- 22 Kasım 2016
- 119
- 131
-
- Konu Sahibi baldan_madam
Hayırlı oldun canım hoşgeldin aramıza kaç çıktı değerin ne kadarlıkBen de bu sabah çok yeni hamile olduğumu öğrendim,kısmetse temmuz sonrası doğum olacak gibi belli de olmaz tabi :)
Bence boşyere üzüyorsun kendini canım. Dr un söylediği seni karamsarlaştırmasın. Ben öyle bişiy olucağını sanmıyorum. %60ı 235 eder ortlama. Seninki zaten öyle bi değer çıkmış. Niye kendini hemen olumsuza kaptırdın anlayamadım. Sürekli kan vermek iyi değil işte. İnsan ufacık şeyde panik yapabiliyo. Belki aldırmasan kan öğrenmesen sonucu şimdi 231 değilde belkide 300 den fazla bi değer çıkıcaktı. Bebek annede dolaşan kanla oluşuyo ve gelişiyo. Kanınıza karışacak her bir tanecik hormon onada ulaşacak. Mutluluk üzüntü vs hepsi yani. Nolur üzme kendini bak gör sandığın gibi olmayacak ve bana hak vereceksin. Ayrıca kan veriyosanız hep aynı yerde verin. Kız kardeşimin aynı saatlerde iki farklı hastanede değeri 1000den fazla fark çıkardı. Cihazların bu sonuçlarda farkı olabiliyo arkadaşlar. Yapmayın bunu kendinize bebeğinize.ILK 117 ADET GUNUMDEYDI O BASKA AYRI BI HASTANE. AMA 48 SAAT ARAYLA 147-231 AYNI HASTANEYE AİT.
ZTN DUN KAN VERMEDEN ONCE DOKTORDA DIS GEBELIK OLABILECEGINI SOYLEDI. BILMIYORUM HIC AGRI VEYA KANAMAM YOK YERLESME KANAMASI BILE OLMADI. AMA BELIRTISZDE OLABILIYOR SANIRIM. HER YARIM SAATTE BIR HAYIRLISI DEYIP MORALIMI YUKSELTMEYE CALISIYORUM AMA NE MUMKUN.GERCEKTEN ADET OLSAYDIM BU AY OLMADI DEYIP GECERDIM AMA SIMDI BULUPTA KAYBETMEK GIBI OLDU.AİLEMEDE SOLEDIM HAMILE OLDUGUMU HEPSI HAVAYA GIRMISTI. HATA BENDE AMA HEMEN SOLEMEMELIYDIM HIC AKLIMA GELMEMISTI BOYLE OLACAGI.
Benim ki çok yeni daha 3 haftalık falan yani yumurtlamadan hesaplarsak 12 günlük falanHayırlı oldun canım hoşgeldin aramıza kaç çıktı değerin ne kadarlık
Canım içini ferah tut %60 değil ama çok yakın kan tahlilini yarın sabah tekrarlaticaksin dimi o zaman netleşir durun herşeyin hayırlısı canım ben de eylülde bi düşük yaşadım nasip dedim çok bekletmedi Rabbim şükür aileler çok etkilendi gerçekten bu defa söylemeyi dusunmuyodum ama eşim dayanamadı dedi hayırlısı olsun hakkımızda inşallah bebeğin seninledir
Hadi hayırlısı olsun canım erken öğrenmek çok stres yapıyo benim de perşembe 69 du valla zaman geçmiyor pazartesi gidicem doktora hesabıma göre 4000 leri geçiyor güzelce kesemizi görelim inşallah canımBenim ki çok yeni daha 3 haftalık falan yani yumurtlamadan hesaplarsak 12 günlük falanHastanede çalıştığım için erkenden kan testiyle öğrenme fırsatım oldu, hcg değerim 47 çıktı perşembe cuma falan bidaha baktıracağım artış var mı yok mu diye,ama şimdilik değeri normal görünüyo, bundan sonrası da nasip rabbim sağlıklı sıhhatli hamilelik versin hepimize inşallah
Tamam canım hiç stres olma inşallah güzel haberler paylaş bizimle canım bekliyoruz ben yine de dış gebelik olmadığını düşünüyorum çok heveslenme herşeye hazırlıklı ol ama moralini yüksek tut bak ılk gebeliğin daha nasibinse seninledir bebeğin canımILK HAMILELIK ACEMILIKTE VAR TOPARLAYAMIYORUM KAFAMI . ZATEN BISEYLERI KAFAMA TAKMADA USTUME YOKTUR.AILEM DE ARAYIP ARAYIP ÜZÜLME DIYORLAR AMA HEPSININ SEVINCI GOZUMUN ONUNE GELDIKCE KENDIME KIZIYORUM BU KADAR ERKEN SOYLEDIGIM ICIN. YARIN TEKRAR KAN VERICEM DUN AKSAM VERDGIM ICIN YARIN IS CIKISI GIDICEM YINE.INSALLAH YUKSELIYORDUR.
