temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben de keseyi gördüm 3 hafta sonraya verdi kalp atışı için randevuyu. Ama geçmek bilmiyor zaman. Daha 1.5 hafta var.

Canım iyi düşün iyi olsun. Herşey Allah tan sonu kötü de ile sukret. An iyi olacak insallah

Cani biz sana ne desek o yuregindeki endişe gitmez biliriz verende rabbim alanda sikma canini belide seninde imtahanin boyledir duâ her kapinin anahtaridir.

Herkese tekrar merhaba bende bugün kalp atimlarini duydum cok şükür atimlari diyorum çünkü ikizmis kızlar rabbim sağlıkla versin inşallah cok saskınım
Süper bir haber buuu Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. Darısı basın insallah bende duyarım kalp atisini

Hayırlı olsun canım :) bende daha pek birşey yok. Aşırı yorgunluk var bir de arada karın ağrısı çekiyorum o kadar. Umarım hep böyle bulantısız gider

Ilk zamanlar adet sancisi gibi karın ağrısı oluyor ama bebek büyüdükçe geçiyo sonra damar çekmesi gibi oluyo ne güzel inşaallah hiç başlamaz mide bulantılarin çok zor 6. Haftadan sonra başladı benim bulantilarim

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. Benimde ilk hamileliğin kürtajla sonuçlandı herkese söylemiştim o zaman. Ama şimdi 3-4 kişi var söylediğim onlara da bin tembih ettim kimseye soylemiceksin diye.

Masallah cnm erkenden gormussun hemde karindandegerin kacti gördüğünde
5 kasımda degerim 510 du canım. 1 hafta sonra 12 kasımda keseyi gördük ama kan degerimi bilmiyorum tekrar yaptirmadik. Adetime göre 5+5 ti aslinda ama 1 hafta geriden geliyormuş ultrasonda 4+5 olarak gözüktü

İnşallah başlamaz canım. Mide bulantısından güzel beslenemem diye korkuyorum. Bebeğime ne lazımsa yemek istiyorum sevmesem de yiycem herşeyden

Benimde persembe gününden beri bi değişiklik var midem de. Bulantı mi tam bilemiyorum bi mayhosluk desem daha doğru

İnşallah başlamaz canım. Mide bulantısından güzel beslenemem diye korkuyorum. Bebeğime ne lazımsa yemek istiyorum sevmesem de yiycem herşeyden

Ben çok istahsizim doktor ilk üç ay bebek yemesende beslenir kendini zorlama dedi folik asit kullan dedi yani canın ne istiyosa onu ye kendini zorlayıp tiksindirme kaç haftalik şimdi bebiş duydunmu kalp atışını

Benimde persembe gününden beri bi değişiklik var midem de. Bulantı mi tam bilemiyorum bi mayhosluk desem daha doğru

bebisin artik annecim ben burdayim demeye baslamis ilk oyle oluyo sonra bulantiya donuyo hafta ilerkedikce her sabah uyandiginda bulantinin olmasi bile bi guzellik kendini unutturmuyor hic minik mucizelerimiz saglikli hayirli evlatlar olsunlar insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…