2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar evde ne yakıyorsunuz soğukya ben ufo kullanıyorumbebeğe zararı olurmuki

Canım bizde merkezi sistemle ısınıyoruz ama akşamları yanıyor kalörifer gündüzleride sadece bezini değiştirirken elektirikli soba yakıyoruz.
Bu tip sobalar havada kurumaya neden oluyormuş,aslında kalöriferde aynı.
O yüzden bebeğe zarar vermezde havaya kuruttuğu için nefes almada güçlük çekebilir
odayı nemlendirmeye çalış başkada bişi yapmana gerek yok bence.

canım bizde merkezi sistemle ısınıyoruz ama akşamları yanıyor kalörifer gündüzleride sadece bezini değiştirirken elektirikli soba yakıyoruz.
O yüzden bebeğe zarar vermezde havaya kuruttuğu için nefes almada güçlük çekebilir
odayı nemlendirmeye çalış başkada bişi yapmana gerek yok bence
evet öyleymiş kombide aynı ben soba kuralım dedim EŞİME YAPAMASSIN zor olur dedi şime istemdi uğra

Son düzenleme:
canım bizde merkezi sistemle ısınıyoruz ama akşamları yanıyor kalörifer gündüzleride sadece bezini değiştirirken elektirikli soba yakıyoruz.
odayı nemlendirmeye çalış başkada bişi yapmana gerek yok bence
evet öyleymiş kombide aynı ben soba kuralım dedim EŞİME YAPAMASSIN zor olur dedi şime istemdi uğra

Bencede canım soba zor olur ama bu senede çok soğuk olacakmış ya belki gerekebilir bilmiyorum.Ama sen ufoyu yada kombiyi yaktığında odayı nnemlendir ayrıca camı açmakta çok iyi olur tabi

Ya herkesin bebisi 2kilo almis ayda bizimki 1kilo bile alamamis ben mi beceremiyorum bakmayi geceleri bide mama veriyorum 60 cc sutumde oluyo gibi ama tasmiyo oyle acaba doymuyo mama da vermek istemiyorumki insallah cogalir canm sikildi yaa

aay delimisin ayda 2 kg alınırmı hiçakannehir dr. lar haftada 200-300 gr alması gerekiyo diyolar 2 kilo çok fazla benim bebişte o kadar almadı merak etme canınıda sıkma normal ilk ay dr bana 600 gr almış olsa bile sana mama başlatmıcaktım dedi....düşün yani ....a.s

hem zeynepcim fazla kilo aldırıp ne yapacaksın sonra da verdirmek için uğraşacaksın..

Canim kizim 33 gunluk cok alsin istemiyorum ama 700 gr felan almis acaba acmi kaliyo diye uzuluyorum saglikli dedi dr gerci ama bide bizimkiler hergun gelip sunun bebegi bu kadar bu zayif zayif deyip moralimi bozuyolar bakmayi. beceremiyorum gibi geliyo iste :sinifsinif:

I

Canim kizim 33 gunluk cok alsin istemiyorum ama 700 gr felan almis acaba acmi kaliyo diye uzuluyorum saglikli dedi dr gerci ama bide bizimkiler hergun gelip sunun bebegi bu kadar bu zayif zayif deyip moralimi bozuyolar bakmayi. beceremiyorum gibi geliyo iste :sinifsinif:

I

ay banada hep öyle dediler her ağlayışında caba sütün mü yetmiyo diyolardı acayip moralim bozuluyodu halbuki gayet normal miş:oklava:

aay delimisin ayda 2 kg alınırmı hiçakannehir dr. lar haftada 200-300 gr alması gerekiyo diyolar 2 kilo çok fazla benim bebişte o kadar almadı merak etme canınıda sıkma normal ilk ay dr bana 600 gr almış olsa bile sana mama başlatmıcaktım dedi....düşün yani ....a.s

Benm drumda 10 gun sonra gel kilo alimina gore mama verelim dedi mama da vermek istemiyorum hic cok zor durumda kalirsam verriyorum anca gerci 2 kilo da zararliymis bebeklere oda fazla gaz yaparmis

tahin helvası bende yiyorum şimdilik sıkıntımız yok.bebeğin kilo alımınıda ben biraz doğum kilosuna bağlıyorum.benim bebeğim 3700 doğdu 15 günlükken 600gr almıştı cuma 1 aylık olcak 1300 gram aldı.doğum kilosu biraz daha düşük bebekler daha az emiyor olabilir, yada ihtiyacı kadar diyelim.panik yapmamak lazım ortalama değerlerdeyseler bence normal

Benim bebeğimde bir ayda 1kilo almış dr çok iyidedi.
Benimde kafam karışık aslında.Önce emziriyorum sonra doymadı diye mama veriyorum.Doyup doymadığını anlayamıyorum ki.
Ağladığı zamanda üzülüyorum acaba açkıltan mı ağlıyor diye çok moralim bozuluyor.
Aslında bu ay mamayı kesip sadece süt vereyim deneyim kilo alımına bakalım dedim ama kıyamıyorum işte bilerek aç bırakamam ki. ooff yaa.

Benim bebeğimde bir ayda 1kilo almış dr çok iyidedi.
Benimde kafam karışık aslında.Önce emziriyorum sonra doymadı diye mama veriyorum.Doyup doymadığını anlayamıyorum ki.
Ağladığı zamanda üzülüyorum acaba açkıltan mı ağlıyor diye çok moralim bozuluyor.
Aslında bu ay mamayı kesip sadece süt vereyim deneyim kilo alımına bakalım dedim ama kıyamıyorum işte bilerek aç bırakamam ki. ooff yaa.

Aynen bende cok tedirgin oluyorum doyuyomu doymuyomu diye agladiginda acaba acliktanmi agliyo diye uzuluyorum geceleri veriyodum ben mama bu aralar vermiyorum ama icim gidiyo acmi birakiyorum cocugumu diye cok kotu bi durum ya :((

Evet akıntı bizdede oldu ama bir iki kez göğüsü şişmedi ama.

Bozo senin bebiş kakasını yaptı mı?? en son cumartesi yaptığını söylemiştin.
Bizimkide pazardan beridir yapmıyor maalesef.

bugün akşam 2 kez yaptı hatta banyo bile yaptırdım 2.si baya yoğundu rahatladı kuzum

kızlarr ben dün elma püresi verdimm
annemm dedi vallaaa nasıl yedi bi görseniz kuzumm :))
15 günlükken verebilirsiniz demiş anneme dr benim bebekliğimde haberiniz olsun
evet bozocum su bile vermeyin diyen var
ama annem bizde özel çok ii bi dr a gidiomuş o günde yarım elma suyu hatta posasıyla bile 15 günlükten sora verebilirsiniz hazmıda kolaylaştırır demiş
dün bende verdim hergün diil belki ama vericem ara ara ben...

bende kabız diye hoşaf suyu içirdim geçende

Son düzenleme:
Back