Bence boşyere üzüyorsun kendini canım. Dr un söylediği seni karamsarlaştırmasın. Ben öyle bişiy olucağını sanmıyorum. %60ı 235 eder ortlama. Seninki zaten öyle bi değer çıkmış. Niye kendini hemen olumsuza kaptırdın anlayamadım. Sürekli kan vermek iyi değil işte. İnsan ufacık şeyde panik yapabiliyo. Belki aldırmasan kan öğrenmesen sonucu şimdi 231 değilde belkide 300 den fazla bi değer çıkıcaktı. Bebek annede dolaşan kanla oluşuyo ve gelişiyo. Kanınıza karışacak her bir tanecik hormon onada ulaşacak. Mutluluk üzüntü vs hepsi yani. Nolur üzme kendini bak gör sandığın gibi olmayacak ve bana hak vereceksin. Ayrıca kan veriyosanız hep aynı yerde verin. Kız kardeşimin aynı saatlerde iki farklı hastanede değeri 1000den fazla fark çıkardı. Cihazların bu sonuçlarda farkı olabiliyo arkadaşlar. Yapmayın bunu kendinize bebeğinize.
Tamam canım hiç stres olma inşallah güzel haberler paylaş bizimle canım bekliyoruz ben yine de dış gebelik olmadığını düşünüyorum çok heveslenme herşeye hazırlıklı ol ama moralini yüksek tut bak ılk gebeliğin daha nasibinse seninledir bebeğin canım
ayy inşallah canım. normalde bu kadar uzun sürmezdi endişelendim. çok şükür akıntım yok ama. sen nasılsın canım nasıl gidiyor?
canım normal akıntı bende de çok önemli olan kahverengi akıntı ya da kan olmamasıymış. dün bütün akşam ağrıdı karnım bugün geçti de rahatladım biraz. ben de sabahları çok öksürüyorum korkuyorum şiddetli öksürünce bişey olur mu diyeBende akinti ara ara cok fazla ama akinti da normal seyrettigini gösteriyormuş.. ben oksuruyorum cok ya tikanikligim var balgam cikariyorum surekli.. kafayi yicem
canım sıkma canını bak burda hepimiz neşemizi üzüntümüzü paylaşalım diye varız. sıkıntılar da paylaşıldıkça azalır. bunu da atlatırız inşallahİNŞALLAH DEGILDIR YUKSELIYORDUR.İNŞALLAH HAMILELIK HABERINI VERDIGIM GIBI MUTLU SEYLER YAZARIM BURAYA. ZATEN BENI RAHATLATAN TEK YER BURASI KIMSEYE ANLATAMIYORUM.HEPINIZ COK SAGOLUN GERCEKTEN BIR DOST GIBI DINLEYIP BNI RAHATLATMAYA CALISITNIZ.. UMARIM HEPİMİZ ICIN HERSEY GUZEL OLUR.
Amin canım inşallahİNŞALLAH DEGILDIR YUKSELIYORDUR.İNŞALLAH HAMILELIK HABERINI VERDIGIM GIBI MUTLU SEYLER YAZARIM BURAYA. ZATEN BENI RAHATLATAN TEK YER BURASI KIMSEYE ANLATAMIYORUM.HEPINIZ COK SAGOLUN GERCEKTEN BIR DOST GIBI DINLEYIP BNI RAHATLATMAYA CALISITNIZ.. UMARIM HEPİMİZ ICIN HERSEY GUZEL OLUR.
biz yakında evde ultrason makınesi içinde konuşuyor olabılırızcanım normal akıntı bende de çok önemli olan kahverengi akıntı ya da kan olmamasıymış. dün bütün akşam ağrıdı karnım bugün geçti de rahatladım biraz. ben de sabahları çok öksürüyorum korkuyorum şiddetli öksürünce bişey olur mu diyeah görmemişin oğlu olmuş durumundayım herşeyden endişe :) doktora gidip bebek iyi herşey yolunda sözünü duyana kadar böyle olurum galiba
Canım cuma git keseni gör içini rahatlat dediği gibi iki hafta sonra da kalp atışını duyarsın inşallah hayırlı olsun :)mrb arkadaşlar bende 4. hafta yeni bitti 5. haftaya girdim bugün kan verdim hcg 1665 çıktı dr kese görünmüyo dedi 2 hafta sonra gelirsen kalp atışını duyabilirsin dedi sizce kalp atışı kaçıncı hafta
haklısın haftaya kese görünürmüşCanım cuma git keseni gör içini rahatlat dediği gibi iki hafta sonra da kalp atışını duyarsın inşallah hayırlı olsun :)
Amin canım inşallah hayırlı evlat olsunlar ben de pazartesi gidicem kese görmeye sağlıkla gelsinler dehaklısın haftaya kese görünürmüşteşk ederim senin de bebeğin hayırlı olsun sağlıklı bi şekilde kucağmıza alırız inşallah :
bence de o "ay bugün hiç hareket etmedi kızlaar" zamanlarımıza denk gelecekbiz yakında evde ultrason makınesi içinde konuşuyor olabılırız