-
- Konu Sahibi baldan_madam
ben 32 günde bir adet oluyorum çok düzenlidir geçen ay 20 ekimde oldum bu ay 21inde bekliyodum ama içim içimi yedi çok sancım vardı üstelik ama dayanamayıp idrar testi yaptım pozitif çıktı bu sabah :) emin olmak için kan tahliline gittim sonuç 224 çıktı. çok minik henüzHoşgeldin canım hayırlı olsun :) kan testi yaptırdın mı kaç çıktı?
çok teşekkür ederim :) allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşHayırlı olsun :)
hayirli olsun cnmben 32 günde bir adet oluyorum çok düzenlidir geçen ay 20 ekimde oldum bu ay 21inde bekliyodum ama içim içimi yedi çok sancım vardı üstelik ama dayanamayıp idrar testi yaptım pozitif çıktı bu sabah :) emin olmak için kan tahliline gittim sonuç 224 çıktı. çok minik henüzdoktor çok şaşırdı idrarda çıkmasına
teşekkür ederiiiimhayirli olsun cnm
Hayılı olsun canım. Adete 5 gün kala normal testte silik çıktı benim de. Üstelik değerim 38 di. Maşallah canim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinben 32 günde bir adet oluyorum çok düzenlidir geçen ay 20 ekimde oldum bu ay 21inde bekliyodum ama içim içimi yedi çok sancım vardı üstelik ama dayanamayıp idrar testi yaptım pozitif çıktı bu sabah :) emin olmak için kan tahliline gittim sonuç 224 çıktı. çok minik henüzdoktor çok şaşırdı idrarda çıkmasına
519 degerle keseyi gordu mu?ne guzel masaAllahkızlar benimde doktor keseyi zor gördü vajinal ultrasyonla gördü kan tahlilide yaptm ondada değerim 519 çıktı sizce nasıl bide düşük engelleyici ilaç verdi kullanan varmı
Canım o değerle kese görünüyor mu ki maşallah bana 2000 üzerinde yorum yapabilirim dedi bu yüzden pazartesiyi bekliyorum çok zor beklemekkızlar benimde doktor keseyi zor gördü vajinal ultrasyonla gördü kan tahlilide yaptm ondada değerim 519 çıktı sizce nasıl bide düşük engelleyici ilaç verdi kullanan varmı
O aben de öyleyim canım ama kendimi telkin etmeye çalışıyorum. bir saattir benim de kasığımda sağ tarafta bir ağrı var.kafama takıldı ağrılarım hiç 5-10 dakikayı geçmezdi. tuvalete gittim hemen leke falan var mı diye ama yok. inşallah bebişim büyüdüğü için ağrıyordur.
Progestanmi verdi canım,ben kullaniyorum dusuk tehlikem yok,ama yinede verdi doktorum hafif lekelenmem oldu diye tedbir amacli.kızlar benimde doktor keseyi zor gördü vajinal ultrasyonla gördü kan tahlilide yaptm ondada değerim 519 çıktı sizce nasıl bide düşük engelleyici ilaç verdi kullanan varmı
valla 519 la iyi görmüş dr un ...masallahkızlar benimde doktor keseyi zor gördü vajinal ultrasyonla gördü kan tahlilide yaptm ondada değerim 519 çıktı sizce nasıl bide düşük engelleyici ilaç verdi kullanan varmı
hayırlı olsun gözünüz aydin saglikla kucaginiza alirsiniz inşallahyeni üyeyim arkadaşlar:) bugün hamile olduğumu öğrendim:)
Masallah cnm guzel artmis degerin gozunaydin ins keseleri gorucez yakindaKızlar perşembe 69 du değerim bugün 383.14 çıkmış
Hayırlı olsun canım sonucu paylaş bizimle :))Merhaba kızlar bende sanırım ağustosun ilk haftası anne olcam 8 gebelik testinden sonra bugün kan testi yaptırdım sonuç çıkana kadar sanırım zaman geçmiycek ☺
evet yarın öğlen öğrenip sizlede paylaşcam ama 8 testte yanlış değildir heralde :)Hayırlı olsun canım sonucu paylaş bizimle :))
Inşallah canım pazartesiyi iple çekiyorumMasallah cnm guzel artmis degerin gozunaydin ins keseleri gorucez yakinda
Muhtemelen değildir canım :) yarın mi kan vereceksin ?evet yarın öğlen öğrenip sizlede paylaşcam ama 8 testte yanlış değildir heralde :)
bugün verdimsonuç yarın çıkcakMuhtemelen değildir canım :) yarın mi kan vereceksin ?
Canım ben de sağlık ocağında verdim sabah yarın sonuç dediler ama ben netten öğrendim sonucumu :))))bugün verdimsonuç yarın çıkcak