- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 35
-
- Konu Sahibi baldan_madam
ben de öyleyim canım ama kendimi telkin etmeye çalışıyorum. bir saattir benim de kasığımda sağ tarafta bir ağrı var.kafama takıldı ağrılarım hiç 5-10 dakikayı geçmezdi. tuvalete gittim hemen leke falan var mı diye ama yok. inşallah bebişim büyüdüğü için ağrıyordur.
Arkadaslar merhaba bende 5. Haftamin icindeyim :) rabbim hepinizin yavrusunu saglikla kucaginiza almayi nasip etsinhamilelik takvimini nasi ekliyosunuz acaba ben bi türlü beceremedim
Çok şükür canımçok güzell
ben de öyleyim canım ama kendimi telkin etmeye çalışıyorum. bir saattir benim de kasığımda sağ tarafta bir ağrı var.kafama takıldı ağrılarım hiç 5-10 dakikayı geçmezdi. tuvalete gittim hemen leke falan var mı diye ama yok. inşallah bebişim büyüdüğü için ağrıyordur.
ayy inşallah canım. normalde bu kadar uzun sürmezdi endişelendim. çok şükür akıntım yok ama. sen nasılsın canım nasıl gidiyor?Benimde agrim.genelde sol tarafta oluyor.. 2 dk.yi gecen agrida gazim oldugunu anliyorum.. bazen gaz da kasiklara vurabiliyor bilgin olsun..korkma agri olmasi zatn normal anormal.olan kan gelmesi.. insallah rabbimin izniyle saglikla kicaklicaz bebislerimizi..
çok sevindim canım gözün aydınKızlar perşembe 69 du değerim bugün 383.14 çıkmış
Sagol canım çok şükür güzel arttı inşallah sağlıkla bebeğimi görmek de nasip olsunçok sevindim canım gözün aydın
Hayırlı uğurlu olsun, darısı bizim başımıza inşallahKızlar bende 6 haftalik hamileyim. cumartesi günü kalp atışlarını duyacagiz inşallah. Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.
TeşekkürlerHayırlı uğurlu olsun, darısı bizim başımıza inşallah
Hoşgeldin canım hayırlı olsun :) kan testi yaptırdın mı kaç çıktı?yeni üyeyim arkadaşlar:) bugün hamile olduğumu öğrendim:)
Hay maşallah çok sevindim Can'ım Allah tamamına erdirsin inşallah gözün aydınKızlar perşembe 69 du değerim bugün 383.14 çıkmış
Hayırlı olsun :)ben 32 günde bir adet oluyorum çok düzenlidir geçen ay 20 ekimde oldum bu ay 21inde bekliyodum ama içim içimi yedi çok sancım vardı üstelik ama dayanamayıp idrar testi yaptım pozitif çıktı bu sabah :) emin olmak için kan tahliline gittim sonuç 224 çıktı. çok minik henüzdoktor çok şaşırdı idrarda çıkmasına