- 15 Temmuz 2010
- 331
- 1
- 116
- 44
kızlar oğlumun gögüslerinde sertlik var.yeni farkettim.sizinkilerdede varmı normal bişeymi yani..
bugün baya yoğun bir gün geçirdim, sabah kalkar kalkmaz kuzuları hazırladım kayınpederimle sağlık ocağına gittik paşa aşı oldu, benim aşıyı yapamadılar kartımı bulamadığım için yanıma almamıştım orasıda taşınıyomuş dosyammı bulamadılar metehanın bi dahaki aşısında yapılacak bakalım.
ordan doktorumuza geçtik kontrolümüzü yaptı herşey yolunda burun tıkanıklığı geçmiş, kilosuda 5100 gr olmuş maşalllah 1 ayda 2 kg aldı paşacım, ordan çıktık diş doktoruna gittik 2 dolgu gerekliymiş misafirim geleceği için bugün yaptırmadım ahmetle gider yaptırırım,
sonra eve geldik evi sil süpür mamaları hazırla derken misafirim geldi ucu ucuna yetiştirdim. az öncede uğurladım şimdi biraz dinlenip mutfağı toplamam lazım. iloş çok yoruldu biraz daha oyalayım uyuyacak
Arkadaşlar evde ne yakıyorsunuz soğukya ben ufo kullanıyorumbebeğe zararı olurmuki
ya herkesin bebisi 2kilo almis ayda bizimki 1kilo bile alamamis ben mi beceremiyorum bakmayi geceleri bide mama veriyorum 60 cc sutumde oluyo gibi ama tasmiyo oyle acaba doymuyo mama da vermek istemiyorumki insallah cogalir canm sikildi yaa
Tahin helvası gaz yapıyor demişlerdi bende yiyemiyorum dolapta duruyor
kalofer yanıyor başka bişey yakmıyor merkezi sitem çok sıcak oluyor
kızlar oğlumun gögüslerinde sertlik var.yeni farkettim.sizinkilerdede varmı normal bişeymi yani..
Evet canım normal,anneden geçen hormonlar yüzünden kız ve erkek bebeklerin göüğüslerinde şişlik ve süt gelmesi normalmiş.
Sakın sıkma çünkü iltihaplanabilir
Merak etme kendiliğinden geçecektir.
Ama için rahat etsin istiyorsan dr bi sor istersen.
evet anneden geçen hormonlar ilk gün bizde altını değiştirirken akıntı gördük dr hormonlardan dedi süt gelir hormonlardan oluyormuş
Ya herkesin bebisi 2kilo almis ayda bizimki 1kilo bile alamamis ben mi beceremiyorum bakmayi geceleri bide mama veriyorum 60 cc sutumde oluyo gibi ama tasmiyo oyle acaba doymuyo mama da vermek istemiyorumki insallah cogalir canm sikildi yaa
Arkadaşlar evde ne yakıyorsunuz soğukya ben ufo kullanıyorumbebeğe zararı olurmuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?