temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Oyle mi hissediyorlar yoksa yiyip içtikleri göre mi öyle diyorlar

Çok cirkinlestim :KK70: öyle böyle değil sivilce ve yüzümde lekeler cikti kırmızı nokta nokta erkek bebek güzellik verirmis anneye ben bildiğin cirkinim suan . Bide eşim falan kız çocuk hastası resmen o yüzden hep kız diye odaklandı herkes hayırlısı tabiki :)

Çok cirkinlestim :KK70: öyle böyle değil sivilce ve yüzümde lekeler cikti kırmızı nokta nokta erkek bebek güzellik verirmis anneye ben bildiğin cirkinim suan . Bide eşim falan kız çocuk hastası resmen o yüzden hep kız diye odaklandı herkes hayırlısı tabiki :)
Dogru oyle derler hep. Ayy çabucak gecsin zaman yaa bir an once ogrenelim. Kiz erkek farketmez gerci ama insan merk ediyr iste. Ama benim çocukluğumdan beri hep ilk cocugum kız olacak hissi var içimde. Hatta kaybettigim cocugumunda erkek oldugunu dusunurdum ben ve etrafimdakiler

Dogru oyle derler hep. Ayy çabucak gecsin zaman yaa bir an once ogrenelim. Kiz erkek farketmez gerci ama insan merk ediyr iste. Ama benim çocukluğumdan beri hep ilk cocugum kız olacak hissi var içimde. Hatta kaybettigim cocugumunda erkek oldugunu dusunurdum ben ve etrafimdakiler

Hayırlısı dediğin gibi sağlıklı olsunda :) neyse canım ben yatıyorum hayırlı geceler sende uyu bebiş uykusuz kalmasın hadi hayirli geceler görüşürüz

Bende çok seviyorum dayanamiorum bu parça yiyim sonra yemiyim diyorum ama aklım otekilerde kalıyor :KK70: :KK70:
Ay hiç öyle diyemiyorum bayağı normalde yediğimden daha fazla abarttım bol nar ekşili :KK70: eşim de takılıyor Ayşe mi geliyor yoksa diye halbuki aserme değil normalde de arada tutar krizim

X