temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

aa bende bursadan :halay:
bana ıkı doktor soyledıler bır sena kutucu ck eskı doktor hatta 70 yasında falan sanırım bırde medıcabıl zuhal hanım.durumum bı netlessın gıdıcem bırıne.jımerde bı tanıdık ebelık yapıyo önermedı bana. bende hıc dusunmedm orayı.ama tabı sans bırazda :KK76:
Neden önermedi canım? Biz jimer düşünüyoruz sıkıntılı bir durum varsa biz de gitmeyelim

Çalıştığım hastanedeki doktor hastalara gaviskon yazıyo doktora şilayetini söyle illaki yardımcı olur toksoplazma olayını çiğköfteci arkadaş a yazacaktım yanlışlık oldu :KK45:
Bende bugün test sonuclarimi gösterdim doktora hersey temiz bu sorun yok dedi. Toksoplazma için de kedi ve çığ de ten uzak dur dedi. Cigkofte arada bir yiyorum herzaman değil ama hiç mi etmemeliyiz ki

Selam kızlar benim gebelik dış gebelik çıktı 4:30'da kesinleşecek ameliyat olmadan iğneyle halledelim dedi doktor hamileliği devam eden arkadaşlar Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı Mutlu huzurlu bi hamilelik geçirin inşallah benim ve benim gibi olanlar içinde bol bol dua edin eksik etmeyin olurmu yer gök duayla Allah'a emanet olun...!!!

aa bende bursadan :halay:
bana ıkı doktor soyledıler bır sena kutucu ck eskı doktor hatta 70 yasında falan sanırım bırde medıcabıl zuhal hanım.durumum bı netlessın gıdıcem bırıne.jımerde bı tanıdık ebelık yapıyo önermedı bana. bende hıc dusunmedm orayı.ama tabı sans bırazda :KK76:
Ne güzel bursalılar sarmış bu topigi :halay::halay: valla jimeri bana da onermediler canım. Daha fazla para alabilmek için bebekleri bikac gece kuvezde bıraktıklarını söylediler ne kadar doğru bilmiyorum ama zaten ben jimere gitmeyi düşünmedim hiç.

merhaba:anneadayı: zuhal hanıma ıs arkadaşım gıttı , cok yoğun olduğundan sıkayetcıydı bırde orada oktay bey varmış onu da baya anlatmıştı , doktor hastane seçmek bıle ayrı bır olay :emir_bebek::110:
Işte o oktay beye gidiyorum canım ben. Oktay bey de çok yoğun ama beklemek koymuyor bana cunku doktorum cok iyi. Geçen hamileligimde rentip ta fatma hanima gitmiştim. Çok ilgisizdi kalp atışını duyayim degistircem doktoru diyordum. Kalp atışını duymak nasip olmadi. O yüzden doktor çok önemli. Ve su an içim çok rahat.

Selam kızlar benim gebelik dış gebelik çıktı 4:30'da kesinleşecek ameliyat olmadan iğneyle halledelim dedi doktor hamileliği devam eden arkadaşlar Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı Mutlu huzurlu bi hamilelik geçirin inşallah benim ve benim gibi olanlar içinde bol bol dua edin eksik etmeyin olurmu yer gök duayla Allah'a emanet olun...!!!
Geçmiş olsun canım ama sen başka doktora daha git 100 lu değerlerle dis gebelik olmaz tüplerde göründü mi nerden belli

Bende bugün test sonuclarimi gösterdim doktora hersey temiz bu sorun yok dedi. Toksoplazma için de kedi ve çığ de ten uzak dur dedi. Cigkofte arada bir yiyorum herzaman değil ama hiç mi etmemeliyiz ki
Canım bu toxoplazma elisa testleriyle mi bakiliyodu igg lerin pozitif olması iyi bişeydi sanırım igm lerde negatif olacak bağışıklık kazanılmış demekmiş benim o şekildeydi daha önce doktor çok iyi bagisikligin var dedi

etsiz çiğ köfte mi olur ya komagene cif köfteyi sevmem yiyeceksen bol acılı kıymalı yiyeceksin iyicene yogurulacak kiyma ölecek içinde.sonra bol bol spor :spor:

Temiz ve etli çiğ köfte bulmak o kadar kolay değil ben güvenemem en Saglikli si etsiz çok acida iyi değil hamilelere :anneadayı::halay: ama damak tadin iyimis gercekten keske bulsakda guzel yapanini yiyebilsek :olamaz:

Canım yaa gerçekten mi :KK43: Allah ım seni daha fazla sınamasın inşallah evlatla hayırlı sağlıklı bebek nasip etsin

Canım bu kadar erken karar verme derim ben. Ve tek bi dr a güvenme. Benmde bildiğim ultrasonda tüplerde görünmeden bu konuda hiçbi dr kesin konuşmaz. Hatta gebeliğin ilk zamanlarında bile sağlıklı gebeliğin var demezler. Her en herşey olabilir düşüncesiyle. Bana çok erken gibi geldi bu karar

Canım bu toxoplazma elisa testleriyle mi bakiliyodu igg lerin pozitif olması iyi bişeydi sanırım igm lerde negatif olacak bağışıklık kazanılmış demekmiş benim o şekildeydi daha önce doktor çok iyi bagisikligin var dedi
Igg diye bişey göremedim canım testlerde ama igm toxoplazma nin yanında yazıyor. Negatif cikmis doktor temiz herşeyin dedi. Toxoplazma ya neden olan çığ et ve kediler mis.

CANIM COK UZULDUM. BENDEDE OLABILIR DEMISTI DOKTOR .. TESHIS NASIL KONDU BETA DEGERLERINDEN MI BENIMDE ARTIYOR AMA %60 CIVARI DOKTOR DIS GEBELIKTE OLABLR DEDI BUGUN YINE KAN VERCEM YINE AYNI CIVARDA ARTMISSA YATIS VERECEKTI. EMIN OLMADAN KARAR VERME BNCE BI DOKTOR DAHA GORSUN EN AZINDAN. ALLAH YARDIMCIN OLSUN .

X