- Konu Sahibi sunshine__
- #81.161
Ben toguna bakmadan tipine bakıp aldım lcw’den.Kızlar 0.3 owli uyku tulumumuz var ama yeterli degil hemen kirleniyor,kizim kiyafetle uyumak zorunda kaliyor hep.2 tane daha tulum alicam nerden kac tog alayim?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben toguna bakmadan tipine bakıp aldım lcw’den.Kızlar 0.3 owli uyku tulumumuz var ama yeterli degil hemen kirleniyor,kizim kiyafetle uyumak zorunda kaliyor hep.2 tane daha tulum alicam nerden kac tog alayim?
Ya kizim.cok terliyor gece.bizim carsaf sırılsıklam oluyor.uzun kollu zibin altina da taytla yatiriyorum genelde üstünü zaten örtmüyorum.bir de petegi de kapattim terliyor diye 22-23 derecede sırılsıklam olmus yine geceBen toguna bakmadan tipine bakıp aldım lcw’den.1.6 togmuş. Kalın gibi ama içine bir body giydiriyorum, iyi oluyor bence. Gece terleme falan yapmıyor. Bi tane de kuzenim vermişti. O da aynı gibi. Üstünde yazmıyor.
Ben direkt içme suyu koyuyorum. Mamaya kaynar su ekliyorum ılık olsun diye. Acilse onu bile soğuk yapıyorum. Hiç bişeyi silmek de aklıma gelmiyor mama sandalyesi hariçBenimkiler ayağında ayakkabı tutmuyorlar anlamıyorum ki sıyrılıyor ayaklarından genelde tek ayakkabı kalıyor ayakta bizimkiler market arabası ile gezmeyi seviyorlar bide ıslak mendille onu siliyorumbu arada halen kaynatılmış soğutulmuş su kullanıyoruz ya ne zamana kadar kullanacağız
Ben direk cam şişe su alıyorum kıza. Bebek suları hep plastik şişede içime sinmiyor. Cam şişeyi kaynatıp soğutmuyorumBenimkiler ayağında ayakkabı tutmuyorlar anlamıyorum ki sıyrılıyor ayaklarından genelde tek ayakkabı kalıyor ayakta bizimkiler market arabası ile gezmeyi seviyorlar bide ıslak mendille onu siliyorumbu arada halen kaynatılmış soğutulmuş su kullanıyoruz ya ne zamana kadar kullanacağız
Çoook teşekkür ederim
Ayağı çıplak yatırıyorum. Soğuk olmuyor. Soğuk hissedersem giydiririm.Uyku tulumunun altına çorap mı giydiriyorsunuz yatarken?
Genelde çıplak ayak hatta evdede ayaksız tulum vs ise ayakları soğuk değilse çıplak ayak. Dün gece soğuktu çoraplı yattı çorapsız kalktı. Tüm gece yanımdaydı neler yaşandı hatırlamıyorumUyku tulumunun altına çorap mı giydiriyorsunuz yatarken?
Bizimkiler yazdan beri ılık mama istemiyor içmiyorlar kaynatıp soğutuyorum mecburenBen direkt içme suyu koyuyorum. Mamaya kaynar su ekliyorum ılık olsun diye. Acilse onu bile soğuk yapıyorum. Hiç bişeyi silmek de aklıma gelmiyor mama sandalyesi hariç
bende cam damacana kullanıyorum ama halen kaynatıyorum ya çok yorucu oluyor sürekli su kaynatma modundayımBen direk cam şişe su alıyorum kıza. Bebek suları hep plastik şişede içime sinmiyor. Cam şişeyi kaynatıp soğutmuyorum![]()
Benim mantığım analarımız çeşme suyuyla büyütmüş bizi cam şişe neden olmasınBizimkiler yazdan beri ılık mama istemiyor içmiyorlar kaynatıp soğutuyorum mecburen
bende cam damacana kullanıyorum ama halen kaynatıyorum ya çok yorucu oluyor sürekli su kaynatma modundayım
Ben hep edenin bulduğuna ve çektirdiği kişinin de şahit olduğuna inanırımKizlar bugun esim goruntulu konusuyor annesiyle. Sonra teli alip yanima geldi. Ogretmenler gunumu kutluyor guya kadin. (Esimin teyzesi de ozellikle mesaj atti cok sevdigim bir kadin.) Kendisi bana yazmaz aramaz. Neyse nasilsin vs dedim bronsit öhö öhö anca. Diyor ki cefaya gelemiyorum bunyem zayif hemen hastalaniyorum yok ben cefaya gelebiliyorum hobim benim.Acelya A lohusalik diyince tekrar aklima geldi hala beddua ediyorum Allah bana yasattiklarini kuluna yasatsin bu dunyada adaleti goreyim amin.ha bir de esim tutup dun sakalini kesmis. Nasil oldum dedi. Karsimda sanki Stalin duruyor ya da Turkeşci biyigi. Dedim ki ben tek biyik sevmiyorum . Bugun kesti. Neyse calisma odasina gittim yanina. Sacini kestirecek misin dedi evet. Dedim benim istedigim gibi kestir. Vay efendim bana emir verip durma . Her dedigin olacak degil. Seninde beyazlar ortada yasli gibi geziyorsun. Sabir ya rabbim dedim
Kuzum cay makinesi tarzı mı kettle mı ? Benim çay makinem bozuldu da mama ayarı olan bir şey almak istiyorum. Tek karaca da gördüm. Onun dışında başka markada var mı acaba önerilere açığımKizlar gecen atly 1300 tlye kettle tarzi bir sey aldim. Once 100 derecede suyu kaynatiyorum 42 derece mama suyusicakligi ayari var ona aliyorum 72 saat degismiyor ki o kadar zaten su beklemiyor artik direk su hazir alip yaiyorum 1 dk suruyor
Benim de aynı sıkıntı var gece terliyor ıslak kalıyor yattığı yer nasıl çözücem bilmiyorumYa kizim.cok terliyor gece.bizim carsaf sırılsıklam oluyor.uzun kollu zibin altina da taytla yatiriyorum genelde üstünü zaten örtmüyorum.bir de petegi de kapattim terliyor diye 22-23 derecede sırılsıklam olmus yine gece