- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
-
- Konu Sahibi baldan_madam
Bilemedim ki canım cts ilk kez gidicem bakalım içimize sinerse devam ederim yoksa başka doktor arıycam yine. Zor bir karar doktor da önemli zaten korkuyorum doğumdanYANI BANA ÖZEL OLDUGU ICIN COK BEKLEMEYIP HEMEN NORMALDEN SEZERYANA CEVIRDIKLERINI SOLEDILER. AMA CENK BEY EN IYISI ONU DUYMUSTUM. BEN ERKEK DOKTORDAN CEKINIRIM DIYE ISTEMIYORUM O YUZDEN ONA GIDEMICEM.
Canım allahım hakkında en hayırlısını nasip etsin. Dualarımız seninle. Allah yardımcın olsunSelam kızlar benim gebelik dış gebelik çıktı 4:30'da kesinleşecek ameliyat olmadan iğneyle halledelim dedi doktor hamileliği devam eden arkadaşlar Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı Mutlu huzurlu bi hamilelik geçirin inşallah benim ve benim gibi olanlar içinde bol bol dua edin eksik etmeyin olurmu yer gök duayla Allah'a emanet olun...!!!
bende senden duyup baktım hemen erkek cıktıKizlar ya cin takvimine göre bebeğimin cinsiyeti kız heyecanlandim valla sizce bu takvim dogrumudur bilginiz var mı
bende senden duyup baktım hemen erkek cıktıhadı ınsallah
Canım allah gönlüne göre versin ama inşallah her zaman doğru değildir :) bana da erkek çıktı ilk çocuğum kız olsun çok istiyorum. Hakkımızda hayırlısı sağlıkla gelsinler inşallah :)Kizlar ya cin takvimine göre bebeğimin cinsiyeti kız heyecanlandim valla sizce bu takvim dogrumudur bilginiz var mı
Kaçıncı haftadasın canım? Doğru gibi hesaba göre ama? Benim de 30.07 5. Hafta yazıyorHafta yanlış yazıyor altta nasıl duzeltebilirim muhtemel doğum tarihini doğru girdiğim halde
Canım allah gönlüne göre versin ama inşallah her zaman doğru değildir :) bana da erkek çıktı ilk çocuğum kız olsun çok istiyorum. Hakkımızda hayırlısı sağlıkla gelsinler inşallah :)
16 da falan görünebiliyormuş heralde ama tam da bilmiyorum tatlım :) çoookk var :) daha ben ne kese gördüm ne kalp atışı daha çok çalışmam lazım cinsiyet içinInşaAllah ne zaman öğrencez acaba cinsiyetini
16 da falan görünebiliyormuş heralde ama tam da bilmiyorum tatlım :) çoookk var :) daha ben ne kese gördüm ne kalp atışı daha çok çalışmam lazım cinsiyet için
Teşekkür ederim düzeltimKaçıncı haftadasın canım? Doğru gibi hesaba göre ama? Benim de 30.07 5. Hafta yazıyor
Kizlar folikasit ve coraspirini doktor tok karnina iç demişti. Sabah kahvaltıdan sonra içiyorum normalde ama su an disardayim ve yanıma almayı unutmuşum eve de gece gidicem. Siz hep aynı saatte mi içiyorsunuz bu sefer gece icsem sorun olur mu acaba ya? Folikasit değil de coraspirin için dusunceliyim
Tamam canım çıkıp alicam yada eczanedenBilmiyorum ki hiç bi bilgim yok kuzum
Tamam canım çıkıp alicam yada eczaneden
Maşallah canım 6. hafta olduğu için tam olusmamistir bence haftaya daha net duyulur zaten genelde ultrasona göre hesaplanip öyle devam ediliyorBen geldim kizlar Çok sukur bebisim oluşmuş kalp atışı da var .adete göre 8+2 yim geç dollenmeden 6+1 im ultrasonda ...bebisin kalp atışı 100un üstünde olması gerekirken 96 ...yeni okustu gu için olabilir dedi.10gun sonra kontrole gitcem dua edin olurmu