- 13 Temmuz 2016
- 1.186
- 768
-
- Konu Sahibi baldan_madam
Bana bugün ablam söyledi ooh karnın da büyümüş fln diye kafamı aşağı eydigimde farkettim şokkkkk. gazdandir dimi yangöbeğim n böyle olursa 9. Ay naparim ne hale gelirim bilemedim
Ayy canim benim insallah. Ilk hamileligim kürtajla sonuçlanınca bunda hep bu tedirginim. Ama bu sefer inanıyorum Allah in izniyle duyucam kalp atışlarını. Sağ salim de alicam kucağına insallah
Kizlar ben hamile kalana kadar cok taktim efam yaptim tutmuycak diye inan şuan oyle rahatimki oyle rahatimki öyleki bir kere kan verdim saldim o derece yani
Geçen hamileligimde kafamı kalp atisina takmistim. Kalp atışını duyayım şunu yapcam bunu yapcam, bi duyayim herkese soylicem falan. Sonuç duyamadim. Şimdi takilmiyorum kalp atisina duyucam Allah in izniyle yürekten inanıyorum buna. Senin duygusallık ne zaman başladı? Bende çok uyku hali var. 1 haftadır yataktan kalkamiyorum resmenInşaAllah pozitif düşün bebeğin de mutlu olsun sonuçta his ediyor içimizde onu tedirgin etme daha minicik benim ilk bebeğim hiç hamile kalmadım daha önce inşaallah Rabbim kimseyi korktuğunu uğratmasin şimdiden içimde öyle büyük bi sevgisi var ki Ayy hormonlarherseye agliyorum simdi jiye aglayasim tuttuysa
Geçen hamileligimde kafamı kalp atisina takmistim. Kalp atışını duyayım şunu yapcam bunu yapcam, bi duyayim herkese soylicem falan. Sonuç duyamadim. Şimdi takilmiyorum kalp atisina duyucam Allah in izniyle yürekten inanıyorum buna. Senin duygusallık ne zaman başladı? Bende çok uyku hali var. 1 haftadır yataktan kalkamiyorum resmen
Ayyy canim benim yaaaBende halsizlik var ama uyku çok değil ama 7. Haftadan beri reklamlara bile agliyorum eşimin yüzüne baktıkça hele bağıra bağıra aglayasim geliyo çok çok duygusal geçiyo normalde ağlamazdim bu kadar kalbini duydum zaten bende film koptu
Ayyy canim benim yaaa
Hayırlısıyla görseydik bebeklerimizi biran önce :)Benimde sat senle aynı bende dün baktırdım öğlen 461 çıktı aynı değerler hemen hemen
Evet ya kabızlık duydum da bunu duymamıştım :))ahaha ayy olabiliyo bende ishal olmustum herkes kabiz oluyo genelde
Evet ya kabızlık duydum da bunu duymamıştım :))
Bakalım.bizde neler olcak canımGerçekten çok farklı bişey eşim her ise giderken bi cocuk gibi arkasından agliyorum sanki geri gelmicek gibi geliyo yüzüne bakınca tuhaf oluyorum çok seviyorum belkide ondan ama en hassas noktam eşim oldu tuhaf ama böyle Bizde de
Bende normalde yasamazdım ama önceki hamileligimde nabız oldum ama oyle böyle değilHiç kabizlik yaşamadım normaldede pek kabizlik olmam
Bakalım.bizde neler olcak canım
Kizlar cigkofte yesek bisey olur mu ya
Insallah canim sag salim kucagimiza alicaz insallah. Cinsiyetlerini ogrenicez daha ayy cook heyecanlibilmeeem bekleyip gorucez artik ama dunyanin en guzel seyi bu icinde bi insan buyutmek rabbim ne kadar buyuk kimin gucu yeter boyle biseye sonsuz sukurler olsun bol dua sabir hersey cok guzel olucak insaallah
Etli degil ya etsiz yiyorum da hep içime bu şüphe olarak yiyorum.Etli yemedi ğin sürece bişey olmaz ama etli çiğ köfte yeme
Hayırlısıyla görseydik bebeklerimizi biran önce :)