- 10 Temmuz 2014
- 926
- 1.590
- 39
-
- Konu Sahibi baldan_madam
Canım bence hiiiiiiiiç üzme kendini sanki ben farklı yerlerde kan vermişsin gibi anladım yanlışmı anlamışım ?İNŞALLAH YAŞAYACAK ÖMRÜ ALACAK NEFESİ VARDIR ..
Ne güzel canım inşallah ikiz nasibindir aslında cuma günü kese görürsün ne zaman gideceksin doktora ? benim de halamın iki ikizi var ben de çok isterim ikiz annesi olmak hep farklı gelmiştir bide kızsa ohh ne keyifli geliyo kulağaSormayın kızlarelmol baldan_madam bende çok şaşırdım keşke dediğiniz gibi olsa benim için büyük bi mucize olur. Üniversitede bi aile dostumuzun ikiz bebeklerine 1 buçuk yıl bakıcılık yapmıştım. Hem yatılı kalmıştım hem kızları büyütmüştüm hemde okuluma dvm etmiştim. Hayatımın en güzel tecrübesiydi. Bigün ikizlerin olsa asla zorlanmazsın derdi çevremdeki herkes. Keşke nasip olsa bakalım nasip öyle bişiy olursa yazarım burayada rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin, sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
Canım aynı yerde verdiğin kan değerleri ve kaç gün arayla olduğunu söyler misin iki günde %60 artış gerekli en az inşallah bebeğin seninledir canım stres yapma sabır ve tevekkulle bekle kalben dualarımız seninleİNŞALLAH YAŞAYACAK ÖMRÜ ALACAK NEFESİ VARDIR ..
İnşallah canım. Cuma kontrolüm gidicem nasip olursa bakalım inşallah görebiliriz. Sen daha şanslısın benden benim sülalede ikiz doğum yok hiç. İnşallah sanada nasip olsun sağlıkla sıhhatle. Gerçi halana eniştenden kan bağı var belki o taraftan gelen bi genetiktir ama olsun nasip bellimi olur hayırlısı olsun inşallahNe güzel canım inşallah ikiz nasibindir aslında cuma günü kese görürsün ne zaman gideceksin doktora ? benim de halamın iki ikizi var ben de çok isterim ikiz annesi olmak hep farklı gelmiştir bide kızsa ohh ne keyifli geliyo kulağa
Eniştem de babamın kuzeni teyze çocukları evlenmiş vakti zamanında :)) annemin de kuzeninde var ikiz hayırlısı olsun sağlıklı gelsinler de çifte mutluluk olur öylesi hayırlı evlat olsunlar inşallahİnşallah canım. Cuma kontrolüm gidicem nasip olursa bakalım inşallah görebiliriz. Sen daha şanslısın benden benim sülalede ikiz doğum yok hiç. İnşallah sanada nasip olsun sağlıkla sıhhatle. Gerçi halana eniştenden kan bağı var belki o taraftan gelen bi genetiktir ama olsun nasip bellimi olur hayırlısı olsun inşallah
Sen kesinlikle benden daha şanslısın ikiz konusunda, soyağacın baya kalabalık baksanaEniştem de babamın kuzeni teyze çocukları evlenmiş vakti zamanında :)) annemin de kuzeninde var ikiz hayırlısı olsun sağlıklı gelsinler de çifte mutluluk olur öylesi hayırlı evlat olsunlar inşallah
2 saat sonra almaya gidicem sonucu canım inşallah guzel sonuclar alırımay insallah yukselmştir buraya sonucu yazarsan sevinirim bacım
Keseyi gördünüz mü canım:)kızlar sonucumu aldık 6 haftalıkmış bebişimiz :)
bu daha kan testi onun için yarın gidicez doktora:)Keseyi gördünüz mü canım:)
Beta kac cikti canim :) bende birazdan alcam sonuc.insallah yukselmistr guzel.bu daha kan testi onun için yarın gidicez doktora:)
Aynen canım hayırlısıyla kucağımıza da alalım inşallahSen kesinlikle benden daha şanslısın ikiz konusunda, soyağacın baya kalabalık baksanaşaka bi yanada doğru diosun canım hayırlı sağlıklı olsunlarda gerisi boş
bende aynıyım canımSelam herkese kızlar
Benim gibi henüz hiç bişey hissedemeyen varmi.. Ne adet ağrısı ne bulantı her zaman nasildiysam simdide öyleyim bu normal mi ya
ILK 117 ADET GUNUMDEYDI O BASKA AYRI BI HASTANE. AMA 48 SAAT ARAYLA 147-231 AYNI HASTANEYE AİT.Canım bence hiiiiiiiiç üzme kendini sanki ben farklı yerlerde kan vermişsin gibi anladım yanlışmı anlamışım ?
48 SAAT ARAYLA 147 - 231 CNM TAM %60 OLMUYOR BILE. BEKLEMEKTENDE BASKA CARE YOK HAKLISIN. ALLAH RAZI OLSUN DUALARINIZ DUALARIM KABUL OLUR INSALLAHCanım aynı yerde verdiğin kan değerleri ve kaç gün arayla olduğunu söyler misin iki günde %60 artış gerekli en az inşallah bebeğin seninledir canım stres yapma sabır ve tevekkulle bekle kalben dualarımız seninle
Beta kac cikti canim :) bende birazdan alcam sonuc.insallah yukselmistr guzel.
2 saat sonra almaya gidicem sonucu canım inşallah guzel sonuclar alırım
Evet zaten 5 6 haftalik degerler bi sure oyle ilerliyo :) hakkınızda hayırlısı olsun inşallah650 5 haftalıklada eşleşiyo 6 haftalıklada
Canım içini ferah tut %60 değil ama çok yakın kan tahlilini yarın sabah tekrarlaticaksin dimi o zaman netleşir durun herşeyin hayırlısı canım ben de eylülde bi düşük yaşadım nasip dedim çok bekletmedi Rabbim şükür aileler çok etkilendi gerçekten bu defa söylemeyi dusunmuyodum ama eşim dayanamadı dedi hayırlısı olsun hakkımızda inşallah bebeğin seninledir48 SAAT ARAYLA 147 - 231 CNM TAM %60 OLMUYOR BILE. BEKLEMEKTENDE BASKA CARE YOK HAKLISIN. ALLAH RAZI OLSUN DUALARINIZ DUALARIM KABUL OLUR INSALLAH