temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

383 ne kadarlik oluyo canim gözün aydın:) benim de 5 gun once 353 du yarin tekrr yapcam saglik ocaginda cumada kontrolum var :)
Sanırım 4 haftalık canım nette o şekilde bilgiler senin yarın 3000 üzeri çıkabilir diye düşünüyorum kese görünür artık sende canım cumaya gayet net görülür bence

Sanırım 4 haftalık canım nette o şekilde bilgiler senin yarın 3000 üzeri çıkabilir diye düşünüyorum kese görünür artık sende canım cumaya gayet net görülür bence
2bin uzeri cikmasi lazim inşallahhhh cikmazsa sıkintı var demektir.kontrole gittim doktor 3 hafta sonra gel dedi ama ben cumaya randevu aldim.yarinda tahlil vercem inşallah sağlıklı gebeliktir.ve keseyi goruruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kizlar benim sonucum 7gun once 85.7aceba simdi kactir? persenbe doktora gidicem bu tahlilin ustunden 10gun gecmis olucak.

Aminnnn canım birbirimize dua edelim :) ne kadarlık senin bebiş:)
Dua ediyorum zaten canım, kendime ve tüm heyecanla bekleyenlere isteyenlere diye. Rabbim kabul etsin inşallah. Bugün 6+5 teyiz. Hayırlısıyla büyür inşallah. Senin ne kadardı, yukarıda okudum da hızlıca okuduğum için unuttum kusuruma bakma :)))

Dua ediyorum zaten canım, kendime ve tüm heyecanla bekleyenlere isteyenlere diye. Rabbim kabul etsin inşallah. Bugün 6+5 teyiz. Hayırlısıyla büyür inşallah. Senin ne kadardı, yukarıda okudum da hızlıca okuduğum için unuttum kusuruma bakma :)))
Benim bebiş degeri en son 353 dü yarin tekrar test yapcam 5 haftaya gircez Allah izin verirse insallah :) keseyi gördünüz mu siz :)

Kizlar benim sonucum 7gun once 85.7aceba simdi kactir? persenbe doktora gidicem bu tahlilin ustunden 10gun gecmis olucak.
Canım o tahmini belli olmaz pek en azından iki üç tane testin olsa düzenli belki hesaplanır ama herkesin artışı farklı oluyor. Normalde iki günde iki kat artış ideal ama çoğumuzun iki kattan daha fazla artıyor

X