- 21 Mart 2012
- 82
- 31
-
- Konu Sahibi baldan_madam
- #1.941
Facebook ta ssvd diye bir grup var takip etmiyorsanız tavsiye ederimMAşallah canım benimki 5 e girdi bizimde 5 yaş olacak aralarında nasipse ama bennormalden çok korkuyorum dikişlere bişey olursa ditye
Yok ilaç kullanmıyorum hamile olmadan önce gittim yine çıkar mı diye çıkar genetik dedi dikkat etmeye başladım hiç tatlı yemiyor umBenim onceki hamileligimde vardi canim ama hamile kalmadan once biraz yuksekti onlem olsun diye doktorum ilac baslamisti simdi gittigim doktor kullanmicaksin hamilelikte diyor kafam karisik benimde sen kullaniyormisun
Bende gidecem saat 2 de bende kalp atışı icin gidecem heyecanliyimKizlar birazdan konturele gitcem bklm kalp atisi duyulcakmi merak icindeyim.
Ayy benimde ayni 1 haftadir hic bise yiyemiyorum midem almiyo,bnde istifra etmiyorum ama butun gun bulantim var,insallah en kisa zamanda atlatiriz hic halim olmuyo cunku benimValla benim bugün tam anlamıyla başladı sanırım. Istifra etmedim acayip öğürüyorum
Banada doktor yediklerine dikkat et dedi hamilelikte nekadar edebilceksek bakalim dikkat etmeye çalışıyorumYok ilaç kullanmıyorum hamile olmadan önce gittim yine çıkar mı diye çıkar genetik dedi dikkat etmeye başladım hiç tatlı yemiyor um
Igg ler pozitif igm ler negatif olduğunda bağışıklık kazanılmış oluyo rubella cmv kizamikcik oluyo toxoplazma başka bişey ama hangileri pozitif igm ler şuanda var olan enfeksiyon demek oluyoKizlar anti rubella ve cmv tahlillerim pozitif cikmis bu ne demek oluyor anlamiyorm daelmol seninde mi boyleydi sanki okumustum
Igg ler pozitif igmler negatif canim yani sorun yok demek oluyo sanirim buIgg ler pozitif igm ler negatif olduğunda bağışıklık kazanılmış oluyo rubella cmv kizamikcik oluyo toxoplazma başka bişey ama hangileri pozitif igm ler şuanda var olan enfeksiyon demek oluyo
iyi bişey oluyo canım benim doktorum öyle demişti kızamıkçık bağışıklığın var bu çok iyi dediIgg ler pozitif igmler negatif canim yani sorun yok demek oluyo sanirim bu
ay çok heyecanlı bizede aktar muayne sonrası lütfennnKizlar birazdan konturele gitcem bklm kalp atisi duyulcakmi merak icindeyim.
ilk çocuğun kaç yaşında bende aynı şeyleri yaşıyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba benim de ikinci olacak inş. ama ben daha göremedim haftaya cuma randevum kalp atışını duymadan inanmıyorum, bi de ilk hamilelğimde bulantım çok olmuştu şimdi daha daha öle pek bişe yok belim ağrıyodu geçen hafta o da kalmadı, ayağa kalkarken kasık ağrısı olurdu o da yok, korkuyorum kalp atışı olmıycak olsa da düşücek gibi gelio hep
ayyyBende gidecem saat 2 de bende kalp atışı icin gidecem heyecanliyim
folik asit hamile kalmadan önce kullandım kan ilacı sanırum 4. aydan sonra veriliyordu vitaminlerde ilk 3 ay önerilmiyorduKızlar suan kullandığınız hap vs neler acaba? Ben dün öğendim henüz folik asit vb hiçbir şey kullanmıyorum . Decavit var elimde sadece Tr den almıştım , yurtdisindayim cok uzak kaldim bilgilere.Mesela kan ilaci ne zaman kullanılıyordu ve şart mi? Kızım 3 yaşını geçti unutmuşum her seyi
Canım allah korusun tabiki ama bi terslik olduğunda keşke kullansaydım demiyceğine eminsen kullanma madem. Ama keşke demiycek tek bi kadın yoktur sanırımfitil olarak kullan hiçbi sorun olmaz. Dr a sormana bile gerek yok. Fitil en garantisi.
ay çok heyecanlı bizede aktar muayne sonrası lütfennn
ilk çocuğun kaç yaşında bende aynı şeyleri yaşıyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
ayyyumarım sağlıkla duyarsınız haberdar edin
folik asit hamile kalmadan önce kullandım kan ilacı sanırum 4. aydan sonra veriliyordu vitaminlerde ilk 3 ay önerilmiyordu
canım 7.5 ile 8 arasında çok fark yok bir de hamileyim diye çıkarsam daha çok üstüme gelebilirler bazen kurumlar böyle oluyor maalesefmüdürüme söyledim canım. bu arada kızlar hamileler günde 7.5 saatten fazla çalıştırılamaz diye birşey varmış yasada özelde bir arkadaşım bile erken çıkıyordu o yüzden. bilginiz olsun araştırın kullanın hakkınızı
ikonu beyaz yapraklı bir çeiçek var o muFacebook ta ssvd diye bir grup var takip etmiyorsanız tavsiye ederim