2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
kızlar kalça ultrasonu sonucu hemen çıkıyor mu
Doktorun sistemine düşüyor hemen canım ama bi olumsuzluk olursa arıyorlar korkma aranmadıysan hersey yolundadır .
Kızlar 2ay aşılarını oldunuz mu baya korkuyorum ateş falan yaptı mı
Biz bugün verem olduk diğerlerini bi hafta önce yaptırmıştım . Huysuzluk çok oldu bizde uyku da yaptı çok şükür ateşi çıkmadı sadece akşam üzeri huysuzluk olduğu için carpol verdim bi çay kaşığı
Memnun kaldigin oda nemlendiricisj var mı peki canım
kanz canim bende

Ben yatırarak yapıyorum ağzının da açık olduğundan emin oluyorum öyle içim rahat ediyor . 2.5 ml kullanıyorum 2 kere bir burna 1.2 diğerine 1.2 sikip sırtına vuruyorum bu şekilde açılıyor rahatlıkla sonra da kalanları burun pamuğuyla alıyorum gün içinde de görürsem eğer sumuk otriyle alıyorum yüzeysel olanları
Ben yaptım birkaç kere hep yuttu sanırım ters çevirip sırtına vurunca çok az geldi o kadar su nere gitti anlamadım

Benim doktorum da 3 senede 1 öneriliyor yaptırmalısın dedi ben zaten hemen kabul edip yaptırdım önemli bir test ama ben şikayetle gittim perine bölgesinde siyah sivilce benzeri bişeyler çıktı internetten baktığımda anjikeratom diye bişey çıktı aynısı bendeki de iyi huylu tümör yazıyordu muayenede onu gösterdim acaba ondan dolayı mı testi istedi diye korktum hayırlısı bakalım haftaya bakacak tekrardan ne diyecek göreceğiz
Ya o bende de var. Affedersin kıl dönmesi mi dedim değil tüyün olmadığı iç dudak kısmında. Kan toplamış gibi bir şeyler. Senin de mi öyle? Doktorun ne dedi o konuda

Düşmüştür inşallah doktorlar bizden rahat ben korkuyorum her doğumdan sonra ilişkiden doktorlara göre hemen yapabilirsin bişey yok kafasındalar ben kırkım çıksada dikişler beni korkutur hep normal doğumun zor kısmı bu bence acaba acır mı dikişler diye geriliyorsun. Spiral taktırmak istedim gebelik testi istedi daha 40ı çıkmadan ilişkiye giren oluyor demek ki ama rahim içi yara daha ne kadar vajina da bişey olmasa da rahimin toparlanması lazım kafamda deli sorular. :))
Tüm riskleri sıfıra indirmek istemiştir :)
Bizde bu zamana kadar dikkat ettik korunduk ama şimdi 2 çoçuk artık korkuyorum bende spiral taktırmayı düşünüyorum ama korkuyorum doğum anlık bir şey oluyor bitiyor dikişler de bile çok kötü oldum beni bir şeyler görmek korkutuyor galiba
nasıl takacağım bilmiyorum spiral 40ım çıkınca gideceğim bende

X