- 6 Kasım 2015
- 603
- 899
- 33
-
- Konu Sahibi baldan_madam
Benim bütün stresim öğrenene kadar dı,şuan çok rahatım bundan sonrası takdiri ilahi diyorum bekliyorum :)Hadi hayırlısı olsun canım erken öğrenmek çok stres yapıyo benim de perşembe 69 du valla zaman geçmiyor pazartesi gidicem doktora hesabıma göre 4000 leri geçiyor güzelce kesemizi görelim inşallah canım
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişlerine :)Herkese tekrar merhaba bende bugün kalp atimlarini duydum cok şükür atimlari diyorum çünkü ikizmis kızlar rabbim sağlıkla versin inşallah cok saskınım
Amiiim hepimiz inşallahAllah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişlerine :)
beta hcg cok yukseymıydı canım bazen ıkız dıye ordan tahmın edebılıyorlar yoksa normal degerlermıydı bende ıkız olsunlar cok ısterım ama degerlerım hep normalHerkese tekrar merhaba bende bugün kalp atimlarini duydum cok şükür atimlari diyorum çünkü ikizmis kızlar rabbim sağlıkla versin inşallah cok saskınım
Ilki 129 ikincisi 400 sonraki 800 dü yani normal artisti ama iki taneler :)beta hcg cok yukseymıydı canım bazen ıkız dıye ordan tahmın edebılıyorlar yoksa normal degerlermıydı bende ıkız olsunlar cok ısterım ama degerlerım hep normaltebrık edıyorum bu arada
ayyy gözün aydin ...neguzel allahım saglikla kucagina almayi nasip etsin..kesede ikiz olduğu belli olmadimiHerkese tekrar merhaba bende bugün kalp atimlarini duydum cok şükür atimlari diyorum çünkü ikizmis kızlar rabbim sağlıkla versin inşallah cok saskınım
evet değerlerın normalmişIlki 129 ikincisi 400 sonraki 800 dü yani normal artisti ama iki taneler :)
akinti köyü sarı leke seklindemicanım normal akıntı bende de çok önemli olan kahverengi akıntı ya da kan olmamasıymış. dün bütün akşam ağrıdı karnım bugün geçti de rahatladım biraz. ben de sabahları çok öksürüyorum korkuyorum şiddetli öksürünce bişey olur mu diyeah görmemişin oğlu olmuş durumundayım herşeyden endişe :) doktora gidip bebek iyi herşey yolunda sözünü duyana kadar böyle olurum galiba
2 gündebir 2 kat artış olması normal ; senınde bence normal oyle cok fazla değilKizlarrr bi hafta önce degerim 353 du bugun 4700 olmuş fazla degilmi ?
Hesaplıyorum 3000 falan olmasi lazımdı tedirgin oldum cuma günü kontrolum var Allahim herkesin yüzünü güldürsün2 gündebir 2 kat artış olması normal ; senınde bence normal oyle cok fazla değil
tedırgın olma canım hıc :) benım de ılk haftalar 11 den 55 e cıktı 1 günde sonra 2 kat artışa başladı normale dondu , zaten asıl onemlı olan artısın olmasıymış ,kontrolde ınsallah gorurursun keseyı bebişiniHesaplıyorum 3000 falan olmasi lazımdı tedirgin oldum cuma günü kontrolum var Allahim herkesin yüzünü güldürsün
Teşekkür ederim :)) 2. Bi kese olabilir demisti dr ama ben ciddiye almamisim :) cok sasirdim sevindim supriz olduayyy gözün aydin ...neguzel allahım saglikla kucagina almayi nasip etsin..kesede ikiz olduğu belli olmadimi
İnşallah canım cok sağol :) hepimizin yüzü gülsün Allah isteyen herkese versintedırgın olma canım hıc :) benım de ılk haftalar 11 den 55 e cıktı 1 günde sonra 2 kat artışa başladı normale dondu , zaten asıl onemlı olan artısın olmasıymış ,kontrolde ınsallah gorurursun keseyı bebişini
Doktora git bence canım.Selam kizlar arada peceteye kahverengi nokta seklinde leke geliyordu doktora sordum iltihap olabilir dediydi az once biraz fazla geldi hafif kirmizida vardi korkuyorum ya ama su gibi degil parcacikli anlatabildimmi bilmiyorum neden olabilir
Bence de doktora git canım belki progestan verir bol su içip dinlen ayaklarını az havada tutacak şekilde yastık koySelam kizlar arada peceteye kahverengi nokta seklinde leke geliyordu doktora sordum iltihap olabilir dediydi az once biraz fazla geldi hafif kirmizida vardi korkuyorum ya ama su gibi degil parcacikli anlatabildimmi bilmiyorum neden olabilir
Yarin gitsemmi surekli alttan muane olmakda istemiyrm bisey olur diyeDoktora git bence canım.