temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

IMG_20161121_221111.jpg
IMG_20161121_221111.jpg bundan kullanan varmi kizlar doktorum vitaminine devam et dedi ama bunuda yazmis

Yaa kizlar hamileligimi ogrendigimden beri hic kan tahlilleri istemedi doktorum suan 6+3 um doktorun hesaplamasina gore peki vitamin demir bunlara ne zaman bakiyorlar aranizdan degerlerine baktiran varmi benim doktor niye baktirmiyor :)

Yaa kizlar hamileligimi ogrendigimden beri hic kan tahlilleri istemedi doktorum suan 6+3 um doktorun hesaplamasina gore peki vitamin demir bunlara ne zaman bakiyorlar aranizdan degerlerine baktiran varmi benim doktor niye baktirmiyor :)
belki bu sefer gittiginde bakar canm benim doktor keseyi gorur gormez bakti

Ne kadarlikdi karinda gorundu bende esimle gidecem karindan ne zaman gorunurse oda duysun kalp atisini diye :)
Canım, keseyi 5+3 te gördük. Bebişimizi de 6+3 te gördük. Kalp atışını da derinlerden duyduk. Doktorum bir iki haftaya daha net duyulur kalp atışı daha çok küçük dedi. Bir ay sonraya randevu verdi, bakalım nasıl geçecek bu zaman :))) çok heyecanlıyım. Sen benle aynısın, inşallah duyarsın sen de.

folık asıt kullanıyor musun ? ben 5. haftadayım doktor ilk onu başlattı cumartesı de keseye bakıp ona gore kapsamlı kan ve ıdrar tahlılı verirsin dedi. gerçi ben biraz tezcanlıyım o tahlılleri söylemeden ben soyledım:cool:

X