- 21 Haziran 2012
- 447
- 395
- 33
-
- Konu Sahibi baldan_madam
Dışardan alınan gıdalardan uzak dur bence toksoplazma riski çok yüksek en azından ilk üç ay
Çalıştığım hastanedeki doktor hastalara gaviskon yazıyo doktora şilayetini söyle illaki yardımcı olur toksoplazma olayını çiğköfteci arkadaş a yazacaktım yanlışlık olduTestlerim daha yeni yapildi toksoplazma rubella ve digerleri herseyim temiz.. dişardan da bisi yemiyorum.. yedigim hep ev yemekleri juru fasulyesinden tut diger cesitlere kadar.. migdem yaniyo o yandikca su içiyorum ama galiba o daha kotu yapti beni.. napcam napim bilemedimmm...
etsiz çiğ köfte mi olur ya komagene cif köfteyi sevmem yiyeceksen bol acılı kıymalı yiyeceksin iyicene yogurulacak kiyma ölecek içinde.sonra bol bol sporBişey olmaz sakinan göze çöp batar o kadar kasma kendini
Aaa gerçekten miNar ekşisi düşüp yaptırıyor bilgin olsun canım
Netten de arastirabilirsinAaa gerçekten miyemiyorum artık korktum şimdi
Benim geç döllenme olduğunu sanmıyorum canım bata 5 gün kala idrar testinde çıktı :) hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler de gerisi hiç önemli değilBen son adete göre 12 13 haftalik olmam lazım ama suan 9+3 olduk daha geç döllenme olmuş bizim bebis ultrason haftasına göre devam ediyosun ama tabi herkes için geçerli değil haftalari bebiş uyumluda olabilir
Evin günlük "doğal"gaz ihtiyacının yarısını karşılayabilirimŞey bide aşırı gaz oluyo mu normalim dimi
Canım ben kaçırmışım neyi yemiyoruz? :)Netten de arastirabilirsin
bak sende de yazıyor mesajlarının altına bak 5. Haftası içindesin. Pzt günü 5 oldu benimki de bugün 5+2 :)Canim senle bizim tarihler aybi sen bi hata yapiyosun 4+2daha yeni adet tarihin gecmedimi
Kızlaar ben de bursadayım kime gidiyorsunuz? :) araştırdınız mı? Hangi hastanede doğum yapacaksınız? Ben jimere gidicem gibi ama kararsızım
bende jımer ozluceye başladım ama dogum carrefour arkasında kı jımerde oluyormuş.. Deniz hanıma gidiyorum 3 4 seferdir :) ama ziya cetıne baslıcam galıba cok kararsızım bendeKızlaar ben de bursadayım kime gidiyorsunuz? :) araştırdınız mı? Hangi hastanede doğum yapacaksınız? Ben jimere gidicem gibi ama kararsızım
Ben de cenk beye gidicem gibi en çok onun adını duyuyorum. Ama sgk anlaşması yokmuş. Daha pahalı randevularıbende jımer ozluceye başladım ama dogum carrefour arkasında kı jımerde oluyormuş.. Deniz hanıma gidiyorum 3 4 seferdir :) ama ziya cetıne baslıcam galıba cok kararsızım bende
İnşallah canım benim :) dualarımız seninle. Duyarsan kesinlikle kaydet bence sesini :)Günaydın kizlar dr a gidiyorum kontrole dua edin kalp atışını duyalım ...
evet sanırım 150 tl cıvarı, hangı doktora gıttıgını hatırlamadığım bır arkadaşım 3 ay once jımerde sgk sız 7 bın tl ye normal dogum yapmıştı , sgk lı 3500 tabı yenı fıyatları öğrenmek lazım :))Ben de cenk beye gidicem gibi en çok onun adını duyuyorum. Ama sgk anlaşması yokmuş. Daha pahalı randevuları
aa bende bursadanKızlaar ben de bursadayım kime gidiyorsunuz? :) araştırdınız mı? Hangi hastanede doğum yapacaksınız? Ben jimere gidicem gibi ama kararsızım
merhabaaa bende bursadan
bana ıkı doktor soyledıler bır sena kutucu ck eskı doktor hatta 70 yasında falan sanırım bırde medıcabıl zuhal hanım.durumum bı netlessın gıdıcem bırıne.jımerde bı tanıdık ebelık yapıyo önermedı bana. bende hıc dusunmedm orayı.ama tabı sans bırazda
GERCEKTEN OYLE HEP KARAR VERMEK ZORmerhabazuhal hanıma ıs arkadaşım gıttı , cok yoğun olduğundan sıkayetcıydı bırde orada oktay bey varmış onu da baya anlatmıştı , doktor hastane seçmek bıle ayrı bır olay