temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bence de doktora git canım belki progestan verir bol su içip dinlen ayaklarını az havada tutacak şekilde yastık koy
Progestan kullaniyorum zaten 3 gundur cnm daha once dusuk yasadigim icin verdi doktor of icim sikildi ya tekrar yasamak istemiyorum yarin gitsemmi ki doktora gozukmez diye kararsizim

Progestan kullaniyorum zaten 3 gundur cnm daha once dusuk yasadigim icin verdi doktor of icim sikildi ya tekrar yasamak istemiyorum yarin gitsemmi ki doktora gozukmez diye kararsizim
Kahve kan eski kan derler parlak kırmızı olması tehlikeli derler sen o zaman bol su içip dediğim gibi yat canım progestan da kullaniyomussun ama çok stres yapacaksan yarın git canım doktora

Kahve kan eski kan derler parlak kırmızı olması tehlikeli derler sen o zaman bol su içip dediğim gibi yat canım progestan da kullaniyomussun ama çok stres yapacaksan yarın git canım doktora
Cnm kan damlasi gibide degil hani parcacikli beyaz akinti olurya onun kahvesini dusun cok minik ama bikac sefer olunca aklima takildi iltihapdandir ins

Cnm kan damlasi gibide degil hani parcacikli beyaz akinti olurya onun kahvesini dusun cok minik ama bikac sefer olunca aklima takildi iltihapdandir ins

Canım üç gündür benim de öyle, az biraz ayakta dursam hemen yoruluyorum bi de. Hatta bir ara bir kere canlı kan geldi hemen arkasından kahveye döndü. Doktor ilaç bile vermedi dinlen kendini yorma dedi. Düşecek olanı hiçbir şey tutamaz, tutunacak olanı da hiçbir şey düşüremez zaten dedi. Tabii yatmayı da ihmal etme, genelde tutunma süresince rahimde kazı çalışmaları varken kahverengi akıntı gelmesi normal, her kırmızı bile düşük değildir dedi. Benim içimi baya rahatlattı, umarım sen de rahatlamışsındır. Beni de bugün doktor istersen gel diye çağırdı ama Yeni bir kan testi yaptırmak yerine evde yatmayı tercih ediyorum. Sen de istersen doktoruna bi yaz ondan da bi duy.

Inşallah öyledir canım kahveyse olur diyolar kırmızı olmadığı sürece stres yapma canım

azönce banada aynısı oldu sağ kasığım ve alt karın bölgem çok Ağrıyo eşimi bekliyorum hastaneye gidicem elmolun dediği gibi ayaklarımın altına yastık koydum yatıyorum Hakkı'mızda hayırlısı inşallah inşallah iltihaptır ikimizdeki de diilse de artık rabbim bilir

Bize de haber verin canım. İnşallah güzel şeyler söyleyecek doktor. Geçmiş olsun şimdiden ikinize de @Yagiz kaganim

bol bol dua et canm hasr suresini 3 defa okuyup niyet et ve tekrar kit insallah guzel sonuc alirsin cnm

kızlar bn çok karmaşık hisler yasiyorum çok koti canm sikiliyo niye böyle oldum bn benimgibi oln varmı

Sagol cnm gercekten iyi geldi bu soylediklerin bende yerlesme surecinden dolayi yada iltihapdan diyorum umarim kotu birsey yoktur bugun arabayla uzak biyere gitmistim yol yordu beni cikmicam bidaha yatip dinlenicem hepimiz saglikli bir hamilelik gecirir kucagimiza aliriz ins bebislerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…