- 15 Şubat 2016
- 908
- 659
- 31
-
- Konu Sahibi baldan_madam
Insallah canim sag salim kucagimiza alicaz insallah. Cinsiyetlerini ogrenicez daha ayy cook heyecanli
Normal canım önemli olan persembe gunu bu değerin iki katına cikmis olmasiKizlar ben kan verdim sonuç 35,45 adetin 1 gün geçti. Perşembe tekrarlicam sizce normal mi değer
Etli degil ya etsiz yiyorum da hep içime bu şüphe olarak yiyorum.
Oyle mi hissediyorlar yoksa yiyip içtikleri göre mi öyle diyorlarAhaha bizde herkes kız diye seviyo erkek olursa şok olucak lar herhalde bakalım heyecanla bekliyorum bende :)
Perşembe yine ayni saatte ayni labaratuvar da tekrarlicam inşallah güzel bi yükseliş olur :)Normal canım önemli olan persembe gunu bu değerin iki katına cikmis olmasi
Haklısın canım yedim valla. Allah a emanet bebisimBişey olmaz sakinan göze çöp batar o kadar kasma kendini
Olur Canım insallah iyi dusunPerşembe yine ayni saatte ayni labaratuvar da tekrarlicam inşallah güzel bi yükseliş olur :)
Oyle mi hissediyorlar yoksa yiyip içtikleri göre mi öyle diyorlar
Dogru oyle derler hep. Ayy çabucak gecsin zaman yaa bir an once ogrenelim. Kiz erkek farketmez gerci ama insan merk ediyr iste. Ama benim çocukluğumdan beri hep ilk cocugum kız olacak hissi var içimde. Hatta kaybettigim cocugumunda erkek oldugunu dusunurdum ben ve etrafimdakilerÇok cirkinlestimöyle böyle değil sivilce ve yüzümde lekeler cikti kırmızı nokta nokta erkek bebek güzellik verirmis anneye ben bildiğin cirkinim suan . Bide eşim falan kız çocuk hastası resmen o yüzden hep kız diye odaklandı herkes hayırlısı tabiki :)
Heralde canim her ay konturelime gidicem bu persenbede bi baktirayim bklm hafif penbe akintilarim oluyo iki gunde bir bklmÇokta Salma dikkat et kontrollerini aksatma
Ay ben eşime aldırdım yedim valla iki akşam çok severim de :))Kizlar cigkofte yesek bisey olur mu ya
Dogru oyle derler hep. Ayy çabucak gecsin zaman yaa bir an once ogrenelim. Kiz erkek farketmez gerci ama insan merk ediyr iste. Ama benim çocukluğumdan beri hep ilk cocugum kız olacak hissi var içimde. Hatta kaybettigim cocugumunda erkek oldugunu dusunurdum ben ve etrafimdakiler
Bende çok seviyorum dayanamiorum bu parça yiyim sonra yemiyim diyorum ama aklım otekilerde kalıyorAy ben eşime aldırdım yedim valla iki akşam çok severim de :))
Iyi geceler canım görüşürüzHayırlısı dediğin gibi sağlıklı olsunda :) neyse canım ben yatıyorum hayırlı geceler sende uyu bebiş uykusuz kalmasın hadi hayirli geceler görüşürüz
Ay hiç öyle diyemiyorum bayağı normalde yediğimden daha fazla abarttım bol nar ekşiliBende çok seviyorum dayanamiorum bu parça yiyim sonra yemiyim diyorum ama aklım otekilerde kalıyor
Bende bollll limonluAy hiç öyle diyemiyorum bayağı normalde yediğimden daha fazla abarttım bol nar ekşilieşim de takılıyor Ayşe mi geliyor yoksa diye halbuki aserme değil normalde de arada tutar krizim
Nar ekşisi düşüp yaptırıyor bilgin olsun canımAy hiç öyle diyemiyorum bayağı normalde yediğimden daha fazla abarttım bol nar ekşilieşim de takılıyor Ayşe mi geliyor yoksa diye halbuki aserme değil normalde de arada tutar krizim
Onun için de doktora gitsen canım belki bir faydası olur
Dışardan alınan gıdalardan uzak dur bence toksoplazma riski çok yüksek en azından ilk üç ayO d3gilde suan mide yanmasindan öluyorum.. bulanti hissi var ama kusluk gelmiyor.. midem alev atiyor sanki