temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Merhaba benim de ikinci olacak inş. ama ben daha göremedim haftaya cuma randevum kalp atışını duymadan inanmıyorum, bi de ilk hamilelğimde bulantım çok olmuştu şimdi daha daha öle pek bişe yok belim ağrıyodu geçen hafta o da kalmadı, ayağa kalkarken kasık ağrısı olurdu o da yok, korkuyorum kalp atışı olmıycak olsa da düşücek gibi gelio hep

Benim onceki hamileligimde vardi canim ama hamile kalmadan once biraz yuksekti onlem olsun diye doktorum ilac baslamisti simdi gittigim doktor kullanmicaksin hamilelikte diyor kafam karisik benimde sen kullaniyormisun
Yok ilaç kullanmıyorum hamile olmadan önce gittim yine çıkar mı diye çıkar genetik dedi dikkat etmeye başladım hiç tatlı yemiyor um

Kizlar anti rubella ve cmv tahlillerim pozitif cikmis bu ne demek oluyor anlamiyorm da elmol elmol seninde mi boyleydi sanki okumustum
Igg ler pozitif igm ler negatif olduğunda bağışıklık kazanılmış oluyo rubella cmv kizamikcik oluyo toxoplazma başka bişey ama hangileri pozitif igm ler şuanda var olan enfeksiyon demek oluyo

Kızlar suan kullandığınız hap vs neler acaba? Ben dün öğendim henüz folik asit vb hiçbir şey kullanmıyorum . Decavit var elimde sadece Tr den almıştım , yurtdisindayim cok uzak kaldim bilgilere.Mesela kan ilaci ne zaman kullanılıyordu ve şart mi? Kızım 3 yaşını geçti unutmuşum her seyi

Kizlar birazdan konturele gitcem bklm kalp atisi duyulcakmi merak icindeyim.
ay çok heyecanlı bizede aktar muayne sonrası lütfennn

Merhaba benim de ikinci olacak inş. ama ben daha göremedim haftaya cuma randevum kalp atışını duymadan inanmıyorum, bi de ilk hamilelğimde bulantım çok olmuştu şimdi daha daha öle pek bişe yok belim ağrıyodu geçen hafta o da kalmadı, ayağa kalkarken kasık ağrısı olurdu o da yok, korkuyorum kalp atışı olmıycak olsa da düşücek gibi gelio hep
ilk çocuğun kaç yaşında bende aynı şeyleri yaşıyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bende gidecem saat 2 de bende kalp atışı icin gidecem heyecanliyim
ayyy:KK200: umarım sağlıkla duyarsınız haberdar edin

Kızlar suan kullandığınız hap vs neler acaba? Ben dün öğendim henüz folik asit vb hiçbir şey kullanmıyorum . Decavit var elimde sadece Tr den almıştım , yurtdisindayim cok uzak kaldim bilgilere.Mesela kan ilaci ne zaman kullanılıyordu ve şart mi? Kızım 3 yaşını geçti unutmuşum her seyi
folik asit hamile kalmadan önce kullandım kan ilacı sanırum 4. aydan sonra veriliyordu vitaminlerde ilk 3 ay önerilmiyordu

Canım allah korusun tabiki ama bi terslik olduğunda keşke kullansaydım demiyceğine eminsen kullanma madem. Ama keşke demiycek tek bi kadın yoktur sanırım :KK66: fitil olarak kullan hiçbi sorun olmaz. Dr a sormana bile gerek yok. Fitil en garantisi.

KIZLAR COK ZOR DURUMDAYIM.1 KASIMDA HAMILE OLDUGUMU OGRENDIM 18 INDE GITTIM 5 HAFTA 5 GUNLUK DEMISTI KI ON GUN SONRA DA 5 HAFTA 5 GUNLUK DEDI YANI PAZARTESI. YOLK SAC VAR EMBRIYO IZLENMEDI DEDI DAYANAMADIM BUGUN BASKA DOKTORA GITTIM 5 HAFTA 6 GUNLUK DEDI YOLK SAC I VE BITISIGINDE KUCUCUK BIRSEY GOSTERDI EMBRIYO OLDUGUNU SOYLEDI. 10 GUN SONRA KALP ATISI ICIN GEL DEDI AMA BENIM UMUDUM YOK.HIC DUYDUNUZ MU ACABA BOYLE YAVAS GELISEN BIRINI. YA DA HAMILELIGIMDE BI SIKINTI MI VAR SIZCE. BOYLE HAYKIRARAK AGLAMAK ISTIYORUM KENDIMI TUTUYORUM.BEKLIYORUM BU SEFER BASKA BISEY DUYACAM BUYUMUSTUR INSALLAH DIYE AMA MALESEF OLMUYO .TECRUBESI OLAN VARSA LUTFEN YAZIN:KK43:

ay çok heyecanlı bizede aktar muayne sonrası lütfennn

ilk çocuğun kaç yaşında bende aynı şeyleri yaşıyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

ayyy:KK200: umarım sağlıkla duyarsınız haberdar edin

folik asit hamile kalmadan önce kullandım kan ilacı sanırum 4. aydan sonra veriliyordu vitaminlerde ilk 3 ay önerilmiyordu

canım kızım nisan 2013 doğumlu 3.5 yaş sayılır, senin ilk gebeliğe göre nasıl bi tek göğüslerim şiş, kasığında batma sancı oluyomu

Merhabalar bende 1,5 yıl sonunda yenıden hmıle kalabıldım her ay husran oldu gecen yıl olu dogum yaptım sonrasında 5 kımyasal gebelık ve artıkbu ay hatta dun hamıle oldugumu ıgrendım henuz 3 haftalık tetzelerı sonunda melegım geldı ınsallah bu kez sıkıca turunucak ve gıtmıcek benden bende arınıza katılıp sızlerle bu zorlu surecte destek verıp destwk bulmak ısterım hepımızın bebişini rabbım nazardan korusun

müdürüme söyledim canım. bu arada kızlar hamileler günde 7.5 saatten fazla çalıştırılamaz diye birşey varmış yasada özelde bir arkadaşım bile erken çıkıyordu o yüzden. bilginiz olsun araştırın kullanın hakkınızı :KK66:
canım 7.5 ile 8 arasında çok fark yok bir de hamileyim diye çıkarsam daha çok üstüme gelebilirler bazen kurumlar böyle oluyor maalesef

X