2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim de bir ay oluyor artık hala geçmeyen bir pişik sorunumuz var, denemediğim ilaç kalmadı, şimdi saf zeytinyağına döndüm, tahin helvasından şüpheleniyorum çünkü. maşallah bi oturunca süt yapsın diye bayaa bir tahin helvası yiyorum.

Bana başka tavsiyesi olan var mı kızlar? Bir aydır nasıl geçmez bi pişik anlamıyorum.
ilk başta popolin kullanıyodum bez de prima kullanıyodum. Doktor bepanten kullan dedi, ne olduysa ondan sonra oldu, bepanteni bıraktım, primayı evy baby ile değiştirdim, zeytinyağı kullandım, travazola geçtik sonrasında, sonra o da fayda etmedi eczaneden yapma krem kullanmaya başladım. O bayaa bi etki etti ama 2 haftayı aşkın bir süredir hala tam olarak düzelmedi, ben de bugün saf zeytinyağına geri döndüm, ilk kullandığım sızma zeytinyağıydı. Ayrıca uzunca bir süredir ne ıslak mendil ne de ıslak pamuk kullanyorum. Doğrudan twmiz bir bezle silip kuruluyorum poposunu ama iki gündür tekrar artmaya başladı pişik. Kafayı yemek üzereyim, huzursuzlanıyo yavrucuğum

merhaba eylül annecikleri,ben de eylül annesiyim.sizi uzun zamandır takip ediyordum yazışmak bugüne nasipmiş..sevgili flam,pişik benim ilk oğlumda da vardı.denemediğim ilaç kalmamıştı.doktorlardan biri allah ondan razı olsun EOZİNE diye bir ilaç yazdı.sıvı kırmızı renkte.bir kerede geçirdi.doktoruna bi danış kullan istersen.inşallah faydasını görürsün

kızlar oğlumun gögüslerinde sertlik var.yeni farkettim.sizinkilerdede varmı normal bişeymi yani..

evet canım bizim oğluşumuzda da vardı.hafif sıkarsan önce katı ardından da sıvı süt şeklinde bişey gelecektir.yavaş yavaş sıkıp bitmesini sağla,sonra da bebe yağı ile sürekli masaj yap,doktor söyledi.o da bebeğe sancı yaparmış.bizimki bir iki günde geçti. geçmiş olsun.

baya tempolu gün geçirmişsin

ya herkesin bebisi 2kilo almis ayda bizimki 1kilo bile alamamis ben mi beceremiyorum bakmayi geceleri bide mama veriyorum 60 cc sutumde oluyo gibi ama tasmiyo oyle acaba doymuyo mama da vermek istemiyorumki insallah cogalir canm sikildi yaa

ne güzel işte kilolu bebeği neyapacan benim kızımda ayda 1 kg almıtı şimdi hala aldı bende üzülüyorum fazla kg olmasın bende mama veriyorum sütüm yetmiyor diye ama her zaman değil arada sütümün yetmediğini anladığım zaman
üzülme bence öylesi daha sağlıklı

kalofer yanıyor başka bişey yakmıyor merkezi sitem çok sıcak oluyor

ohhhhhh merkezi sistem aman aman ne güzel bizimde kombi var ama daha okadar soğuk değil diye ufo yakıyorum oda yatak odasında sürekli bebeğim orda duruyor küçük odamızdaydık orda bebek rahat edemdi diye düşündük tekrar beşiğini taşıdık buayda ufoyla geçiririz sonra kombi zaten oda fazla ısıtmıyor ama artık başka çare yok evin dış cephesinde ısıyalıtımı yok bide üst kattayım zor ısınıyor çatı var üstümde

kızlar oğlumun gögüslerinde sertlik var.yeni farkettim.sizinkilerdede varmı normal bişeymi yani..

Evet canım normal,anneden geçen hormonlar yüzünden kız ve erkek bebeklerin göüğüslerinde şişlik ve süt gelmesi normalmiş.
Sakın sıkma çünkü iltihaplanabilir
Merak etme kendiliğinden geçecektir.
Ama için rahat etsin istiyorsan dr bi sor istersen.

evet anneden geçen hormonlar ilk gün bizde altını değiştirirken akıntı gördük dr hormonlardan dedi süt gelir hormonlardan oluyormuş

evet anneden geçen hormonlar ilk gün bizde altını değiştirirken akıntı gördük dr hormonlardan dedi süt gelir hormonlardan oluyormuş

Evet akıntı bizdede oldu ama bir iki kez göğüsü şişmedi ama.

Bozo senin bebiş kakasını yaptı mı?? en son cumartesi yaptığını söylemiştin.
Bizimkide pazardan beridir yapmıyor maalesef.

Ya herkesin bebisi 2kilo almis ayda bizimki 1kilo bile alamamis ben mi beceremiyorum bakmayi geceleri bide mama veriyorum 60 cc sutumde oluyo gibi ama tasmiyo oyle acaba doymuyo mama da vermek istemiyorumki insallah cogalir canm sikildi yaa

canım kaç günlük benim oğlum yaklaşık 1 aya kadar pek kilo almadı 25 günlük gittiğimizde dr.yenidoğan bebek gibi dedi hiç kilo almamıştı sonra kilo almaya başladı benimki de hiç 2 kg birden almadı erken doğdu belkide küçük olduğu içindir ama her çocuk bir olamaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…