temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben çok istahsizim doktor ilk üç ay bebek yemesende beslenir kendini zorlama dedi folik asit kullan dedi yani canın ne istiyosa onu ye kendini zorlayıp tiksindirme kaç haftalik şimdi bebiş duydunmu kalp atışını
Yok canım ben 5+2yim daha keseyi bile görmedik. Cts doktora gidicez inşallah güzel olur herşey. Kese ve kalp atışı sonrası daha rahat edecek içim. Şuan biraz tedirginim

Yok canım ben 5+2yim daha keseyi bile görmedik. Cts doktora gidicez inşallah güzel olur herşey. Kese ve kalp atışı sonrası daha rahat edecek içim. Şuan biraz tedirginim
Aslında haftayı en net ultrason takibinden ogrenicez çok merak ediyorum yaa daha bugün bile bitmedi hala :işsiz:

Kızlar ya bide bişey sorucam benim de karnım ağrıyor arada adet oldum sanıyorum korkuyorum ama tuvaletim geliyo sonra o_O

Ben son adete göre 12 13 haftalik olmam lazım ama suan 9+3 olduk daha geç döllenme olmuş bizim bebis ultrason haftasına göre devam ediyosun ama tabi herkes için geçerli değil haftalari bebiş uyumluda olabilir

Merhaba bayanlar bende temmuz adayıyım. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı da nasip eder inşallah. henüz kalp atışını almadık cumayı bekliorum ama karnim şişmeye başladı 2. gebelikte erken büyüyormuş sanırım sizde de benzer durumda olan varmı?

Merhaba bayanlar bende temmuz adayıyım. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı da nasip eder inşallah. henüz kalp atışını almadık cumayı bekliorum ama karnim şişmeye başladı 2. gebelikte erken büyüyormuş sanırım sizde de benzer durumda olan varmı?

Çok erken değil mi şişlik için bebek zaten dahagram bile deGil ama gaz falan olabilir ama bebekten dolayi Hemen karın çıkmaz 1 cm bile değil boyu

Çok erken değil mi şişlik için bebek zaten dahagram bile deGil ama gaz falan olabilir ama bebekten dolayi Hemen karın çıkmaz 1 cm bile değil boyu
Bana bugün ablam söyledi ooh karnın da büyümüş fln diye kafamı aşağı eydigimde farkettim şokkkkk. gazdandir dimi yani şimdiden böyle olursa 9. Ay naparim ne hale gelirim bilemedim :KK17:

Canim senle bizim tarihler aybi sen bi hata yapiyosun 4+2daha yeni adet tarihin gecmedimi

:anneadayı: bebisin artik annecim ben burdayim demeye baslamis ilk oyle oluyo sonra bulantiya donuyo hafta ilerkedikce :KK66: her sabah uyandiginda bulantinin olmasi bile bi guzellik kendini unutturmuyor hic minik mucizelerimiz saglikli hayirli evlatlar olsunlar insaallah
Ayy canim benim insallah. Ilk hamileligim kürtajla sonuçlanınca bunda hep bu tedirginim. Ama bu sefer inanıyorum Allah in izniyle duyucam kalp atışlarını. Sağ salim de alicam kucağına insallah

X