- 2 Ağustos 2021
- 5.441
- 5.177
- Konu Sahibi sunshine__
- #81.141
Öğretmenler günümüz kutlu olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğretmenler günümüz kutlu olsun
Su an tek tek online magazlardan begendiklerimi sepete atiyorum.en cok hm de begendim.tayt bulamiyorum ama %100 pamuk.hm de begendiklerimin bedeni kalmamis.zaraya falan baktim tek tayta 300-400 vermek mantikli mi? Set olarak alayim demistim zibinlarin altina 5-6 tane tayt lazimsheilata ben şöyle bir takım aldım. Astronotluk kadar hava olmadığında normal kıyafetinin üstüne giydiriyorum dışarı çıkarken. Bakkala fırına giderken.
Ay o kadar beğendim ki renkler muhteşem.Ben de genelde böyle çıkartıyorum dışarı. Kızımın anneanne kombini
Eki Görüntüle 3509013
H&m %95 pamuk. %5’de lastiği falan değil midir?Su an tek tek online magazlardan begendiklerimi sepete atiyorum.en cok hm de begendim.tayt bulamiyorum ama %100 pamuk.hm de begendiklerimin bedeni kalmamis.zaraya falan baktim tek tayta 300-400 vermek mantikli mi? Set olarak alayim demistim zibinlarin altina 5-6 tane tayt lazim
Teşekkür ederiiz benim annem örmemiş açıkçası ipini almış, modeli internetten bulmuş tulum+hırka olarak geçimini örgüyle sağlayan yaşlı bir teyzeye ördürmüş daha hamileydim bu örüldüğünde. Ben yenidoğan olarak istemiştim bunu büyük örünce ya olmazsa diye düşünüp üzülmüştüm de açıkçası. Şapkayla pandufları da başka zamanlarda lcw den almış. Farkında olmadan kombinlemiş kadıncağız. Öylece giydirdim ben deAy o kadar beğendim ki renkler muhteşem.
Benim annem de çok güzel ama sabahtan akşama kadar çocuk bakıyor. Hatta bazen yatasıya kadar orda oturuyoruz. Fırsatı olmuyor artık.
Ben de örgüyü çok severim. Kendime çık kazak örmüşlüğüm var. Bi ara modaydı örme kazaklar.
Ne güzel yapmış, teyze de nasiplenmiş. Büyük olduğu da iyi olmuş. Yenidoğan bir iki kere giyecekti. Şimdi bütün kış giyer.Teşekkür ederiiz benim annem örmemiş açıkçası ipini almış, modeli internetten bulmuş tulum+hırka olarak geçimini örgüyle sağlayan yaşlı bir teyzeye ördürmüş daha hamileydim bu örüldüğünde. Ben yenidoğan olarak istemiştim bunu büyük örünce ya olmazsa diye düşünüp üzülmüştüm de açıkçası. Şapkayla pandufları da başka zamanlarda lcw den almış. Farkında olmadan kombinlemiş kadıncağız. Öylece giydirdim ben de
Ogretmenler gununuz kutlu olsun
Yenidoğan da yapsa biz kışı gecirirdik muhtemelen. Yenidoğan kıyafetleri benim kıza 3 aylıktı hala oluyordu 1 numara bez totikine büyük geliyorduu 1.5 ay prematüre bezi kullandık biz yenidoğan kıyafetlerinin ustumuzde durusu ektedirNe güzel yapmış, teyze de nasiplenmiş. Büyük olduğu da iyi olmuş. Yenidoğan bir iki kere giyecekti. Şimdi bütün kış giyer.
Ben de öyle düsündüm buna baktim hatta maalesef bedeni kalmamis.bunun pembeli olanini takim yaparak aliyorum.H&m %95 pamuk. %5’de lastiği falan değil midir?
Kızlar miniş oluyor. Ben kıza aldığım h&m 9-12’leri neredeyse 2 yaşına kadar giydirdim. Güzel bence alabilirsin. Giydirince foti atBunlarin 9-12 aylik olanindan alayim o zaman? 12-18 cok büyük gelir gibi geliyor.bir de hm kaliplari büyük oluyor simdiye kadar aldiklarimdan gördügüm.bunda da son 3 tanesinde beden kalmis.baska yerden mi bakayim yoksa? Nilsibel gerci bulamadim da baska.bedene ne diyorsun peki? Her seyi 9-12 ay aliyorum
Ya miniciktiler. Kocaman oldu şimdi kucağıma sığmıyor.Yenidoğan da yapsa biz kışı gecirirdik muhtemelen. Yenidoğan kıyafetleri benim kıza 3 aylıktı hala oluyordu 1 numara bez totikine büyük geliyorduu 1.5 ay prematüre bezi kullandık biz yenidoğan kıyafetlerinin ustumuzde durusu ektedir
Eki Görüntüle 3509029
Ben de aldim bu taytlardan 9-12.Benim oglum 76 cm civari iyi oluyor.12-18 baya uzun 86 cm.Bunlarin 9-12 aylik olanindan alayim o zaman? 12-18 cok büyük gelir gibi geliyor.bir de hm kaliplari büyük oluyor simdiye kadar aldiklarimdan gördügüm.bunda da son 3 tanesinde beden kalmis.baska yerden mi bakayim yoksa? Nilsibel gerci bulamadim da baska.bedene ne diyorsun peki? Her seyi 9-12 ay aliyorum
Ay eveet. Öyle böyle 1 sene neredeyse geçti. Zaman çok hızlı akıp gidiyor gerçektenYa miniciktiler. Kocaman oldu şimdi kucağıma sığmıyor.
4 tane de defactodan aldim tayt yeter artik diye dusünuyorum.disari giymeye 3 tane takim aldim şık.Evde de 2 tane var.2-3 tane daha alsam yeter bence 9-12 ay.hep ev ici almisim gibi oldu ama aldiklarim kaliteli guzel disariya da olur gibi.Kızlar miniş oluyor. Ben kıza aldığım h&m 9-12’leri neredeyse 2 yaşına kadar giydirdim. Güzel bence alabilirsin. Giydirince foti at
Bu da bızım şeker paketiBen de genelde böyle çıkartıyorum dışarı. Kızımın anneanne kombini
Eki Görüntüle 3509013
Ay hepsi birbirinden tatlı maşallah. Rabbim hepimizin evladının ömrünü uzun, bahtını açık etsin inşallahBu da bızım şeker paketi