temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Hoşgeldin canım hayırlı olsun :) kan testi yaptırdın mı kaç çıktı?
ben 32 günde bir adet oluyorum çok düzenlidir geçen ay 20 ekimde oldum bu ay 21inde bekliyodum ama içim içimi yedi çok sancım vardı üstelik ama dayanamayıp idrar testi yaptım pozitif çıktı bu sabah :) emin olmak için kan tahliline gittim sonuç 224 çıktı. çok minik henüz doktor çok şaşırdı idrarda çıkmasına

kızlar benimde doktor keseyi zor gördü vajinal ultrasyonla gördü kan tahlilide yaptm ondada değerim 519 çıktı sizce nasıl bide düşük engelleyici ilaç verdi kullanan varmı

hayirli olsun cnm

Hayılı olsun canım. Adete 5 gün kala normal testte silik çıktı benim de. Üstelik değerim 38 di. Maşallah canim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kızlar benimde doktor keseyi zor gördü vajinal ultrasyonla gördü kan tahlilide yaptm ondada değerim 519 çıktı sizce nasıl bide düşük engelleyici ilaç verdi kullanan varmı
Canım o değerle kese görünüyor mu ki maşallah bana 2000 üzerinde yorum yapabilirim dedi bu yüzden pazartesiyi bekliyorum çok zor beklemek

O a
Progestanmi verdi canım,ben kullaniyorum dusuk tehlikem yok,ama yinede verdi doktorum hafif lekelenmem oldu diye tedbir amacli.

Merhaba kızlar bende sanırım ağustosun ilk haftası anne olcam 8 gebelik testinden sonra bugün kan testi yaptırdım sonuç çıkana kadar sanırım zaman geçmiycek ☺
Hayırlı olsun canım sonucu paylaş bizimle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…