- Konu Sahibi baldan_madam
cok heyecanlıyım ya vajinalultrasonla mı bakar kıBende yarin kalp atimi icin gidecegim duyulur demisti doktorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok heyecanlıyım ya vajinalultrasonla mı bakar kıBende yarin kalp atimi icin gidecegim duyulur demisti doktorum :)
Hayır karından görür inşallah ; )cok heyecanlıyım ya vajinalultrasonla mı bakar kı
Canım karından mı gördünüz ben de 5+6 ya randevu aldım görünür mü merak ediyorum5+3 te gördük Canım
canm ya eksik yazmisim 4519 mus519 degerle keseyi gordu mu?ne guzel masaAllah
cnm pardon yanlis yazmisim 4519 mus519 degerle keseyi gordu mu?ne guzel masaAllah
canm eksik yazmisim ya 4519 musvalla 519 la iyi görmüş dr un ...masallah
En son ne zaman 353 tu canım .Benim bebiş degeri en son 353 dü yarin tekrar test yapcam 5 haftaya gircez Allah izin verirse insallah :) keseyi gördünüz mu siz :)
Teşekkür ederimprofilde kişisel bilgiler yazan sayfada doğum yapacağınız tarih yazan bir yer var oraya tahmini tarifi yazıyorsun kaydet dediğinde artık eklenti çıkıyor
Evet canım, karından gördük. Senin de görünür diye düşünüyorum. Akşam çıkmak zorunda kaldım, yazamadım kusura bakma.Canım karından mı gördünüz ben de 5+6 ya randevu aldım görünür mü merak ediyorum
Ne kadarlikdi karinda gorundu bende esimle gidecem karindan ne zaman gorunurse oda duysun kalp atisini diye :)Evet canım, karından gördük. Senin de görünür diye düşünüyorum. Akşam çıkmak zorunda kaldım, yazamadım kusura bakma.
Yaa cok sevindim hayirli olsun bende 1 de gidecegim cok heycanliyimEvet canım, karından gördük. Senin de görünür diye düşünüyorum. Akşam çıkmak zorunda kaldım, yazamadım kusura bakma.
belki bu sefer gittiginde bakar canm benim doktor keseyi gorur gormez baktiYaa kizlar hamileligimi ogrendigimden beri hic kan tahlilleri istemedi doktorum suan 6+3 um doktorun hesaplamasina gore peki vitamin demir bunlara ne zaman bakiyorlar aranizdan degerlerine baktiran varmi benim doktor niye baktirmiyor :)
Bazı doktorlar kalp atimindan sonra istiyorYaa kizlar hamileligimi ogrendigimden beri hic kan tahlilleri istemedi doktorum suan 6+3 um doktorun hesaplamasina gore peki vitamin demir bunlara ne zaman bakiyorlar aranizdan degerlerine baktiran varmi benim doktor niye baktirmiyor :)
Canım, keseyi 5+3 te gördük. Bebişimizi de 6+3 te gördük. Kalp atışını da derinlerden duyduk. Doktorum bir iki haftaya daha net duyulur kalp atışı daha çok küçük dedi. Bir ay sonraya randevu verdi, bakalım nasıl geçecek bu zaman :))) çok heyecanlıyım. Sen benle aynısın, inşallah duyarsın sen de.Ne kadarlikdi karinda gorundu bende esimle gidecem karindan ne zaman gorunurse oda duysun kalp atisini diye :)
Benim doktorum da keseyi görünce tahlil istedi.Yaa kizlar hamileligimi ogrendigimden beri hic kan tahlilleri istemedi doktorum suan 6+3 um doktorun hesaplamasina gore peki vitamin demir bunlara ne zaman bakiyorlar aranizdan degerlerine baktiran varmi benim doktor niye baktirmiyor :)
folık asıt kullanıyor musun ? ben 5. haftadayım doktor ilk onu başlattı cumartesı de keseye bakıp ona gore kapsamlı kan ve ıdrar tahlılı verirsin dedi. gerçi ben biraz tezcanlıyım o tahlılleri söylemeden ben soyledımYaa kizlar hamileligimi ogrendigimden beri hic kan tahlilleri istemedi doktorum suan 6+3 um doktorun hesaplamasina gore peki vitamin demir bunlara ne zaman bakiyorlar aranizdan degerlerine baktiran varmi benim doktor niye baktirmiyor :)