- 2 Eylül 2016
- 217
- 194
- 34
-
- Konu Sahibi baldan_madam
Progestan kullaniyorum zaten 3 gundur cnm daha once dusuk yasadigim icin verdi doktor of icim sikildi ya tekrar yasamak istemiyorum yarin gitsemmi ki doktora gozukmez diye kararsizimBence de doktora git canım belki progestan verir bol su içip dinlen ayaklarını az havada tutacak şekilde yastık koy
Neden.surekli alttan muayene oluyosun ki canim.Yarin gitsemmi surekli alttan muane olmakda istemiyrm bisey olur diye
Cmt gitmistim daha once dusuk yasadigim icin erken gittim alttan muane etti doktorum suan karindan gozukmezkiNeden.surekli alttan muayene oluyosun ki canim.
Kahve kan eski kan derler parlak kırmızı olması tehlikeli derler sen o zaman bol su içip dediğim gibi yat canım progestan da kullaniyomussun ama çok stres yapacaksan yarın git canım doktoraProgestan kullaniyorum zaten 3 gundur cnm daha once dusuk yasadigim icin verdi doktor of icim sikildi ya tekrar yasamak istemiyorum yarin gitsemmi ki doktora gozukmez diye kararsizim
Cnm kan damlasi gibide degil hani parcacikli beyaz akinti olurya onun kahvesini dusun cok minik ama bikac sefer olunca aklima takildi iltihapdandir insKahve kan eski kan derler parlak kırmızı olması tehlikeli derler sen o zaman bol su içip dediğim gibi yat canım progestan da kullaniyomussun ama çok stres yapacaksan yarın git canım doktora
Cnm kan damlasi gibide degil hani parcacikli beyaz akinti olurya onun kahvesini dusun cok minik ama bikac sefer olunca aklima takildi iltihapdandir ins
Inşallah öyledir canım kahveyse olur diyolar kırmızı olmadığı sürece stres yapma canımCnm kan damlasi gibide degil hani parcacikli beyaz akinti olurya onun kahvesini dusun cok minik ama bikac sefer olunca aklima takildi iltihapdandir ins
Bende sonuclari aldim 4763 çıktı:)
Darısı tüm isteyenlere inşallah bi de kese kalp atışlarını duyarsam dunyalar benim olacak :)sevindim tatlım tebrikler
Koyu sarı ama çok koyu değil canım ve sıvı. leke gibi oluyor günlük pedimdeakinti köyü sarı leke seklindemi
Cnm kan damlasi gibide degil hani parcacikli beyaz akinti olurya onun kahvesini dusun cok minik ama bikac sefer olunca aklima takildi iltihapdandir ins
Sarı akıntı normal canım sanırım bende de biraz var beyaz sarı akıntıKoyu sarı ama çok koyu değil canım ve sıvı. leke gibi oluyor günlük pedimde
Aynen canım akıntı olması normal hatta iyiymiş :)Sarı akıntı normal canım sanırım bende de biraz var beyaz sarı akıntı
Aman iyi olsun canım pazartesiyi zor edicem zaten günler nasıl uzun gelmeye başladı :))Aynen canım akıntı olması normal hatta iyiymiş :)
Bize de haber verin canım. İnşallah güzel şeyler söyleyecek doktor. Geçmiş olsun şimdiden ikinize de @Yagiz kaganimazönce banada aynısı oldu sağ kasığım ve alt karın bölgem çok Ağrıyo eşimi bekliyorum hastaneye gidicem elmolun dediği gibi ayaklarımın altına yastık koydum yatıyorum Hakkı'mızda hayırlısı inşallah inşallah iltihaptır ikimizdeki de diilse de artık rabbim bilir
Ben de cts yi getiremedim :) amaan sağlıklı olsunlar da bekleyelim canım napalım :)Aman iyi olsun canım pazartesiyi zor edicem zaten günler nasıl uzun gelmeye başladı :))
bol bol dua et canm hasr suresini 3 defa okuyup niyet et ve tekrar kit insallah guzel sonuc alirsin cnmKIZLAR MERHABA , GECENADET GUNUMDE HAMILE OLDUGUMU OGRENMMSTIM. CUMA GUNU BETA 117 DI. CMARTESI TEKRAR GITTIK 147 CIKTI DOKTOR PZARTESI BETA KONTROLU ICIN CAGIRDI. DUN SABAH BASKA BI HASTANEDE VERDIGIM KAN 196 CIKTI DOKTOR KABUL ETMEDI AKSAM TEKRAR KAN VERDIM DOKTORA DIS GEBELIK RISKINI SORDUM BUYUK IHTIMAL DEDI KANAMAN VARMI DIYE BAKIYORUM ULTRASONDA ZATEN DEDI. DUN VERDIGIM KANI CARSAMBA GIDIP GOSTERMEMI ISTEDI AYNI CIVARDA ARTMISSA ILACLA TEDAVI DEDI VE BNM BUTUN HAYALLERIM YIKILDI. SABAH SONUCA BAKTIM 147 DEN 48 SAAT SNRA 231 OLMUS YINE COK ARTMAMIŞ. DÜŞÜNMEYEYIM DIYORUM OLUMLU DUSUNEYIM DIYORUM YOK OLMUYO .. SANIRIM KOTU BITECK ILK GEBELIGIM.. ALLAHIM YARDIM ETSIN.. SEVINCIMI ILK BURDA PAYLASMISTIM AMA HIC UZUN SÜRMEDI.. YİNE DE INS ALLAH NASIP EDER DE MELEGIM BENIMLE KALIR..
nasıl hisler yaşıyorsun...hamilelik hormonundan dir büyük ihtimallekızlar bn çok karmaşık hisler yasiyorum çok koti canm sikiliyo niye böyle oldum bn benimgibi oln varmı
Sagol cnm gercekten iyi geldi bu soylediklerin bende yerlesme surecinden dolayi yada iltihapdan diyorum umarim kotu birsey yoktur bugun arabayla uzak biyere gitmistim yol yordu beni cikmicam bidaha yatip dinlenicem hepimiz saglikli bir hamilelik gecirir kucagimiza aliriz ins bebislerimiziCanım üç gündür benim de öyle, az biraz ayakta dursam hemen yoruluyorum bi de. Hatta bir ara bir kere canlı kan geldi hemen arkasından kahveye döndü. Doktor ilaç bile vermedi dinlen kendini yorma dedi. Düşecek olanı hiçbir şey tutamaz, tutunacak olanı da hiçbir şey düşüremez zaten dedi. Tabii yatmayı da ihmal etme, genelde tutunma süresince rahimde kazı çalışmaları varken kahverengi akıntı gelmesi normal, her kırmızı bile düşük değildir dedi. Benim içimi baya rahatlattı, umarım sen de rahatlamışsındır. Beni de bugün doktor istersen gel diye çağırdı ama Yeni bir kan testi yaptırmak yerine evde yatmayı tercih ediyorum. Sen de istersen doktoruna bi yaz ondan da bi duy.