- 22 Kasım 2011
- 429
- 305
-
- Konu Sahibi baldan_madam
Canım ben de sağlık ocağında verdim sabah yarın sonuç dediler ama ben netten öğrendim sonucumu :))))
Eki Görüntüle 1914832
383 ne kadarlik oluyo canim gözün aydın:) benim de 5 gun once 353 du yarin tekrr yapcam saglik ocaginda cumada kontrolum var :)Canım ben de sağlık ocağında verdim sabah yarın sonuç dediler ama ben netten öğrendim sonucumu :))))
Eki Görüntüle 1914832
Aslında e nabizda da vardır muhtemelen şimdi ona da bakarım ben sağlık ocağının sitesinden baktımaaa çok iyi enabız dan filanmı öğrendin yoksa kan verdiğin yerin özel. sitesimi acaba
Sanırım 4 haftalık canım nette o şekilde bilgiler senin yarın 3000 üzeri çıkabilir diye düşünüyorum kese görünür artık sende canım cumaya gayet net görülür bence383 ne kadarlik oluyo canim gözün aydın:) benim de 5 gun once 353 du yarin tekrr yapcam saglik ocaginda cumada kontrolum var :)
2bin uzeri cikmasi lazim inşallahhhh cikmazsa sıkintı var demektir.kontrole gittim doktor 3 hafta sonra gel dedi ama ben cumaya randevu aldim.yarinda tahlil vercem inşallah sağlıklı gebeliktir.ve keseyi goruruz.Allah hepimizin yardımcısı olsunSanırım 4 haftalık canım nette o şekilde bilgiler senin yarın 3000 üzeri çıkabilir diye düşünüyorum kese görünür artık sende canım cumaya gayet net görülür bence
Aminnnn canım birbirimize dua edelim :) ne kadarlık senin bebiş:)Temmuz- Ağustos anneleri, hepinize iyi akşamlar. Önceden günler hızla geçerdi, şimdi geçmiyo mu ne :))) Allahım bebişlerimizin sağlıcakla büyümesini nasip etsin.
Dua ediyorum zaten canım, kendime ve tüm heyecanla bekleyenlere isteyenlere diye. Rabbim kabul etsin inşallah. Bugün 6+5 teyiz. Hayırlısıyla büyür inşallah. Senin ne kadardı, yukarıda okudum da hızlıca okuduğum için unuttum kusuruma bakma :)))Aminnnn canım birbirimize dua edelim :) ne kadarlık senin bebiş:)
Benim bebiş degeri en son 353 dü yarin tekrar test yapcam 5 haftaya gircez Allah izin verirse insallah :) keseyi gördünüz mu siz :)Dua ediyorum zaten canım, kendime ve tüm heyecanla bekleyenlere isteyenlere diye. Rabbim kabul etsin inşallah. Bugün 6+5 teyiz. Hayırlısıyla büyür inşallah. Senin ne kadardı, yukarıda okudum da hızlıca okuduğum için unuttum kusuruma bakma :)))
Canım o tahmini belli olmaz pek en azından iki üç tane testin olsa düzenli belki hesaplanır ama herkesin artışı farklı oluyor. Normalde iki günde iki kat artış ideal ama çoğumuzun iki kattan daha fazla artıyorKizlar benim sonucum 7gun once 85.7aceba simdi kactir? persenbe doktora gidicem bu tahlilin ustunden 10gun gecmis olucak.
Evet gördüm çok şükür, doktorumuz bir problem yok dedi. İnşallah da ilerleyen Zamanlarda da olmaz.Benim bebiş degeri en son 353 dü yarin tekrar test yapcam 5 haftaya gircez Allah izin verirse insallah :) keseyi gördünüz mu siz :)
Kaçıncı haftada gördü canım. Benim kontrolumde cuma günüEvet gördüm çok şükür, doktorumuz bir problem yok dedi. İnşallah da ilerleyen Zamanlarda da olmaz.
5+3 te gördük CanımKaçıncı haftada gördü canım. Benim kontrolumde cuma günü
Darısı bana inşallah canim dua ette gorelim 4 yildr istiyoruz bi dusugum var5+3 te gördük Canım