çok sıkılmıştım bunalıma girmiştim düşükle sonuçlandı zaten. Şimdi başka bir hekimle görüşüyorum inş o kısa süre dinlendirir.Allah razı olsun hepimizin insallah3 gün dedj
Bunu ilk kez duyuyorum benim doktorum normal devam ettirdi hayatıma. Sadece transfer günü izinliydim. Ondan sonra işe gelip gidiyorum. Evde de her işimi yapıyorum eskiden kadınlar tarlaya gidiyormuş hep o zaman nasıl oluyormuş. İnşallah seninde bu sefer tutar, yavrunu kucağına alırsınSüper benim ilk transferimde 20 gün yatırmıştı beni doktor çok sıkılmıştım bunalıma girmiştim düşükle sonuçlandı zaten. Şimdi başka bir hekimle görüşüyorum inş o kısa süre dinlendirir.
Benim perşembe günü belli olacak ama aynı tarihe denk gelecek beraber gün sayarızsüreçlerimiz aynı sanırım sizinle ben de haftaya çarşamba kontrole gideceğim kan sonucuna göre kesinleşecek ama şuan için 18 şubat dendi transfer tarihi olarak![]()