2023 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Papatya0593 Papatya0593 Rprnn Rprnn kendi ile anneyi bütün olarak görürmüş ya çocuk, öğrenmeye gerek duymuyor olabilir mi
Akıllarından ne geçiyor bilmek mümkün değil ki. Gökçe ayna karşısına geçiyor abba diyor kendine, o abba değil sensin Gökçe diyorum öpüyor möpüyor gidiyor. Sonra yine geliyor yine abba. Aylar oldu kendine abba diyor 😃 Telefonumda fotoğrafını görüyor abba abba diye öpüyor 😄 her şeyi hemen anlayan kıza kendisini anlatmakta zorlanıyorum

Papatya0593 Papatya0593 Rprnn Rprnn kendi ile anneyi bütün olarak görürmüş ya çocuk, öğrenmeye gerek duymuyor olabilir mi
Akıllarından ne geçiyor bilmek mümkün değil ki. Gökçe ayna karşısına geçiyor abba diyor kendine, o abba değil sensin Gökçe diyorum öpüyor möpüyor gidiyor. Sonra yine geliyor yine abba. Aylar oldu kendine abba diyor 😃 Telefonumda fotoğrafını görüyor abba abba diye öpüyor 😄 her şeyi hemen anlayan kıza kendisini anlatmakta zorlanıyorum
Bizimkiler bize senin kız da kendine yabancı kalmış desene🤣🤣🤣 gerçekten akıllarında ne geçiyor bilmek zor jjj

Kv oğluma sürekli annem diye hitap ediyor çaaat diye en sonunda kendimi sıkmaktan çatlayacam , kötü niyetli değil biliyorum ama gıcık oluyorum ooof
Canim o kadar iyi anlıyorum ki seni benimkide oglum oglummm diye seviyor anne olmadan once arkadaşımın bebegini annem diye sevmistim kiz cok garip bakmisti:)) ben geyigine ole soyluyordum hallbuki anne olduktan sonra hormonlardanmidir tahammulsuzlukmu uykusuzluk mu nedir bilmiyorum ama herkese karsi ofke doluyum bebegime asiri korumaciyim kimse sevsin istemiyorum senin bide 2 cocuk var. Ama oglunun bi tane annesi var oda sensin buyuyunce daha iyi anlicak. Eger baska kotu bi niyet seziyorsan tavrini tabiki koy ama sadecee sevdigi icinse bosver kendini gaza getirme bos yere. Ben dişlerimi sikmaktan botoks yaptirmak zorunda kaldim:))

X