temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim ben ilk keseyi görerek öğrendim hamileligi adetim 13 gun gecmisti bir hafta sonrada alttan muayene etti kalp atisini duydum suan 6+3 ama hala benden tahlil istemedi ben haftaya gidecem ins yine tahlil isteyecem hemen :)

Folik asite başladım canim baslarda renkli akintim oldu bir haftada tedbir icin progestan kullandirdi onu biraktim simdi folik asite devam bende bu gidiste isteyecem tahlilleri yaa

Banada cok kucuk ama kalp atisi var iki hafta sonra karindan daha net duyulur dedi bence bir ay bekleme al esini git

Yaa kizlar hamileligimi ogrendigimden beri hic kan tahlilleri istemedi doktorum suan 6+3 um doktorun hesaplamasina gore peki vitamin demir bunlara ne zaman bakiyorlar aranizdan degerlerine baktiran varmi benim doktor niye baktirmiyor :)
canım ben muayene olmadım hiç ama sağlık ocağında kan vermek istediğimde hemşire benden onları da aldı takip ediyorlarmış sağlık ocaklarında. hamile olduğunu söylersen senin hemşiren yardımcı olur içine sinmediyse orda yaptır istersen

KIZLAR MERHABA , GECEN CUMA ADET GUNUMDE HAMILE OLDUGUMU OGRENMMSTIM. CUMA GUNU BETA 117 DI. CMARTESI TEKRAR GITTIK 147 CIKTI DOKTOR PZARTESI BETA KONTROLU ICIN CAGIRDI. DUN SABAH BASKA BI HASTANEDE VERDIGIM KAN 196 CIKTI DOKTOR KABUL ETMEDI AKSAM TEKRAR KAN VERDIM DOKTORA DIS GEBELIK RISKINI SORDUM BUYUK IHTIMAL DEDI KANAMAN VARMI DIYE BAKIYORUM ULTRASONDA ZATEN DEDI. DUN VERDIGIM KANI CARSAMBA GIDIP GOSTERMEMI ISTEDI AYNI CIVARDA ARTMISSA ILACLA TEDAVI DEDI VE BNM BUTUN HAYALLERIM YIKILDI. SABAH SONUCA BAKTIM 147 DEN 48 SAAT SNRA 231 OLMUS YINE COK ARTMAMIŞ. DÜŞÜNMEYEYIM DIYORUM OLUMLU DUSUNEYIM DIYORUM YOK OLMUYO .. SANIRIM KOTU BITECK ILK GEBELIGIM.. ALLAHIM YARDIM ETSIN.. SEVINCIMI ILK BURDA PAYLASMISTIM AMA HIC UZUN SÜRMEDI.. YİNE DE INS ALLAH NASIP EDER DE MELEGIM BENIMLE KALIR..

kızlar sat 25 ekim bat 21 kasım gunu bhcg 461 cıktı normal mi sizlerin hangi zamanda ne kadar cıktı oğrenebilir miyim ?

6 gun once canım
Canım adetim 10 gun gecti evde test yaptim çıktı o gun yani gecen hafta p.tesi kan verdim 121 çıktı 2 gun sonra carsamba tekrar gittim 353 cikti doktor 3 hafta sonra gel simdi gorunmez dedi.ben dayanamadm bugun kan verdim yukselisine bakicam merak ettim ne kadr olmus.2000 uzeri olmasi lazim inşallahh guzel artmistr ve keseyi goruruz.Allah yardmcmz olsun.

canım adetten 6 gun önce mii ? yoksa regliden 6gun sonra mı onu anlamadım

Canım adetim 10 gun gecti evde test yaptim çıktı o gun yani gecen hafta p.tesi kan verdim 121 çıktı 2 gun sonra carsamba tekrar gittim 353 cikti doktor 3 hafta sonra gel simdi gorunmez dedi.ben dayanamadm bugun kan verdim yukselisine bakicam merak ettim ne kadr olmus.2000 uzeri olmasi lazim inşallahh guzel artmistr ve keseyi goruruz.Allah yardmcmz olsun.

ay insallah yukselmştir buraya sonucu yazarsan sevinirim bacım

Kızlar tünaydın hepinize
6 gün önce öğrenmiştim bebişimi (bat a 5gün kala) değerim 51 çıkmıştı, bugün kontrol için tekrar kan verdim internet sonuç sayfasından bakayım dedim 1219 çıkmış çok şükür rabbime, 3 gün sonra cuma günüde dr kontrolüm var inşallah ultrasonda görebiliriz allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Ay maşallah canım ne güzel artmış öyle ikiz olmasın :)))

canım Allah yardımcın olsun. bebeğin için güçlü olmaya çalış. çok zordur eminim ama stres yapmamaya ve bol bol dinlenmeye çalış iyi beslen. inşallah değerin daha güzel artacak. ilaçla tedavisi olsun yeter ki moralini bozma. uzaktan konuşması kolay diye düşünebilirsin belki ama hamile kalabildiğini öğrenmek bile çok önemli. çok şükür Allahım bize bebişlerimizi verdi. inşallah büyüyüp yanımıza gelmelerine de izin verecek dua edelim

maşallah canım :) ne yalan söyleyim benim de aklıma ilk o geldi küçük bir hesap yapınca epey yüksek belki de minnak ikizlerin vardır

İNŞALLAH YAŞAYACAK ÖMRÜ ALACAK NEFESİ VARDIR ..

Ay maşallah canım ne güzel artmış öyle ikiz olmasın :)))
Sormayın kızlar elmol baldan_madam bende çok şaşırdım keşke dediğiniz gibi olsa benim için büyük bi mucize olur. Üniversitede bi aile dostumuzun ikiz bebeklerine 1 buçuk yıl bakıcılık yapmıştım. Hem yatılı kalmıştım hem kızları büyütmüştüm hemde okuluma dvm etmiştim. Hayatımın en güzel tecrübesiydi. Bigün ikizlerin olsa asla zorlanmazsın derdi çevremdeki herkes. Keşke nasip olsa bakalım nasip öyle bişiy olursa yazarım burayada rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin, sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…