temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ne güzel canım inşallah ikiz nasibindir aslında cuma günü kese görürsün ne zaman gideceksin doktora ? benim de halamın iki ikizi var ben de çok isterim ikiz annesi olmak hep farklı gelmiştir bide kızsa ohh ne keyifli geliyo kulağa

İNŞALLAH YAŞAYACAK ÖMRÜ ALACAK NEFESİ VARDIR ..
Canım aynı yerde verdiğin kan değerleri ve kaç gün arayla olduğunu söyler misin iki günde %60 artış gerekli en az inşallah bebeğin seninledir canım stres yapma sabır ve tevekkulle bekle kalben dualarımız seninle

İnşallah canım. Cuma kontrolüm gidicem nasip olursa bakalım inşallah görebiliriz. Sen daha şanslısın benden benim sülalede ikiz doğum yok hiç. İnşallah sanada nasip olsun sağlıkla sıhhatle. Gerçi halana eniştenden kan bağı var belki o taraftan gelen bi genetiktir ama olsun nasip bellimi olur hayırlısı olsun inşallah

Eniştem de babamın kuzeni teyze çocukları evlenmiş vakti zamanında :)) annemin de kuzeninde var ikiz hayırlısı olsun sağlıklı gelsinler de çifte mutluluk olur öylesi hayırlı evlat olsunlar inşallah

Eniştem de babamın kuzeni teyze çocukları evlenmiş vakti zamanında :)) annemin de kuzeninde var ikiz hayırlısı olsun sağlıklı gelsinler de çifte mutluluk olur öylesi hayırlı evlat olsunlar inşallah
Sen kesinlikle benden daha şanslısın ikiz konusunda, soyağacın baya kalabalık baksana şaka bi yanada doğru diosun canım hayırlı sağlıklı olsunlarda gerisi boş

Canım bence hiiiiiiiiç üzme kendini sanki ben farklı yerlerde kan vermişsin gibi anladım yanlışmı anlamışım ?
ILK 117 ADET GUNUMDEYDI O BASKA AYRI BI HASTANE. AMA 48 SAAT ARAYLA 147-231 AYNI HASTANEYE AİT.
ZTN DUN KAN VERMEDEN ONCE DOKTORDA DIS GEBELIK OLABILECEGINI SOYLEDI. BILMIYORUM HIC AGRI VEYA KANAMAM YOK YERLESME KANAMASI BILE OLMADI. AMA BELIRTISZDE OLABILIYOR SANIRIM. HER YARIM SAATTE BIR HAYIRLISI DEYIP MORALIMI YUKSELTMEYE CALISIYORUM AMA NE MUMKUN.GERCEKTEN ADET OLSAYDIM BU AY OLMADI DEYIP GECERDIM AMA SIMDI BULUPTA KAYBETMEK GIBI OLDU.AİLEMEDE SOLEDIM HAMILE OLDUGUMU HEPSI HAVAYA GIRMISTI. HATA BENDE AMA HEMEN SOLEMEMELIYDIM HIC AKLIMA GELMEMISTI BOYLE OLACAGI.

48 SAAT ARAYLA 147 - 231 CNM TAM %60 OLMUYOR BILE. BEKLEMEKTENDE BASKA CARE YOK HAKLISIN. ALLAH RAZI OLSUN DUALARINIZ DUALARIM KABUL OLUR INSALLAH

48 SAAT ARAYLA 147 - 231 CNM TAM %60 OLMUYOR BILE. BEKLEMEKTENDE BASKA CARE YOK HAKLISIN. ALLAH RAZI OLSUN DUALARINIZ DUALARIM KABUL OLUR INSALLAH
Canım içini ferah tut %60 değil ama çok yakın kan tahlilini yarın sabah tekrarlaticaksin dimi o zaman netleşir durun herşeyin hayırlısı canım ben de eylülde bi düşük yaşadım nasip dedim çok bekletmedi Rabbim şükür aileler çok etkilendi gerçekten bu defa söylemeyi dusunmuyodum ama eşim dayanamadı dedi hayırlısı olsun hakkımızda inşallah bebeğin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…